در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال علی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 01:02:12
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
Maybe people are more deserving of pity, because they have just enough intelligence to resist
the natural course of things

The wall
Julian Pölsler
زهرا ظریف کار و المیرا فرشچیان این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
I pity animals and I pity people, because they are thrown into this life without being consulted

"The wall"
Julian Pölsler
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فیلم دیوار از جولیان پولسلر واقعا خوب و گیرا بودو من لذت بردم. هر چند دوستم گفت: من واقعا دیگه حوصله درگیری با ابن مفاهیم رو ندارم.
زهرا ظریف کار این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ایکاش از این فیلم ها زیاد بود. بهتر از انتظارم بود هر چند نقد های دوستان نیز به نکات ظریفی اشاره دارد. ولی از موافق و مخالف می توانم خواهش کنم دعا کنند:کاش این فیلم حداقل سینمای ما یا حتی حریان اصلی سینمای ما بود.
taha و raha azimi این را خواندند
زهرا ظریف کار، بیژن وکیلی و یاسمن پورمهران این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
علی (ironmask)
درباره فیلم i
پیشنهاداتی از برای دوستان طرفدار بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر


فیلم «دیوار» محصول سال 2012 به نویسندگی و کارگردانی «جولیان پولسلر»، درباره زنی است که برای ملاقات دوستانش به یک کلبه شکار در کوه‌های آلپ در اتریش می‌رود، اما دوستانش به روستایی دیگر رفته‌اند و او در آنجا تنها باقی می‌ماند. این فیلم امسال از سوی سینمای اتریش به آکادمی اسکار معرفی شد، اما در نهایت نتوانست نامزد کسب جایزه شود.
http://www.cineoutsider.com/reviews/films/w/wall_2012.html



فیلم «یادداشت‌های هم آوازی» ساخته «امیر بایگارین» محصول مشترک فرانسه، آلمان و قزاقستان در جشنواره‌های مختلف بین‌المللی موفق به دریافت ... دیدن ادامه ›› جایزه شده است. این فیلم درام در سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ساخالین جایزه بهترین کارگردانی را برای «امیر بایگارین» به همراه آورد. این فیلم همچنین در فوریه ۲۰۱۳ در جشنواره برلین ...
https://s3.amazonaws.com/tribeca_cms_production/uploads/uploads/document/document/5155c0e4c07f5d3c52000030/HARMONYLESSONS_PressbookPW.pdf
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چقدر دلایل زیر را برای بی خیال شدن بخش سینمای ایران جشنواره و پرداختن به سینمای بین الملل منطقی می دانید؟
1- دیگر از کارگردانان نامدار و صاحب سبک مانند بیضایی و کیارستمی و ...کمتر خبری هست
2- احتمال برنامه ریزی نامناسبی که به صف های غیر قابل تحمل منجر می شود
3- چیرگی موج فیلم های بی محتوا که می توان آن را فیلم فارسی نو خواند حتی در جشنواره
4- فیلم های خوب سینمای بین الملل(به خصوص سینمای جدی غیر هالیوودی) را مشکل می توان پیدا نمود اما فیلم های ایران به هر حال به نمایش در خواهند آمد
5- کلا فیلم خوب ایرانی کمتر از دهه 60 وجود دارد. دهه جدال بزرگان...به عقیده بنده البته
پیشنهاداتی از برای دوستان طرف دار بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر

فیلم «دیوار» محصول سال 2012 به نویسندگی و کارگردانی «جولیان پولسلر»، درباره زنی است که برای ملاقات دوستانش به یک کلبه شکار در کوه‌های آلپ در اتریش می‌رود، اما دوستانش به روستایی دیگر رفته‌اند و او در آنجا تنها باقی می‌ماند. این فیلم امسال از سوی سینمای اتریش به آکادمی اسکار معرفی شد، اما در نهایت نتوانست نامزد کسب جایزه شود.
http://www.cineoutsider.com/reviews/films/w/wall_2012.html


