در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | هلیا حسینی درباره نمایش اکتینگ: نقد نمایش اکتینگ نمایش اکتینگ سفری عاطفی و در عین حال تاریک به دنیا
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 22:51:43
هلیا حسینی (dryad)
درباره نمایش اکتینگ i
نقد نمایش اکتینگ

نمایش اکتینگ سفری عاطفی و در عین حال تاریک به دنیای هنر و روان انسان است. داستان بازیگری که در زندان، هم‌زمان با تحمل مجازات ... دیدن ادامه ›› و جستجوی معنا، تلاش می‌کند هنر را به نقطه‌ای از امید و هدف در زندگی تبدیل کند، به‌خوبی دغدغه‌های درونی هنرمندان را به تصویر می‌کشد. این اثر، علاوه بر جنبه روایی، درامی روان‌شناسانه است که به پیچیدگی‌های روحی انسان و نقش هنر در گذر از دشواری‌های زندگی می‌پردازد.

تنش‌های روحی بازیگر اصلی و مواجهه او با اضطراب‌های هنری به‌خوبی ملموس بود: از تلاش برای ماندن در دنیای بازیگری تا نگرانی از دیده نشدن و کم‌رنگ شدن اصول اصلی تئاتر. این دغدغه‌ها، برای هر هنرمندی به‌ویژه بازیگران، کاملاً آشناست و همین ویژگی نمایش را عمیقاً تأثیرگذار می‌کند.

با این حال، ریتم نمایش گاهی دچار ایستایی بود و نمی‌توانست مخاطب را در تمام لحظات درگیر نگه دارد. صحنه‌هایی مثل روشن کردن سیگار یا استفاده زیاد از عود، به جای افزودن به جو احساسی، باعث خستگی و حتی آزار برخی تماشاگران شد. همچنین، سکوت طولانی شخصیت سوم تا پایان نمایش، اگرچه جذاب بود، اما کمی ناپخته به نظر می‌رسید و می‌توانست با پرداخت بیشتری تأثیر بیشتری داشته باشد.

پایان تلخ نمایش، با اجرای یک مونولوگ تأثیرگذار و سپس خودکشی شخصیت اصلی، اوج نمایش بود؛ لحظه‌ای که قدرت و شکنندگی هنر را به‌طور هم‌زمان نشان می‌داد و تأکیدی دوباره بر نقش هنر به‌عنوان نقطه‌ای از امید و هدف در زندگی داشت.

در مجموع، اکتینگ نمایشی است که هنرمندان و بازیگران را عمیقاً درگیر می‌کند و با درامی روان‌شناسانه، پیام خود را منتقل می‌سازد، اما ریتم کند و برخی جزئیات اجرایی از تأثیرگذاری آن کاسته بود
ولی این اجرایی ست در خور توجه و تامل
خداقوت خسته نباشید