«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال
به سیستم وارد شوید
بازدید از این نمایشگاه فرصت بسیار عالی برای آشنا شدن با سیر هنر مدرن در ایران از میانه دهه 20 تا سالهای اخیر است.
تصمیم داشتم این نمایش رو ببینم ولی اینقدر نظر دوستان و بستگانی که این نمایش رو دیده بودن منفی بود که منصرف شدم! :(
تاتر خوبی بود. دو ساعت شعر و آواز و موسیقی با داستانی دوست داشتنی و بازی خوب همه هنرمندان جوان واقعا بهترین چیزی بود که میشد دید. راضیم از اینکه به این تاتر رفتم. به همه هنرمندان این تاتر هم خسته نباشید میگم.
فقط اپیزود سوم رو دوست داشتم چون خیلی روانشناسانه و معنی دار بود. اپیزود دوم به نظرم سوژه نخ نمای دوره رضاشاهی بود که حالا خواسته شده بود با قالب دیگری نشون داده بشه. اپیزود اول هم بهم نچسبید.
بازی خانم طباطبایی و آقای معجونی و همچنین موزیک زنده تاتر نقاط برجسته تاتر بودن. ولی از متن نمایش خوشم نیومد. تیکه های انتخابی از کتابهای تن تن بود که با یه ماجرای آبکی به هم چسبونده شده بود و اون جذابیت خود داستان های تن تن رو نداشت. ویژگی داستان های تن تن اینه که اگر به جای شخصیت تن تن هر کس دیگه ای رو بذارید باز داستان جذابه، ولی تو این نمایش اگر شخصیت دیگه ای میذاشتید داستان نه چندان جالبی می شد که هیچ جذابیتی نداشت.
چرا از تیوال نمیشه بلیت خرید؟
من یه پرسش جدی برام ایجاد شده: چرا تاتر سعدی باید با سمفونی 5 بتهوون شروع بشه؟ واقعا هیچ آهنگ ایرانی یا دست کم شرقی وجود نداشت که بشه تاتر رو باهاش شروع کرد؟ سعدی که بوستان و گلستان داره، خب صدای بلبل میتونست شروع خوبی برای تاتر باشه. با عنایت به اونجایی که می فرماید: "بلبل گوینده بر منابر قضبان". فکر کنم همین نقد به شروع تاتر دلیل خوبی باشه که چقدر این تاتر ضعیف و سرهم بندی شده بود!
در مجموع تاتر خوبی بود، البته بخش اضافه شده به داستان اصلی فاوست به نظرم چندان جذاب نبود و بهتر بود در همون قالب داستان اصلی تموم میشد. شنیدم برای نیمه دوم سال احتمالا اکران دوباره داشته باشه. در اون صورت توصیه میکنم تاتر رو ببینید
بسیار پایین تر از حد انتظارم و بسیار خسته کننده، کسالت بار، ملال آور و تکراری. به عنوان کسی که بسیاری از آثار خانم صابری رو دیده و دوست داشتم، این تاتر اصلا چیز خوبی نبود. بی نظمی در اجرا موج میزد. تنها موارد برجسته بازی قوی جناب شجاع نوری، آواز زیبای حمیدرضا ترکاشوند، و نوازندگی آقای مجد ابراهیمی بود. داستان تاتر به شدت از هم گسیخته و به نوعی کپی برداری از تاتر های شمس پرنده و رند خلوت نشین بود. بر خلاف اسم تاتر که باغ دلگشا بود، روند تاتر خیلی دلگیر بود و چه بسا بهتر بود که اسم تاتر تعزیه سعدی می بود. کل تاتر حدود 130 دقیقه بود ولی از نظر داستانی شاید 60 دقیقه هم نمی شد. بعضی از سکانس ها کامل زاید و طولانی بود و حتی رقص و آواز اون صحنه ها هم جذابیت خاصی نداشت. در مجموع متاسفم که بگم این تاتر واقعا ارزش دیدن نداره.
کار خوبی بود و دوست داشتم. یک ساعت و نیم فرصت خوبی برای خندیدن بود. تیکه های جالبی توش بود و حتی با وجود اینکه برخی از تیکه ها تکراری بود ولی بازی قوی و شیرین هنرمندان اونها رو کماکان خنده دار میکرد. توصیه میکنم حتما این تاتر رو تا تموم نشده ببینید. قطعا شما هم خوشتون میاد. به این برکت!
بازی ها قوی بود، دکور هم بد نبود به جز اون غازهایی که آخر اجرا افتاد پایین، بخاطر ظاهر عروسکی و کارتونیشون بیشتر مایه مضحکه بود. با داستان ارتباط برقرار نکردم چون به نظرم خیلی کهنه اومد در عین ظاهر فیلسوفانه ش. حالا میخواد مال چخوف باشه یا هر اف دیگه ای
یک تاتر خوب و منطقی با بازی قوی هنرپیشگان. بعد از مدتها راضی از سالن تاتر بیرون اومدم
فقط طراحی صحنه و دکور عالی بود. رفتار آقای پسیانی در گرفتن موبایل تماشاچی ها بی ادبانه و غیر حرفه ای بود.