تاتر «ادبیات» کاری شریف است. نوشته و اجرایی که بدون شوآف، قر و قمیش، پیام اصلی خود را به گوش مخاطب میرساند. هر چند شکی نیست که اگر نبود ترس از خطر سانسور و قیچی، نویسنده با فراغِ بال بیشتر از تاریخ کهن و معاصر و نقش زنان در شکلگیری شرایط اجتماعی امروز مینوشت اما خب همگان میدانیم که در این روزگار هر هنرمند برای بیانِ پیام خود مجبور به چه هنرمندانه رقصیدنی است تا بتواند اثر را با کمترین آسیب و لطمه و بهمریختگی ارائه کند و یه سرمنزل برساند.
مهام میقانی نویسندهی کار بلدِ عاشقی است که در کنار ذهن خلاق، برای نوشتن هر اثر تحقیق و پژوهش زیاد میکند و در نوشتن «ادبیات» نشان داد که خوب میتواند تاریخ را شخم بزند تا از لابهلای وقایع و اتفاقات، نامهایی را از دل خاک بیرون بکشد و آنها را گردگیری کند و نشان مخاطبان دهد. بهنظرم وقتی تماشاگر از سالن تاریک تاتر بیرون میآید و آنوقت به دنبال شناخت و آشنایی بیشتر با شخصیتها و اتفاقات شروع به سرچ و جستجو در اینترنت و کتابها و منابع میکند این موضوع به معنای آن است که گروه نمایشی کارش را به خوبی انجام داده است. در عصر اطلاعات کار سختی است که بتوانی در ذهن مخاطب جرقهای بزنی و او را در میان حجم زیادی از اخبار و اسامی و حوادث، راغب کنی تا به دنبال شناخت و آشنایی بیشتر با شخصیتهای نمایش برود و «ادبیات» این کار را به خوبی انجام میدهد.
بعد از دیدن «ادبیات» است که نام زندان قزلقلعه برایت بامعنا میشود و با استوار ساقی رفیق میشوی و حس میکنی چقدر میتوانی این آدمِ شجاعِ
... دیدن ادامه ››
با دل و جرات را که نمونهاش در تاریخ این سرزمین کمیاب است دوست داشته باشی و وقتی دربهدر دنبال کشف بیشتر ساقی، صدیقه و رازهای زندگی زنان و مردان جسور قصه هستی یعنی تاتر کارش را به خوبی انجام داده است.