فیلم «یادداشت‌های هم آوازی» ساخته «امیر بایگارین» محصول مشترک فرانسه، آلمان و قزاقستان در جشنواره‌های مختلف بین‌المللی موفق به دریافت جایزه ... دیدن ادامه ›› شده است. این فیلم درام در سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ساخالین جایزه بهترین کارگردانی را برای «امیر بایگارین» به همراه آورد. این فیلم همچنین در فوریه ۲۰۱۳ در جشنواره برلین برنده خرس نقره‌ای را برای دستاوردهای فوق‌العاده کسب کرد.

https://s3.amazonaws.com/tribeca_cms_production/uploads/uploads/document/document/5155c0e4c07f5d3c52000030/HARMONYLESSONS_PressbookPW.pdf
هیجان دارم...هیجان...حتما خواهم دید
۱۰ بهمن ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
متاسفم. اما این فیلم چیزی نداشت. موضوع که ظاهرا شیدا از نظر تاریخی محل بحث افرادی آنهم با چارچوب های متفاوت ذهنی می باشد. فاقد هر گونه ارتباط و در گیر نمودن ذهن مخاطب. من واقعا نمی دانم این فیلم برای چه ساخته شده بود.آیا ما یک فیلم تاریخی دیدیم؟ کیف انگلیسی را بیاد بیاوریم.سریالی تلوزیونی. آنهم شاید از نظر تاریخی با حرف ها و حدیث ها. اما واقعا اطلاق عنوان تاریخی به کیف انگلیسی شهامت کمتری طلب نمی کرد؟
کیمیا توکل نیا و طاها این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
همه چیز در اوج زیبایی رو به نابودی می رود. آیا این ایده زیبا نیست؟ من همچنان با حرف فیلم سرو کار دارم.احترام دوستان تکنیکال واجب. اما آیا این گام های خوبی به سمت آینده ای غیر مبتذل نیست؟ اینکه چرا اینجا بدون من در دل می نشیند و اینکه اصلا این مقایسه درست است یا نه بماند اما همین ایده حداقل از fail شدن فیلم جلوگیری می نماید. البته به عقیده بنده کمترین.
طاها و ریحان این را خواندند
کیمیا توکل نیا و شقایق قربانی الیزه این را دوست دارند
ایده به نظرم میتونست بهتر ساخته و پرداخته بشه که در عمل ناکام مونده
مثل اینجا بدون من که کانسپتش رویاپردازی و توهم بود که ماحصلش اون فیلم فوق العاده بود که من علتش رو تلاش 4 ساله آقای توکلی روی فیلمنامه میدونم
۲۹ دی ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با اقتباس از آقای جودان بیکر در فیلم لبه تاریکی واقعا مرهمی بود این فیلم به سال 0(کاری به معنی مورد اشاره این عبارت ندارم) سال 0 ای که فیلم خوب واقعابسیار کم دیدنی است. یعنی اگر صفر نیست حدش به صفر میل می نماید. مصداق واقعی کلامی که بر دل نشست و به نظر از دل بر می خواسته است. ای خدا واقعا خوب این فیلم حرف می زد. هنگامی که اهریمن بر دل ها سایه می اندازد رفاقت قنات و کویر نسیم بهاری را به دل ها باز می گرداند و ما در می یابیم که چه از دست داده ایم یا چه از دست می دهیم و مراقب چه باید باشیم.
درخواست از آموزگاران یا آشنایان آموزگاران درس ادبیات یا انشا در سطح کشور(برگرفته از سایت آقای آرش نورآقایی)

