در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال بهناز بهادری | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 02:44:49
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سلام. من اشتباهی به جای شنبه جمعه یک بلیت خارج از ظرفیت گرفتم که حاضرم روش تخفیف هم بدم. اگه کسی میخواد، با این شماره تماس بگیره:
09136488799
محمد لهاک و مهدی (آرش) رزمجو این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود دوستان تیوالی. کسی برای فردا سه شنبه 18 اردیبهشت بلیت این نمایش رو داره که نخواد؟ یا اینکه کسی اطلاع داره که حضوری میتونیم بلیت پله تهیه کنیم؟
عاطفه گندم آبادی این را خواند
سلام
اگر خارج از ظرفیت تموم نشه که میتونید از سایت چک کنید
حضوری میتونید خارج از ظرفیت بگیرید
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چرا فقط هفت شب اجرا دارند؟
امیرحسین باباخانی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
برای روز پنجشنبه 18 خرداد یک بلیت دارم: شماره 2 از باکس a
اگر کسی بلیت رو خواست، به این شماره مسیج بزنه:
09136488799
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دختر یانکی،
نوشته نیل
سایمون به کارگردانی معین الدین عشاقی با بازی حامد احمد جو ، فریدالدین سلیمانی و مونا بدیع صنایع تا 12 مردادماه ، ساعت 20:30 در تالار فرشچیان به روی صحنه می رود . معین الدین عشاقی، متولد 62 اصفهان و فارغ التحصیل کارگردانی از تربیت مدرس تهران است؛ وی که در نمایش هایی چون جن گیر، پلنگیدن ، برای خرید که نباید پول داد و ... به ایفای نقش پرداخته،درباره چرایی انتخاب این نمایش نامه برای اجرا در اصفهان می گوید: جذابیت داستان و برخورد حسی شخصیت ها، تاثیر زیادی روی کارگردان برای انتخاب نمایش نامه دارد و همچنین انتخاب آثار کمدی می تواند زمینه آشتی مخاطب با تئاتر را فراهم کند .قلقلک مخاطب به هر قیمتی ممنوع ! عشاقی با بیان اینکه هدف از اجرای یک نمایش کمدی، ایجاد فضای شاد و تاثیر گذار است،گفت : آثار کمدی این وسوسه را برای کارگردان ایجاد می کنند که به هر قیمتی مخاطب را قلقلک دهند ، اما رویکرد ما در این نمایش، بداهه گویی نیست و در اجراهرگز احساسی برخورد نمی کنیم؛ بلکه با تحلیل آنچه در ذهن مخاطب شکل می گیرد.فضای کمیک و کمدی را به وجود می آوریم
که علاوه بر ایجاد لحظاتی شاد برای بیننده ،دارای پیام های فرهنگی تاثیر گذاری باشد .در مورد نمایش نامه این اثر باید بگویم که نیل سایمون ، مانند تنسی ویلیامز و ... در حال نقد جامعه آمریکایی هستند و این داستان، حاصل برخورد سه انسان در یک رابطه عاشقانه است و در پایان شخصیت ها به این آگاهی می رسند که با منطق بیشتری به دنیای خود نگاه کنند . مردم،دختر یانکی را دوست دارند کارگردان این نمایش در رابطه با میزان استقبال مردم و برخورد مسئولان گفت : ... دیدن ادامه ›› با توجه به اینکه ما در روزهای ابتدایی اجرا قرار داریم ، تاکنون بیش از 450 نفر به تماشای دختر یانکی نشسته اند که این نکته نشان دهنده میزان رضایت مردم است؛اما مسئله اصلی تئاتر اصفهان در زمینه تبلیغات است و واقعا جای تاسف دارد که مردم هنگام عبور از مقابل تالار فرشچیان با تعجب سوال کنند در این مکان تئاتر اجرا می شود ؟!