در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فاطمه | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:36:32
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
درود. بازیگرانی حرفه ای،نگاهی خلاقانه به صحنه،روایت و نور. لذت برم از دیدن این اجرا.
درود دوستان
اجرای دوستان را دوشب قبل دیدم و برایم بسیار جالب و خاص بود از جهات بسیاری،دروغ چرا؟! گمان نکنم بتوانم بهتر از جناب پرندوش گرامی که نظر ایشان را هم در تیوال خواندم مطلبی بنویسم ، پس با امید به بد نبودن این کار و با ذکر منبع متن ایشان را اینجا کپی میکنم 🙏
پوریا پرندوش (p.parandoush)
من دیشب به تماشای نمایش یا همان به قول دوستان (کت واک) هار نشستم. قبل از هرچیز با دیدن کامنت ها به نظرم رسید که شاید توضیحی هرچند موجز بد نباشه برای فهم کار. هار را اساساً نمی توان یک تئاتر با عناصر دراماتیک حاضر در صحنه دانست. هار به نوعی یک اجرای پست مدرن است برای مخاطبی که هنوز با مدرنیته هم درگیر است و بعضا از حیث اجرایی به سلیقه مخاطب ایرانی و شرایط زیست اجتماعی- فرهنگی او تا حدی بی ربط می نماید.
از نظر محتوا اما نمایش هار به نوعی درگیر نشان دادن روند سوژه زدایی از انسان مدرن است. انسانی که در چنبره نوعی نظم سرمایه دارانۀ افسار گسیخته گیر کرده که برای تحمیل سلطه خود به دنبال انقیاد «تنانه» است. به این معنا که به قول فوکو سرمایه داری مدرن صرفاً از سوژه های انسانی خود تبعیت طلب نمی کند بلکه به دنبال «ساخت سوژه خود» و «بسامان سازی» اوست. این فرآیند با سوژه زدایی از فرد آغاز می شود و به گونه ای پیش می رود که فرد را به ابژه ای تبدیل می کند که مناسبات انسانی اش را از دست داده، درگیر «نمایش» خود است، «بود» خود را به «نمود» باخته، و «اندامش» درگیر اعمال سیاست می شود. «تن» در اینجا ... دیدن ادامه ›› و در نمایش هار، هدفِ اعمالِ سیاستی است که «بردگی بزک کرده» را با «رضایت داوطلبانه» و «بندگی داوطلبانه» به قول دولابوئسی به فرد حقنه می کند. اینبار دیگر ما با «فرد»، «افراد» و »شخص» طرف نیستیم درواقع ما با توده هایی مواجهیم که دچار «هویت باختگی سرمایه دارانه» شده اند. هویت عاریتی ای که هرچه با لباس و صنعتِ مُد و نمایش می پوشانندش باز هم مانند لباس پادشاه عورتش بیرون می زند و این بار عورت نه اندام شرمگاهی که خودِ فردِ هویت باخته است که مصرف می کند، مصرف می شود و دور انداخته می شود. ابژه ای که چیزی نیست جز چرخ دنده نظام مناسبات هارِ سرمایه.
نمایش هار سعی کرده است این فرایند را به نوعی با ضربآهنگی تکراری و میزان سن هایی با واریاسیون های تکرارشونده به صورتی بی کلام به مخاطب القا کند، اگرچه ارتباط با مخاطب عام شاید در یک سوم ابتدایی اجرا قطع می شود اما اساساً نمایش خودش هم به دنبال القای نوعی حسی است که بعضا در سینمای بلاتار هم شاهد هستیم، حسی از عدم ارتباط معنادار، انزوا، جداافتادگی انسان ها از یکدیگر، اتمیزه شدن سوژه های پیشین و ابژه های فعلی که به ابژه بودنشان آگاهی ندارند و توهم اختیار دارند.

درود دوستان

تیاتر سرنخ طنزی جذاب و بازیهایی بسیار زیبا و روان دارد. تنها نقدی که بعد از بیان خوبی های بسیار کار دارم متوجه کارگردان محترم اثر است،آنهم مقداری گم شدن خط داستان در انتهای اثر.
بازیهایی بسیار خوب که شخصیتهایی جذاب و دیدنی را روی صحنه خلق می‌کنند.
تبریک به تیم جوان و خلاق اثر.
درود دوستان
اجرایی خوب و صمیمی بود،مخصوصا با بازی درخشان بهروز و سارای عزیزم

هماهنگی در اجرای کمدی پر دیالوگ همراه با تحرک فراوان بازیگران در صحنه ،واقعا کاری سخت است که تنها با تمرین بسیار زیاد حاصل میشود و این یکی از چندین دلیل برای دیدن اجرای خوبتان است. پیشنهاد میکنم دیدن اجرای این گروه پر تلاش ، حرفه‌ای و جوان را تجربه کنید و امید که مثل ما لذت ببرید.
درود
امروز اجرا رو دیدم و از اونجایی که متن رو قبلاً با صدا و خوانش خود سید محمد مساوات هم شنیده و تجربه کرده بودم، برایم یادآوری خاطراتی شیرین و عزیز بود.
از تک تک دوستانم و تلاش عاشقانه‌شان برای اجرای این اثر زیبا متشکرم .
سوگند عزیز امیدوارم همچنان که در آغاز موفق و خوب شروع کرده‌ای در ادامه نیز بدرخشی و موفق باشی عزیزم
سارا گلی عزیزم امشب بسیار خوب و کامل دیدم و شنیدمت ،بسیار عالی بودی مثل همیشه
پارسای عزیز از تلاش‌ها و عشقت به تئاتر باخبرم و همین بس که بدانم همیشه بهترین و بیشترین تلاشت را برای انجام نقش و ساختن لحظات درخشان انجام می‌دهی . امیدوارم مثل امشب همیشه روی صحنه پادشاهی کنی
آرزوی عزیز امشب برای اولین بار اجرایت را روی صحنه دیدم و وقت اجازه نداد که از نزدیک برای این اجرا ،مخصوصا در تکرار« تاکید آوایی» درست و ... دیدن ادامه ›› به جایی که برای نقش انتخاب کرده بودی ازتو تقدیر کنم،امیدوارم همواره موفق و پیروز باشی عزیزم
سید علی عزیز بازی شما هم جالب و خوب بود،فقط گاهی حرکات طنز گونه‌ای داشتید که شاید نیاز نبود،چرا که متن به خودی خود بسیار کامل و صحیح است، اما تسلط کلامی بر روی این متن سنگین ادبی سخت است و شما و دیگر دوستان تمام تلاشتان را برای خوانش صحیح متن انجام داده اید و این امر مشهود بود .
در کل گروهی جوان ، پر انگیزه و پر انرژی هستید و حتما به دیگر عزیزان پیشنهاد میکنم که دیدن اجرایتان را تجربه کنند