موضوع زیر را برای نگارش انشا از دانش آموزان خود درخواست کنید:
"چرا باید یوز ایرانی به جام جهانی برود؟"
عباس حکیم قدس و الهه الف این را خواندند
بهرنگ این را دوست دارد
پیشنهاد خوب و کار قشنگیه. ولی ایشون گویا با فضای مدرسهء این روزها خیلی آشنایی ندارند. بچه های این دوره و زمانه به جز ارتباط دختر و پسر و نسل جدید کنسول های بازی علاقه مندی دیگری ندارند و حتی شاید بتوان گفت اندیشه دیگری در سر ندارند. شاید در جواب معلم که از آنها می خواهد این انشا را بنویسند بگویند: "یوز ایرانی" چی هست؟ ربطش به جام جهانی چیه؟ بازی جدیده؟ دخترا هم میان؟
۰۷ آذر ۱۳۹۲
جای تاسف است.ما با این بچه ها چکار کرده ایم؟ من شخصا از خودم هر چند مسوولیتی مستقیم در این خصوص ندارم(منظورم از نظر شغلی است) احساس شرم می کنم. اما دوستان چرا همانطور که بهرنگ گفت آموزگاران از آنها کار تحقیق در این خصوص نخواهند؟ یکی از همکاران من مرتب دنبال تهیه مطالب اینترنتی است که از سوی آموزگاران برای بچه ها تکلیف شده است. خب چرا اینکار انجام نشود.باید شروع کرد. این کار دیگر به خود ما بر می گردد. همانطور که قانون گریزی و مسخ شدن در تلوزیون و کامپیوتر را بجای هویت و صمیمیت و انسانیت و ... به آنها یاد می دهیم.چرا فقط تلاش نکنیم؟چرا؟ ضمنا اینکه اینکه مطالب با زبانی شیرین و متناسب به بچه منتقل شود هنر ما نمی باشد؟بچه ها میانه خوبی با حیوانات دارند.اینها چیز غریبی به نظر نمی آید.امیدورام که نیاید...امیدوارم و گرنه دنیاهر چه بد و بدتر خواهد بود.
۰۹ آذر ۱۳۹۲
دوستان "انشا" فقط مختص دبستانی ها نیست. بچه های دوره راهنمایی و دبیرستان هم انشا دارند.
۱۰ آذر ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با سلام بر دوستان
همانطور که می دانید پروژه جهانی نمودن یوزپلنگ ایرانی توسط انجمن یوزپلنگ ایرانی در حال انجام می باشد. براساس اظهارات آقای آرش نورآقایی پروژه ای با عنوان ایجاد تصویر یوزپلنگ ایرانی در ورزشگاه توسط 10000نفر به عنوان زیرپروژه این پروژه در حال انجام می باشد(http://nooraghayee.com/?cat=1125).براساس اظهارات ایشان که یکی از راهنماها و فعالین برجسته گردشگری کشور می باشند هم در بخش تامین این 10000نفر و هم به منظور تامین بودجه مشکلاتی وجود دارد.در صورتی که دوستان مایل به همکاری می باشند در صورت تمایل از طریق سایت یادشده با ایشان یا انجمن http://www.wildlife.ir/Default.aspx?Lang=1 در هز زمینه ممکن در تماس باشند. امید است هرکدام در حدتوان حتی در حد یک اطلاع رسانی یا فراخوان کوچک تمامی مراجع مرتبط با این پروژه را بتوانیم حمایت کنیم تا زیبای خفته ایران زمین را که یکی از مصادیق بارز آبروی حیات زیستی کشور ما می باشد به جهانیان مطرح کنیم تا نهایتا زمینه حمایتی جهانی از این موجود زیبا فراهم آید.
نکته ای در خصوص آنسامبل اشک ها و لبخند ها یادم آمد که می خواستم از دوستان نظر خواهی کنم. آیا کارهای در این سبک نباید از قوائد تماشاگری موسیقی کلاسیک پیروی کند؟ یکی از این قوائد, به یاری رساندن به تمرکز اجرا کنندگان نظر دارد. متاسفانه-البته از دید بنده - در پایان هر اپیزود تماشاگران محترم دست می زدند. من شخصا از این عمل ناخشنودم. آیا بنده اشتباه می کنم؟ هر چند در کارهای کلاسیک هم این داستان را بارها دیده ام. آیا نمی شود ما هم از قوائد رایج پیروی کنیم؟ ایا مثلا در اتریش هم این مشکل وجود دارد؟ آی ایرانیزه کردن(اگر این را جزیی ار فرهگ رایج خود بدانیم) اینگونه سنگدلانه نیست؟
علی (ironmask)
درباره فیلم دهلیز i
به عنوان اولین کار -اگه واقعا اولی بوده- خوب بود. شخصا نگاه و تاکیدهای دوربین را دوست داشتم. نگرانی که در مورد در دام احساس گرایی بی مایه افتادن داشتم رخ نداد. سکانس فوتبال پدر و پسر و جایی که دوربین دو اتاق کنار هم خواب پسر و گفتگوی پدر و مادر نوعی نقاشی به نظرم آمد که یخش های مختلفی از دنیای انسان ها را نشان می داد و زیبا بود.
یاد یا نام گزینه های زیر واقعا از خودشون بهتره...چون واقعا چیززیادی هم وجود نداره فقط از زمان بابا آدم و ننه حوا -که فقط نگران یک آتش کوچک و یک غار گرم دور از دایناسور!!! بودیم- نامهای زیادی را ما بوجود اورده ایم تا سرمان گرم باشد.اصلا ما معتادیم به نام دادن و بعد غمش را خوردن.تاپرشویم از هیچ ...(یک بغل دستی!!! در اتوبوس!)