پس نتیجه می گیریم که شهرمان در زمینه تبلیغات آثار نمایشی ضعیف عمل کرده و تقاضا می کنم که مسئولان مربوطه با جدیت بیشتری به این نکته مهم توجه داشته باشند . تئاتر تنها یک سرگرمی نیست. عشاقی با بیان اینکه تئاتر مهم ترین ابزار فرهنگ سازی شهری است،گفت :تئاتر هنگامی به بلوغ می رسد که مخاطب ، هنرمند و مسئولان در این زمینه به ضرورت تماشای آن پی ببرند . تا زمانی که فعالان این حوزه به میزان اهمیت نمایش و برخورد تماشاچی با داستان آگاه نباشند، نمی توان انتظار پیشرفت داشت. تئاتر تنها یک هنر و سرگرمی نیست و می تواند ایجاد اشتغال کند و یک پروسه اقتصادی خوب برای سازمان های فرهنگی را به وجود آورد . نکته دیگر که مایلم به آن اشاره کنم،این است که متاسفانه هنرمندان اصفهانی همواره گوشه چشمی به پایتخت داشته اند و می بینیم که تعداد زیادی از آنها در تهران مشغول به فعالیت هستند . این درحالی است که اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگی یک کشور، باید در همه زمینه های هنری حرکتی روبه جلو داشته باشد تا بتواند میزان تاثیر گذاری بر جامعه را افزایش داد . بررسی سایق های اجتماعی در نمایش دختر یانکی برای تحلیل یک نمایش کمدی، ابتدا باید به فضای داستان اشاره کنم که شخصیت ها نسبت ویژه ای با ساختار دراماتیک آن
برقرار کرده اند و می توانند میزان همذات پنداری مخاطب با قصه را افزایش دهند . همانطور که از گفته های کارگردان برداشت میشود،داستان علاوه بر ایجاد فضای کمدی ، مخاطب را به طور ناخودآگاهانه درگیر چالش فرهنگی – اجتماعی می کند و بازی های خوب که موتور یک اثر نمایشی هستند، این تعلیق دراماتیک را تقویت می کنند. می توان تاثیرات مثبت چنین روایاتی در یک جامعه شهری را در یک جمله خلاصه کرد : اجراهایی مانند دختر یانکی،نه تنها سطح سلیقه مخاطب را افزایش می دهند، بلکه به ایجاد تفکر منسجم در برخورد با چالش های فرهنگی
یاری می رسانند . اما اشاره ای که نویسنده نسبت به غرایز انسانی و پدیده های احساسی دراماتیک آن دارد ، اشاره سطحی است که با توجه به منطق های رفتاری یک جامعه مدرن به نمایش گذاشته می شود و اتفاقا چنین
برخوردی از سوی نویسنده می تواند زمینه ساز گرایش جوامع به مدرنیته باشد، اما مسئله اصلی نمایش نامه نویس که نقد همان جامعه مدرنیته و چگونگی شکل گیری روابط است ، در انتها همچنان بی پاسخ می ماند . نسل فردا به دنبال راهکاری برای عبور از این تشویش فرهنگی میان مدرنیته و سنت است و تئاتر می تواند راهکار مناسبی در این زمنیه باشد.
روح الله جمشیدی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سخن از این به میان است که جامعه انسان‌ها را به سمت و سویی برده است که برای منافع خود دل می‌بندند دل می‌شکنند. شاید سال 1966 باشد اما آنقدر هر روز در اطراف خود دیده‌ایم چنین آدم‌هایی را که انگار همین دیروز نیل سایمون قلم در دست گرفته است و شخصیت‌ها را از درون ذهن خود بیرون آورده است.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، نمایش دختر یانکی به کارگردانی معین الدین عشاقی در شب اول به روی صحنه رفت. این نمایش نوشته نیل سایمون است که سعی دارد با نگاهی انتقادی لبخند را به روی لب مخاطبان بیاورد.

معین الدین عشاقی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به نمایشنامه نمایش دختر یانکی اظهار کرد: وقتی در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بودم برای موضوع پایان نامه تئاتر کمدی رضا ارهام صدر را برگزیدم و برای اجرای عملی یک نمایشنامه کمدی را می‌خواستم ولی در نمایشنامه‌های ایرانی خیلی نمایشنامه‌های خوب نداریم و چون فکر می‌کنم تئاتر یک هنری است که از غرب آمده و در نتیجه ما هر کاری هم انجام دهیم دست دوم خواهد بود.

کارگردان نمایش دختر یانکی ادامه داد: از قبل با کارهای نیل سایمون آشنایی داشتم و وقتی این نمایشنامه توسط فرید سلیمانی که در نمایش نقش نورمن ... دیدن ادامه ›› را بازی می‌کند به من معرفی شد و وقتی کار را انتخاب کردم فهمیدم چه کار سخت و وحشتناکی را انتخاب کرده‌ام.

وی افزود: نمایشنامه‌های نیل سایمون نمایشنامه‌هایی هستند که در نگاه اول خیلی ساده به نظر می‌رسند یعنی فکر می‌کنیم که یک فضایی است که یک زندگی در آن جریان دارد و تعدادی شخصیت در آن به ایفای نقش می‌پردازند پس کار سختی نیست اما وقتی وارد آن می‌شویم متوجه می‌شویم هیچ کدام از تجربیات بازیگری در آن کارآمد نیست چرا که جنس نمایشنامه‌های نیل سایمون و به طور ویژه نمایشنامه دختر یانکی یک کمدی است که در واقع به دوش کلام است.

عشاقی با اشاره به اینکه نگاه نیل سایمون در نمایشنامه یک نگاه کنایه ای و طنز آمیز است گفت: در نمایشنامه دختر یانکی یکی از تم‌هایی که مطرح می‌شود تم به زوال رفتن جامعه است و جامعه افراد را به جایی برده است که به خاطر منافع شخصی خود ابراز عشق می‌کنند همین طور که کارکتر سوفی صرفاً بخاطر یک سری منافع عاشق تفنگدار نیروی دریای باشد یا کارکتر اندی که در واقع یک دفتر مجله رو به انحطاط را اداره می‌کند برای حفظ آن هر کاری می‌کند.

کارگردان نمایش دختر یانکی ادامه داد: در اصل سه کاراکتری که در نمایش حضور دارند در جای خود نیستند و در واقع رو آورده‌اند به انحطاطی که جامعه برای آن‌ها ایجاب کرده است و در نهایت نیل سایمون با بیانی کنایه‌ای آنچه را که در آن دوران امریکا وجود داشته است را بیان کرده است قابل ذکر است که حرفی را که نیل سایمون گفته است مربوط به دوره تاریخی خاصی نیست و ما هنوز هم با آن روبرو هستیم و من هم به همین دلیل این نمایشنامه را برگزیدم.

وی با اشاره به اینکه تمام سبک‌ها شیوه‌های اجرایی در تئاتر ریشه در رئالیسم دارد گفت: کارگردان باید سبکی را برای اجرا برگزیند که با نمایشنامه منطبق یاشد من نمایشنامه دختر یانکی را پیش رو داشتم که در واقع قصه گو است و موقعیت برای ما می‌سازد و یک زندگی و رابطه واقع گرایانه را بیان می‌کند هر تغییر دیگری در اجرا و سبک نمایش انجام می‌دادم به اثر لطمه وارد می‌کرد.

عشاقی افزود: من در اوایل تمرین نمایش می‌خواستم یک فضای مینی‌مالیستی را به وجود بیاورم اما هر چه این کار را می‌کردم از بار ارزشی اثر کم می‌شد در نتیجه تصمیم گرفتم وفادار به متن نمایش را اجرا کنم. البته در نمایشنامه دخل و تصرف کرده‌ام این نمایش یک پرده در ابتدا داشته است که با پرده دوم نمایش ادغام کرده‌ام و پایان نمایش را نیز تغییر داده‌ام.

کارگردان نمایش دختر یانکی با اشاره به اینکه در طراحی صحنه عوامل زیادی مهم خواهد بود گفت: موقعیت سالن، زمانی که سالن را در اختیار ما قرار می‌دهند و بودجه عوامل تأثیر گذار بر طراحی صحنه هستند اما من سعی کردم فضای سیاه و کثیف سالن فرشچیان را با یک چیدمانی که به سمت تنالیته رنگ قهوه ای می‌رود ترکیب کنم تا یک بافت قدیمی را به دست بیاورم از ابتدای اینکه نمایشنامه را خواندم دکور چوبی را برای نمایش در ذهن چیدمان کردم.

وی با بیان اینکه جذب مخاطب در اولین قدم کیفیت یک اثر است گفت: ما در سالن فرشچیان فقط یک شب تک اجرایی داشتیم و از شب‌های آینده ابتدا یک اجرای دیگر روی صحنه می‌رود و سپس اجرای من و این تاکید وجود داشته است که دکور من پرتابل باشد.

به گزارش ایسنا، نمایش دختر یانکی از 28 تیر تا 12 مرداد ساعت 20:30 با هنرمندی حامد احمدجو، فریدالدین سلیمانی و مونا بدیع صنایع در سالن فرشچیان روی صحنه می‌رود.
منبع: http://isfahan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=49248
روح الله جمشیدی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به گزارش ایمنا، نمایش دختر یانکی را باید نمایشی از فروپاشی آرمانی بدانیم که در جهان به عنوان «رؤیای آمریکایی» شناخته می شود. برای مقدمه این یادداشت خلاصه ای از داستان آن را مرور می کنیم.
دختر یانکی که به کارگردانی معین الدین عشاقی در مجموعه فرهنگی هنری فرشچیان به روی صحنه رفته، به شکلی ساده و بی تکلف داستان دو جوان به نام های اندی و نورمن را بازگو می کند، که در مجله ای مشغول به کار هستند. نورمن نویسنده ای موفق و اندی صاحب امتیاز مجله اند. داستان اما از جایی شروع می شود که دختری در همسایگی این دو، توجه نورمن را به خود جلب می کند. پس از آن است که اندی برای نجات مجله خود با طرح نقشه ای، دختر را که در نمایش به نام سوفی می شناسیم، به عنوان منشی در دفتر مجله استخدام می کند تا بقای مجله اش، که مجله ای رادیکال و معترض نیز هست حفظ شود. اما در این بین سوفی که نامزد یک تفنگدار آمریکایی هم هست، مجذوب اندی می شود.

خلق «دختر یانکی» از نزاع میان لیبرال‌ها و محافظه کاران زن
زمانی که برای اولین بار ‍ژنرال «جیمز ولف» بریتانیایی از لفظ «یانکی» برای سربازان نیوانگلندی خود استفاده کرد هرگز فکرش را هم نمی کرد، دو قرن بعد، واژه یانکی چنین استفاده گسترده ای داشته باشد، که جهانیان آمریکایی ها را به نام یانکی بشناسند و در خود آمریکا هم جنوبی ها شمالی ها را یانکی بنامند.
دختر ... دیدن ادامه ›› یانکی ترجمه هوشمندانه ی شهرام زرگر بر این نمایش نامه است. چرا که یانکی ها، چه در استفاده این کلمه در بریتانیا و چه در آمریکا، همواره پیشوند نیو (new) را به همراه دارند که نشانی از تازه به دوران رسیدگی نیز دارد. سایمون این نمایش نامه را حدود سالهای 1970 در نزاع میان لیبرال ها و محافظه کاران زن می نویسد و به قولی، ایده اصلی آن را از آن دوران گرفته است. نکته مهم در این بین آنجایی نمایان می شود که سایمون پا را از این هم فراتر می گذارد و خود لیبرال ها را هم به نقد می کشاند و حتی پای کمونیست ها را هم به میدان کشانده و تمام این ایده ها را به نوعی به تمسخر می گیرد. شاید برای بیان این نکته بهترین مطلب، شعر "لی یانگ لی" باشد که خود مهاجری بود که با فرار از نظام کمونیستی از چین به آمریکا رفت و این شعر را سرود:
موطنم محو شد، تابعیت خود را گرفتم،
همبسته با سنگ های زمین، من
بدون پناه و یاری از تاریخ، وارد می شوم،
به روزهای بدون روز، در زمینم که زمینی نیست
دوباره وارد می شوم
به شهری که در آن ترا دوست دارم،
و باور نمی کردم که تعدد
رؤیاها و واژه‌ها پوچ باشد.

دختر یانکی، رؤیای آمریکایی را به سخره می‌گیرد
در ابتدای نمایش با سنی مواجهیم که به صورتی ساده طراحی شده. دکور تنها فضای دفتر مجله را می سازد. روی دیوارها و صندلی ها عکس های مختلفی از نماد آلفرد هیچکاک گرفته تا شخصیت هایی همچون پیتر سلرز و جورج واشنگتن نخستین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا تا بورد مجله. در این بین نباید از یاد برد که تمام این عکس ها به نوعی به آمریکا و التهاب و اعتراض آن دوران دلالت دارد.
سایمون در این اثر، نقد خود را به صورت ضمنی مطرح می کند و اجازه نمی دهد مخاطب حس کند به او توهین شده است. این نکته را عشاقی به خوبی دریافته، و در طول نمایش تمام نقدها به صورت ضمنی در بازی ها و کنش ها اتفاق می افتد. برای مثال در اقدامی که شاید کمتر مرسوم باشد، نورمن برای سوفی، هدیه ای تهیه می کند. این هدیه مواد غذایی کنسرو شده است. در اینجا علاوه بر آن که سایمون به مدرنیسم صنعتی در آمریکا اشاره می کند، با تیغ طنز بر بدن مصرف گرایی آمریکایی هم خط می اندازد. از این نمونه کنایه ها می توان به ورود نورمن به حریم شخصی سوفی اشاره کرد که به نوعی نماد وضعیت زنان آمریکایی در این دهه است. از طرف دیگر، در این نمایش می توان استفاده ابزاری از زنان را به خصوص پس از استخدام سوفی به عنوان منشی درک کرد.
یکی از نکته هایی که معین الدین عشاقی به خوبی و هوشمندانه به آن دقت کرده است، لباسی است که برای سوفی انتهاب شده. این لباس، هماهنگی خاصی با شخصیت سوفی و نمایش نامه دارد. لباسی با رنگ آبی تیره و قرمز و سفید که پرچم ایالات متحده آمریکا را تداعی می کند. شخصیت سوفی نیز، یک زن محافظه کار به لحاظ سیاسی است که در آرمان ها و رؤیای آمریکایی خود متعصب است. او نامزد یک تفنگدار آمریکایی است که می تواند حمایت او از سیاست های جنگ طلبانه آمریکا نیز باشد. همان طور که در ادامه، سوفی به واسطه ورزش تخصصی شنا که انجام می دهد به اندی می گوید: من در توکیو پرچم آمریکا را به اهتزاز در می آورم. (رتبه نخست را در شنا کسب می کنم). دیگر بر ما مبرهن است که پرچم آمریکا به چه صورتی در ژاپن به اهتزاز در آمد و این نکته با عکسی که در دفتر مجله از انفجار اتمی، چسبانده شده هماهنگی دارد.
نورمن، شخصیتی است که نسبت به دو شخصیت دیگر غریزی تر عمل می کند. ظاهرا وابستگی زیادی به جریان های مرسوم ندارد. در قسمتی از نمایش، اندی اشاره می کند که نورمن در دوران دانشجویی مقاله ای در رابطه با شکوفایی اقتصاد فیلیپین در دهه 1930 نوشت. این دهه دوران بزرگترین بحران اقتصادی در آمریکاست. او بیشتر بار طنز اثر را با سادگی و رفتار خود به دوش می کشد و اگر دقت کنیم به راحتی در می یابیم تنها کسی که به شکلی فعال عمل می کند، نورمن است. او نویسنده است و می نویسد و در انتهای اثر هم به منطق بهتری نسبت به اندی و سوفی می رسد.
اندی اما، شخصیتی است که مجدانه برای حفظ مجله و خط مشی عدالت خواهی خود اصرار می کند. در جایی از نمایش، سوفی که نامه های دفتر را تمبر می زند به نورمن می گوید: این ها دعوت نامه های حزب هستند، رفیق؟ در اینجا کلمه رفیق، بر گرایشات چپ و کمونیستی اندی دلالت می کند، البته این گرایشات در حد عدالت خواهی باقی می ماند و به هیچ عنوان شدید و متعصبانه نیست. می دانیم که کمونیست ها و گروه های چپ، یکدیگر را رفیق صدا می زنند. اما در آخر ماجرا می بینیم پس از آن که سوفی به اندی می گوید، مجذوب تو شده ام، شخصیت ها جایشان عوض می شود و دچار چرخش می شوند. این نکته را نیز می توان، نقدی بر گروه های چپ، در این دوره از تاریخ سیاسی، اجتماعی آمریکا دانست.
نکته دیگری که در رابطه با دکور نمایش به ذهن متبادر می شود، وجود عکس سه رئیس جمهور آمریکا است. جورج واشنگتن، نخستین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و آراهام لینکلن و ج.اف کندی. جالب اینجاست که لینکلن و کندی، تنها رئیس جمهورهای آمریکا هستند که ترور شده اند. جالب اینجاست که سوفی محافظه کار، به اندی می گوید من برای کار به مجله ای بیام، که تیتر اولش نوشته، ال.بی.جی به دنبال ال.اس.دی....؟ و اندی در جواب او می گوید این تنهای یک تجانس آوایی است...
ولی آیا این واقعا یک تجانس آوایی است ؟ خیر. ال.بی.جی مخفف لیندون بنیز جانسون، سی و ششمین رئیس جمهور این کشور است که بعد از ترور ج.اف. کندی بر سر قدرت می آید.
در رابطه با کارگردانی اثر، می توان گفت، عشاقی با اعتماد گروه جوان خود، و همچنین با تکیه بر تجربیاتش توانسته نمایش قابل قبولی ارائه دهد. به نظر می رسد، چیدمان دکور می توانست با وسواس بیشتری باشد تا تماشاگر بتواند با راحتی بیشتری به نشانه پی ببرد که به دلیل نبود نور مناسب و امکانات صحنه، میسر نشده است.
به دلیل وجود لحظات طنز موجود در اثر، و حفظ لذت آن برای تماشاگران، سعی شد تا کمترین اشاره به روایت اثر بشود و در عوض بیشتر به نکات نشانه ای که در اکثر کارهای سایمون وجود دارد اشاره شود.
"دختر یانکی" تا 12 مرداد ماه، هر شب رأس ساعت 20:30 اجرا می شود. در این نمایش حامد احمدجو در نقش اندی، فریدالدین سلیمانی در نقش نورمن و مونا بدیع صنایع در نقش سوفی هنرنمایی می کنند.
منبع: http://www.imna.ir/fa/doc/note/239709/%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%83%D9%8A-%D8%B1%D8%A4%D9%8A%D8%A7%D9%8A-%D8%A2%D9%85%D8%B1%D9%8A%D9%83%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%B3%D8%AE%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%8A-%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D8%AF
روح الله جمشیدی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
لطفا نمایش را تا جمعه شب تمدید کنید
فرزانه شهریاری و روح الله جمشیدی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
در گونه ابسورد در نمایش ما به دنبال علت حضور نیستیم، به دنبال علت نبودن هستیم. و پیدا کردن آن هم تنها لحظه ای ذهن ما را درگیر میکند و باقی گفتگویی ست که در پی این علت می‌آید؛ گفتگویی که چه بسا در ادامه هیچ ارتباطی با اصل نداشته باشد.
چرخه پوچی که در سطح مسائل روزمره و پیش پاافتاده را مطرح میکند و در باطن چنان به روح ما حمله ور می‌شود که باز مانند چرخه نخستین علت را از یاد ببریم.
نمایش چمدان از آن دست نمایش های ابسورد است:
اپیزود اول: چمدانی مجهول با قفلی بر سر؛ چمدانی که اجداد کسی را درون خود نگه میدارد، مثل یک رسانه است: از برندها و فروشگاه ها می‌گوید. در ذهن افراد فکر حشرات را به وجود می‌آورد. دو زن همه تلاش شان را برای گشودن میکنند ولی چمدان جایی گشوده میشود که میتواند با آنها هم کلام شود ولی آن زمان کسی تمایل به دیدن درونش ندارد... و کل تلاش ها بیهوده هستند.
اپیزود دوم: این اپیزود در عین حال که سعی در بی قصه بودن و ابسورد بودن دارد ولی موفق نمیشود. چمدان در غالب یک قصه با آغاز، میانه، پایان و نتیجه اخلاقی معرفی میشود.
اپیزود سوم: موقعیتی لامکان و لازمان و آدمهای گیرکرده در آن. آدمها نمی‌دانند چرا آنجا هستند ولی وقتی به اجتماع و با هم بودن می‌رسند و هر ... دیدن ادامه ›› کدام نام و تعریفی پیدا میکنند، علت را از یاد میبرند و مانند انسانهای نخستین در جهانی دیگر ازدواج، زن، عشق، ناموس، حجاب، نوستالژی و در کلیت هویت را تجربه می‌کنند. شخصیت های تیپ و شخصیت هایی با بار کمدی و نتیجتا زبان کمدی این بخش نیز از خاستگاه سبک برمی آید.
پس چه درست تر که هر اثری را در غالب سبکش و نه دلخواه خود یا آنچه بیشتر دیده ایم، بررسی کنیم و ببینیم.
خانم بهادری ارجمند
سپاس از نوشته اتان ... تمام انچه اشاره کردید در اپیزود سوم قابل تشخیص بود و آنقدرها سخت نبود که مخاطب انرا متوجه نشود اما نقدی که بر آن واردست همان نتیجه گیری شماست که اولا هویت مندی خاصی روشن نمیشود و بسیار ناقص ست ودوما مشخص شدن ان باید بیانگر نتیجه ی خاصی باشد که نیست ...
۲۷ بهمن ۱۳۹۴
درود خانم ثانی عزیز
هدف من از توضیح درباره اپیزودها رسیدن به دریافت جدیدی نبود؛بلکه همسان بودن ساختار ابسورد و نمایش بود.
مسئله ای که در اپیزود سوم با چمدان مطرح میشود، مهاجرت است؛از این اجتماعی که با دور هم جمع شدن، اصل موضوع را فراموش می‌کنند.
به نظر من ما باید ببینیم چرا این نوع ابسورد در جامعه فعلی ما قابل پذیرش نیست؟
چون ما از دورانی که بکت و یونسکو و حتی مهاجران ایرانی در آن دوره گذشتند، هنوز گذر نکردیم. و کماکان نیاز به درام کلاسیک داریم با آغاز، میانه و پایان
۲۷ بهمن ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرا تمدید نمیشه؟ خیلی کنجکاوم ببینم...
الآ ن اجرا همون ساعت 8 هستش؟ کی تغییر می‌کنه؟ و به چه ساعتی؟
امیرحسین باباخانی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تنها 11 روز؟ برای این کار؟
مجتبی مهدی زاده و سپیده این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به نظرتون اگه من ساعت 6/30-7/30 تئاتر شهر شنیدن رو ببینم و بعدش بخوام تونل رو ببینم، می رسم؟ اجرا با تاخیر هستش یا سر تایم؟
مجتبی مهدی زاده این را خواند
از ویژگیهای سالن تازه تأسیس باران اینه که گوش شیطون کر، درست سر ساعت، اجراها آغاز می‌شن (از این بابت قابل تقدیره این سالن) و بعلت موقعیت خاص در ورودی که درست در کنار سِنِ اصلیه (بعبارت صحیحتر: درست از تو شکمِ سِن سردرمیاره)، پس از شروع اجرا، اجازه ورود به احدی داده نمی‌شه.
۲۳ تیر ۱۳۹۴
هیچی دیگه...
با این مثال نقض، من مجبورم در سکوت به سوی افق گام بردارم و اندک اندک در افق محو بشم...
۲۳ تیر ۱۳۹۴
مثال نقضش زیاده بنده هم دوباری که توی این سالن رفتم اجرا تاخیر داشته
بخصوص کارهای پشت سر هم
یکبار گرون هلم که بنده رفتم با نیم ساعت تاخیر شروع شد
۲۵ تیر ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چجوری می شه بلیت رو اینترنتی خرید؟
سایت ایران کنسرت فقط فروش این تاترو داره ...
۲۳ تیر ۱۳۹۴
با سلام از تیکت ٨ هم می شه خرید.
۲۵ تیر ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
از کسانی که این نمایش و نمایش ملاقات بانوی سالخورده رو دیدن، میخوام که راهنمایی م کنن
چون من فقط یک انتخاب دارم: کدوم کار رو ترجیح میدین؟
حسین پوریعقوب و وحید هوبخت این را خواندند
ملاقات با بانوی سالخورده !
ولپن اجرایی شاد وپرتحرک بود . فقط همین.
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
ولپن
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
از کسانی که این نمایش و نمایش ولپن رو دیدن، میخوام که راهنمایی م کنن
چون من فقط یک انتخاب دارم: کدوم کار رو ترجیح میدین؟
علی عبدالرحیم این را خواند
بدون تردید ملاقات بانوی سالخورده.
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
ممنون از شما؛نظر اکثریت با ملاقات بانوی سالخورده ست
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
بدون شک ملاقات بانوی سالخورده
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مدت زمان نمایشنامه خوانی چقدره؟
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
من از اصفهان میام و یک روز زمان دارم؛می‌خوام این کار و نمایش مَلی رو ببینم(اگه اجرای ساعت 21 داشته باشه)
از نظر زمانی میخوام بدونم کار سر وقت شروع می‌شه؟ و اگه سر 50 دقیقه تموم بشه،من 21 به مَلی می‌رسم؟
afsaneh zamani و رومینا خلج هدایتی این را خواندند
دوست عزیز سلام... به نظرم که ۱۰ دقیقه برای رسیدن به قیطریه با توجه به ترافیک شریعتی در اون ساعت زمان کمی باشه!
۰۲ اسفند ۱۳۹۳
ﯾﺎﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺎﻓﮑﺎ ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ .ﭼﻄﻮﺭ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﻧﻤﺎﯾﺸﯽ ﺳﺎﻋﺖ ۷/۴۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺸﻮﺩ ﻭﺷﻤﺎ ﺳﺎﻋﺖ ۷ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺭﺗﺎﺗﺮ ﺷﻬﺮ ﺑﻠﯿﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭﺍﺯ ﺍﻗﺪﺳﯿﻪ ﺭﺍﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺳﺎﻋﺖ ۷/۰۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ ﺗﺎﺗﺮﺷﻬﺮ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ .؟؟ ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﮑﺎ ....
۰۳ اسفند ۱۳۹۳
راننده مجنون تاکسی دربست کافکا رو در تهران میسر کرد
البته بدشانسی ش هم جای خود داره که باز هم کافکا :)
۰۴ اسفند ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چند وقته می‌خوام بیام بگم و خودمو سبک کنم! از شهر نو، حسینیه، قهوه خونه جاده قدیم تهران قم که فقط اجازه داشتم غروب رو از پنجره نگاه کنم. حوصله‌تون می‌شه حاج آقا؟ شما غروب رو دوست دارین؟ الان طلوع رو بیشتر دوست دارم.
نامه ای به میمنت
این جهانی که در آن زندگی می‌کنیم، سرنوشت ها از پیش نوشته شده اند و همه مشابه سرنوشت کل! فراری از آن نیست... و امیدی که کشته شده...
تو می‌خواهی بگریزی و نمی‌دانی که دست بازیگردان او قویتر از این حرفهاست و تو عروسکش هستی؛بهترین عروسکش! که نخ های تو را به قدرت تمام گرفته و پیش می‌برد و تو برتر از خودت می‌تازانی و جولان می‌دهی و نمی‌دانی...
پرده ها کنار رفته میمنت! تو داری روی صحنه، جلوی دوربین، چشم در چشم دنیا بازی می‌کنی: خودت را، منیر، صادق، زینب و انقلاب و جنگ را...
دست از بازی بردار،نخ ها را پاره کن. بگریز نه چنان همیشه به سوی دروغ، به آستانه حقیقت حقیقت حقیقتت