من: برخی چیزا که معمولا انتظارنداری واقعا توهمه...اما به خیلی چیزا حداقل من جرات نسبت توهم دادن ندارم. اما آره پاره ای چیزا هم هست که اگه با نام و یادش خوش باشی خیلی بهتره.
امروز باز هم Powerpoint حکیمانه از دوست
در مجاز(Virtual) بازهم پند و اندرز
از محبت خارها گل می شود
اما چه سود...
"نی" خالی می زنیم...

===============
نمیدانم چرا " من دلم سخت گرفته است از این میهمانخانه میهمان کش.."؟
نبودید چند وقت
۰۷ مهر ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
...هلی تو نگفتی که ما آنجا(باغچه)را دوست داریم؟چرا اما بابا جان گفت این بچه بازی ها دیگر بس است. توالان چند سال داری؟ها؟این بازی ها برای وقتی خوب بود که تو هفت سال داشتی.تازه همان وقت ها هم مشق هایت را دختر باغبان می نوشت. مگر من نمی دانم؟هلی تو نباید بگذاری آنها باغچه ما را خراب کنند..
از تمام خنده ها آن را بستای که جانشین گریستن شده است...
(نادر ابراهیمی-بار دیگر شهری که دوست می داشتم)
المیرا فرشچیان، نینو، مازیار مجد و ترانه این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شاخص محبت
یکی از سخت ترین لحظات آموزش زمانی است که باید چیزی توصیفی را به صورتی برای مخاطب تجسم کنی که آنرا به قول فلاسفه وجدان کند.در ریاضیات نیز کمی سازی پارامتر های کیفی از دشوار ترین درگیری ها می باشد. حال چه کسی بهتر از مادر با قطره قطره وجود محبت را تعین می بخشد؟...چه کسی؟...پس شاخص محبت (AI)را می توان نسبت محبت جاری(Current Affection=CA) به محبت مادر خواند(Maternal Affection=MA). این شاخص چند بار می تواند برابر یک شود؟ راستی می شد شاخص محبت(Affection Index) همه انسان ها به هم برابر یک می شد؟ امان ازدرون تیره ...امان از خواسته ها...امان از وابستگی ها..از نیازهای خرد انسان...
المیرا فرشچیان، رسول و مهسا علی پور این را امتیاز داده‌اند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
از برکت دیوانگی هم به آزادی و هم به امنیت رسیده ام. آزادی تنهایی و امنیت از فهمیده شدن. زیرا کسانی که ما را می فهمند چیزی را در وجود ما به اسارت میگیرند.(دیوانه-جبران خلیل جبران)
دوست من تو دوست من نیستی.ولی من چه گونه این را به تو بفهمانم؟ راه من راه تو نیست.اگر چه با هم راه می رویم دست در دست.(دیوانه-جبران خلیل جیران)
المیرا فرشچیان و نینو این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید