نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» شبگذشته با حضور علیرضا خمسه، سعید پورصمیمی، رضا بابک، ژرژ پطروسی و… در پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب روی صحنه رفت.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» نوشته محمد زارعی، دراماتورژ و مشاور کارگردان مازیار سیدی و کارگردانی فضلاله عمرانی از ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۰ در سالن کر باکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب روی صحنه رفته است.
«با خشم به گذشته نگاه کن» شب گذشته با حضور علیرضا خمسه، سعید پورصمیمی، رضا بابک، ژرژ پطروسی، ناصر آویژه، پوریا رحیمیسام، پریزاد سیف، مریم معترف و دیگر هنرمندان سینما و تئاتر ایران روی صحنه رفت.
تهیهکنندگی نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» برعهده سعید روستایی و مجری طرح آن امیرسپهر تقیلو است.
بازیگران این اثر نمایشی (بهترتیب حروف الفبا) مرجان اتفاقیان، شیرین اسماعیلی، خسرو پسیانی و مازیار سیدی هستند.
همچنین رضا بابک بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران با تماس تصویری (در نقش توبیاس فونسنِ فضانورد) و ستاره پسیانی به صورت صوتی (در نقش جمیلا جمیری، مهمان پادکست «گذشته») نیز در این اثر نمایشی حضور دارند.
این نمایشنامه براساس متن «با خشم به گذشته بنگر» نوشته جان آزبرن با ترجمه سارا صابری و سام دولتی آماده اجرا شده است.
طراح صدا و آهنگساز: کاوه عابدین، طراح صحنه: امیرحسین قدسی، طراح نور: علی کوزه گر، طراح لباس: شیدا زواری، طراح گرافیک: مریم برادران، مدیر پروژه: حمید شعرانی، مدیر تولید: محمدامین ساکی، دستیار اول کارگردان، برنامهریز: یزدان گرم آبی، دستیار کارگردان: محمد سجاد بنی کریم، منشی صحنه: آناهیتا آذری، ویدئو مپینگ: حجت حاج عبداللهی، مدیر صحنه: مهران اکبری، دستیار طراح صدا: اسد مجتهدی، دستیار لباس: مهسا بالانی، نوازنده پیانو: پوریا خادم، ضبط موسیقی: مرجان معصومی (استودیو صبا)، مدیر روابط عمومی، تبلیغات: نوید آغاز، عکاس: کیارش مسیبی، ساخت تیزر: امیرحسین منصوری، مشاور رسانهای: علی کیهانی عوامل این اثر نمایشی هستند.
علاقهمندان برای اطلاعات بیشتر و تهیه بلیت میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
نمایش «یخ زده» به کارگردانی رضا بهکام و تهیه کنندگی امیرموسی کاظمی برای اجرا در تئاتر هامون آماده می شود.
به گزارش روابط عمومی گروه، رضا بهکام نویسنده و کارگردان تئاتر در اولین کارگردانی اش به سراغ نمایشنامه یخ زده نوشته بریانی لاوری که اثری روانشناسانه است رفته و اقتباسی از این اثر نمایشی با ترجمه سحر محمدبیگی را روی صحنه خواهد برد.
یخ زده دو روایت موازی از زمان حال و گذشته یک خانواده است که با حادثه ناپدید شدن فرزند خود روبرو هستند.
رضا بهکام منتقد تئاتر نویسنده و مترجم آثار متعددی است که از آن میان می توان به تالیف نمایشنامه تایتان و ترجمه آثاری همچون پاریس بی مادر و مداخله خدایی اشاره کرد.
نمایش یخ زده از ۲۵ آذر ماه در تئاتر هامون روی صحنه خواهد رفت و فروش اینترنتی بلیت این نمایش از طریق سایت تیوال انجام خواهد شد.
بازیگران و دست اندرکاران این نمایش متعاقبا معرفی می شوند.
«خانه عروسک: قسمت دوم» همانطور که از نامش پیداست ادامه داستان ایبسن نویسنده نروژی است که نورا هلمر بعد ۱۵ سال به دلیل این که شوهرش به طور رسمی او را طلاق نداده دچار درسر بزرگی شده است و حالا برگشته تا طلاق نامهاش را بگیرد.
به گزارش هنرآنلاین، این نمایش به موضوعاتی چون نیازهای طبقاتی، شکاف نسلی و قوانین دست وپاگیر زنان و مبارزاتی که زنان برای رسیدن به آزادی کردهاند، اشاره دارد.
در این نمایش با سه زن روبرو هستیم یکی نوراست که فرزندانش را رها کرده تا به استقلال برسد و خودش را پیدا کند و دیگر عروسک نباشد. او تنها به صدای درون خودش گوش سپرده نه نیازها و خواستههایی که اجتماع و همسرش را در برمیگیرد. او در این مدت ۱۵ سال توانسته کتاب بنویسد و نویسندۀ معروفی شود. و به زنان این جسارت را بدهد که از خودشان بپرسند آیا واقعا از زندگی زناشوییشان راضی هستند؟
زن و زنانگی در روزگار داستان ما با همسر و مادر تعریف و معنا میشود و ازدواج امر ستودنی است و کسی که بخواهد از آن عدول کند فردی است که مستحق سرزنش و طرد شدن است. در این داستان همه پشت سر توروالد ایستادهاند چه آن ماری دایهی نورا و چه امی دختر نورا. توروالد به همه اعلام کرده که نورا مرده است و هیچکس با این مساله مشکلی ندارد زیرا زنی که در تعریف مادرانگی نگنجد زن مرده است.
در صحبت نورا با آنماری ما شکاف و نیازهای طبقاتی را می بینیم. او هیچ یک از احساسات نورا را درک نمیکند و به نظرش ترک کردن فرزندان و مشغول نوشتن شدن کار ابلهانهای است. آنماری همان کسانی را نمایندگی میکند که باید. زنی که تابع قوانین جامعه و تنها به دنبال امنیت و آسایش است. او خودش را نسبت به توروالد مدیون میداند که در این سالها اجازه داده در خانهاش زندگی کند و به فرزندانش رسیدگی کند.
زن دوم امی است دختری که حالا ۱۶ ساله است و هیچ خاطرهای از مادر به یاد ندارد. به او گفته شده مادرش مرده و بعد متوجه میشود که او زنده است. در این اثر کاملا هوشمندانه به عقده الکترا پرداخته شده است. امی در حالی با نورا مواجه میشود که اعلام می کند هیچ گونه خشمی نسبت به مادر ندارد و حاضر است به او در طلاقش کمک کند. باز هم اینجا یادآور میشود که زنی که به دنبال خواستههایش برود زن مرده است.
امی تمام آن چه از مادر میداند صحبتهای آنماری است که البته از زاویه دید آنماری به گوشش رسیده است. او برخلاف مادر اتفاقا ازدواج را رهایی و امنیت و آسایش میداند.
در حالی که نورا به هیچ عنوان ضد عشق نیست حرفش آنست که افراد در طول زمان تغییر میکنند پس قردادها باید دوباره باز تعریف شوند. همانگونه که من تغییر میکنم دیگری هم تغییر میکند پس تعهد و پایداری ما برای یک عمر آیا عادلانه است؟ اینجا نویسنده سعی کرده به مفاهیم شناور شدن در زمان گریز بزند و به ما یادآور شود که هیچ چیز ثابت نمیماند.
او این جسارت را ایجاد میکند که از خود بپرسیم آیا نباید دایما خودمان را بازتعریف کنیم؟
نمایشهایی که این روزها در سالنهای تئاترِ پایتخت روی صحنه میروند، یا کیفیت پایین دارند و یا برای جلب مخاطب دست به هر کاری میزنند؛ نمایش «خانه عروسک» اما اجرایش در این روزها غنیمت است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نمایشنامه "خانه عروسک؛ قسمت دوم" نوشته لوکاس نیث روایتگر خانواده هلمر است. "نورا هلمر" پس از تقابلاتی که با همسرش "تُروالد" داشته علیرغم داشتن ۳ فرزند، خانواده را برای یافتن هویت فردی و یا به اصطلاح نورا برای پیدا کردن اصل خود ترک میکند. عقاید فمینیستی نورا دلیل خودخواسته او برای فرار از کانون خانواده میشود. نویسنده نورا را ۱۵ سال بعد به همان خانهای که ترک کرده بر میگرداند. نورا در طول آن سالها با نگارش کتاب هایی در باب لزوم احترام جامعه به زنهای مستقل و در دفاع از آزادی برابر زن و مرد سپری کرده و اینک تبدیل به نویسندهای احتمالاً موفق شده است.
وقتی زیگموند، تقابل فروید و یونگ را جدی نمیگیرد
لوکاس نیث در این نمایشنامه اطلاعات زیادی درباره نورا به مخاطب میدهد اما هیچگاه شخصیت نورا را قبضه نمیکند. مخاطب گاهی او را در قامت زنی مستقل، مصمم، محکم و با اعتماد به نفس میبیند و گاهی نورا را یک زن، یک مادر، و حتی یک همسر که فقط در چهارچوب ضوابط خانواده باشد میپندارد زیرا او در مواجه با خانواده خود دوباره در اتمسفری دیگر قرار میگیرد و احساس میشود باید شاهد تغییراتی در او باشیم.
تلاش وافر نورا برای القاء عقایدش، از سوی خانواده مورد پذیرش قرار نمیگیرد و شاید بهترین مثال برای این موضوع صحنه مواجه او با دخترش که به نوعی یک بخش کلیدی از نمایشنامه است باشد. اساساً مبنای گریز نورا از خانواده تلاش او برای ایجاد تغییراتی بزرگ در نسلهای آینده است و او امیدوار است آیندگان با ایدههایش همراه شوند اما نورا در مواجه با دخترش که نماینده نسل جدید زنان جامعه است شکست خوردهای بیش نیست.
نویسنده با هوشمندی تمام طرح سؤال میکند اما پاسخ نمیدهد! "تُروالد"، "نورا"، "امی" و "آن ماری" هر کدام پرسشهای بی جوابی دارند. چالشهایی دارند که نویسنده هیچ پاسخ روشنی به آنها نمیدهد و این تماشاگر است که بایستی پاسخ خود را بیابد. متن نمایشنامه، جذاب، کنش گر و دنباله آبرومندی برای "خانه عروسک" هنریک ایبسن است و برای مخاطبانی که نمایشنامه جذاب ایبسن را خوانده باشند تداعی کننده همان اثر فاخر خواهد بود. البته نباید از ترجمه روان، سلیس و شیوای آشا محرابی از متن اصلی غافل شد. محرابی با بهره گیری از دانش تجربی و آکادمیک خود موفق به ارائه اثری در خور توجه از متن به زبان فارسی شده است.
دکور نمایش خانه عروسک تداعیگر فضای یک خانه معمولی است که در فقدان زن خانه از رونق افتاده و از تزئینات اتاق فقط ردی و خطی باقی مانده و از هر آنچه خانه داشته فقط دو صندلی به جای مانده که گویی برای قراری و دیداری در آیندهای دور حتی ۱۵سال بعد تقدیر شده است...
نکته مبهم در دکور انتخاب رنگ فیروزهای برای دیوارهاست. برای نشان دادن فضای خانه خانوادهای که از هم پاشیده و بنیان محکمی نداشته و هر لحظه بیم فروپاشی آن میرود انتخاب رنگ فیروزهای که غالباً نماد شادی، صمیمیت، وفاداری و ثبات عاطفی است کمی عجیب و مبهم به نظر میرسد، در مجموع اما باید اذعان داشت که صحنه نمایش در سیطره کارگردان است. تسلط محرابی بر نمایش غیرقابل انکار است. نور، موسیقی، گریم و طراحی میزانسنها دقیق، حساب شده و اتو کشیده هستند.
فهم صحیح کارگردان از متن در هر لحظه از نمایش ملموس است. محرابی اندک طنز تزریق شده به نمایشنامه توسط نویسنده را به خوبی درک کرده و آن را در رگهای نمایش به جریان انداخته است و درست جایی که تماشاگر انتظار ندارد و نمایش میرود تا دچار آمبولی دردناکی شود او هنرش را به رخ میکشد و نمایش را از یک سکته حتمی نجات میدهد! کارگردان در هدایت بازیگرها موفق بوده است. توانایی و مهارت بازیگران نمایش بر کسی پوشیده نیست اما ردپای کارگردان در بازیگیری از آنها مشهود است. بازیها به طرز محسوسی پخته، چشم نواز و حساب شده هستند. تجارب ارزشمند ایوب آقاخانی، مه لقا باقری و ساقی زینتی در صحنه تئاتر و حضور بازیگر جوانی چون سارینا کیان – که به طرز عجیبی خوب بازی میکند!
به مدد آشا محرابی آمده است تا "خانه عروسک؛ قسمت دوم" اثری در خور توجه باشد.
در شرایطی که بیشتر نمایشهای در حال اجرای پایتخت در سطح کیفی بسیار پایینی هستند و یا برای جلب مخاطب به هر مستمسک نازیبایی چنگ میزنند اجرای این نمایش غنیمتی است گرانمایه که تماشای آن به علاقمندان تئاتر توصیه میشود.
نمایش: خانه عروسک؛ قسمت دوم
نویسنده: لوکاس نیث
مترجم و کارگردان: آشا محرابی
بازیگران: ایوب آقاخانی، مه لقا باقری، ساقی زینتی، سارینا کیان
تئاترشهر- سالن چهارسو – ۱۶ آبان تا اواخر آذر ساعت ۲۰:۰۰
دستیار کارگردان و برنامه ریز: جعفر مطلبی پور، طراح صحنه: داریوش پیرو، طراح لباس: آرزو رحیم آبادی، طراح چهره پردازی: افروز بوجاریا، طراح نور: رضا خضرایی، طراح جلوه های صوتی: فرشاد آذرنیا، مجری دکور: مهران زاغری، عکاس صحنه: حسین گلستان، دستیار دوم کارگردان: پرهام پورخمسه، دستیار گریم: دل آرا ترکان، انتخاب موسیقی: آشا محرابی، مدیر رسانه و تبلیغات: نگار امیری، پوستر و بروشور: جواد مطلبی پور، طراح لوگو: حسین گلستان، ساخت تیزر: جواد مطلبی پور، حسین گلستان، پرهام پورخمسه، دوخت لباس: مزون نگار محمدی
خلاصه: نورا بعد از پانزده سال به خانه باز میگردد.
بازیگران نمایش «اینک انسان» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی، برای اجرا در مجموعه تئاتر شهر معرفی شدند.
به گزارش مشاوررسانهای پروژه، نمایش «اینک انسان» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی از ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۳۰ در سالن چهارسوی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.
میکائیل شهرستانی، عزالدین توفیق، ستایش رجایینیا، مرتضی نجفی، محمد سپهری، حسین عارف بازیگران این اثر نمایشی هستند.
شیدا منوچهری نائینی بهعنوان تهیهکننده در نمایش «اینک انسان» حضور دارد.
نمایش «اینک انسان» به شرحِ ساعات پایانی زندگی حضرت مسیح (ع) و محاکمه او در کاخ پیلاتوس میپردازد. در این اثر، عیسای ناصری به یکی از محاکمهکنندگان میگوید: «صداها… صداها برای مهماند، حتی وقتی به سکوت منتهی میشن. من صدای مردگان را به وضوحِ صدای زندگان میشنوم. میدونم باورش براتون سخته، اما من جریان خون در رگ برگها رو حس میکنم؛ هیچ چیز سختتر و دردناکتر از غمی که در سنگها لانه کرده نیست!»
دیگر عوامل نمایش «اینک انسان» بهزودی معرفی خواهند شد.
علاقهمندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی هماکنون میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
سه هنرمند فعال عرصه تئاتر به عنوان اعضای هیئت انتخاب بخش «سردار آسمانی» نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، هیئت انتخاب بخش «سردار آسمانی» نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت طی احکامی جداگانه از سوی محمد کاظم تبار دبیر این رویداد ملی معرفی شدند.
براساس این گزارش بهمن صادق حسنی نویسنده، کارگردان و بازیگر نمایش های خیابانی و صحنه ای، مجید امیرایی نویسنده، پژوهشگر، مدرس و کارگردان تئاتر، مجید رحمتی بازیگر و کارگردان تئاتر به عنوان هیئت ارزیابی متون بخش «سردار آسمانی» نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت معرفی شده اند.
در بخش «تئاترخیابانی» نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت که با عنوان «سردار آسمانی» و نگاه موضوعی به رشادت های سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و سرداران شهید جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین پیش روی مخاطبان قرار می گیرد، موضوعاتی چون «سیره زندگی و مبارزات سیدالشهدای مقاومت سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی»، «سیره زندگی و مبارزات شهدا و رزمندگان دفاع از حرم و محور مقاومت»، «عملیات ها و رخدادهای مهم دفاع از حرم و محور مقاومت»، «نقش تاریخی شهدای خدمت، تقویت محور مقاومت و دفاع از مردم مظلوم فلسطین»، «مقاومت، ایستادگی و مظلومیت مردم فلسطین به ویژه وقایع اخیر غزه»، «حماسه طوفان الاقصی و حماسه وعده صادق» به عنوان محورهای اصلی معرفی شده اند.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور میزبان مخاطبان و هنرمندان شرکت کننده خواهد بود.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
«عبور قوای برج عیوض از اراضی کاخ هنر» در کاخ هنر نمایش «عبور قوای برج عیوض از اراضی کاخ هنر» نوشته شیده غفاریان و کارگردانی وهاب ناصریمنش در کاخ هنر به صحنه میرود. به گزارش روابط عمومی گروه، نمایش کمدی_تاریخی «عبور قوای برج عیوض از اراضی کاخ هنر» نوشته شیده غفاریان و کارگردانی وهاب ناصریمنش از ١٧ آذرماه در کاخ هنر به صحنه میرود. در خلاصه داستان این نمایش آمده است: اهالی بُرجِ عیوَض از هفدهم آذر تا یکم دیماه ساعت ۲۰ بر روی صحنهی سالن کاخ هنر ساکن هستند تا با انسانهای معاصر گفتگو کنند. این نمایش که کاری از «گروه بازیگران(Actors Club)» است، با ایجاد سوال و پرسش، تماشاگر را به مشارکت و همراهی در اجرا میطلبد تا صحنه تئاتر، شباهت بیشتری به زندگی و شکل آن پیدا کند. در نمایش «عبور قوای برج عیوض از اراضی کاخ هنر» بازیگرانی چون آرش آذر، امیر حسام بنایی، جلیل ایراندوست، کیمیا اکبری، مهران باقری، حسین بنیتبار، مهدی بیرانوند، محمد مهران تاجیک، آیمان دهقانی، سیدمحمدرضا زمانی، نیما رضایی فراز، هستی سنبلدوست، محمد شهپر، وحید شیرمحمدی، نگین صمدی، حسین عبداللهیپور، پویا فلاح، کسری فرحناک، ساجد کارگر، مهسا کلانتری، راهیندا مجیدی، مهرناز محمودی، محمود محمدی، رویا ناصرپور، وهاب ناصریمنش و مهرداد نعیمی ایفای نقش میکنند. از دیگر عوامل نمایش میتوان به وحید لک به عنوان تهیهکننده، رها جهانشاهی به عنوان مشاور کارگردان، امیر ارسلان فتحی به عنوان مجری طرح، علی زمانی به عنوان مدیر تولید و دستیار اول کارگردان، هانیه منصورآبادی به عنوان منشی صحنه و دستیار دوم کارگردان، سحر تبرائی نظری یه عنوان برنامهریز و دستیار سوم کارگردان، آوا ملکمحمودی به عنوان دستیار چهارم کارگردان، سیدعلی مساوات به عنوان دستیار برنامهریز، میلاد تاجیک و سیدجواد حیدری به عنوان جانشینان تولید، نیوشا خادمی به عنوان سرپرست پژوهش، آرش آذر، مهدی بیرانوند، هانیه منصورآبادی، یاسمن یوسفیراد، مژگان علیزاده و هستی حقپرست به عنوان پژوهشگران، مینا شاهین به عنوان عکاس، رحیم ارمغان به عنوان طراح گرافیک و ساخت تیزر، اتابک اسدی به عنوان طراح نور، شیده غفاریان به عنوان طراح لباس، علی رضازاده و مرجان محمودی به عنوان طراحان گریم، سعید مومنی به عنوان طراح ویدئومپینگ، آرش عزیزی به عنوان تجهیزات مپینگ، سحر تبرائینظری به عنوان مسوول اتاق فرمان، امیرمحمد حضوری به عنوان مدیر صحنه، آرمان فرحزادی، سامان کثیری، سیاوش نوشاد و محمدمهدی عزیزی به عنوان دستیاران صحنه، صدرا صباحی به عنوان مشاور رسانه، نیوشا خادمی به عنوان برنامهریز تبلیغات، یاسمن یوسفیراد به عنوان سناریونویس تبلیغات، محمود محمدی کپی رایتر، کیمیا اکبری، مهرناز محمودی و راهیندا مجیدی به عنوان ادمین شبکه مجازی، سید معین حسینی به عنوان هماهنگی تبلیغات، کسری فرحناک و حمیدرضا محمدی به عنوان استراتژیست محتوا با این گروه همکاری میکنند. نمایش «عبور قوای برج عیوض از اراضی کاخ هنر» از ١٧ آذرماه ساعت ٢٠ با مدت زمان ۶٠ دقیقه در کاخ هنر به نشانی خیابان رازی، نبش کوچه زندوکیل، پلاک ۵۰ به صحنه میرود و بلیت آن از طریق سایت تیوال قابل خریداری است.
برنامه هفته اول اجراهای «مسابقه تئاتر صحنه ای» و «بخش مهمان» نوز دهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به میزبانی شهرهای اصفهان، شهرکرد، زاهدان، تهران، مشهد، اهواز و شیراز اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، برنامه هفته اول اجراهای «مسابقه تئاتر صحنه ای» و «بخش مهمان» نوز دهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت که قرار است در قالب اجراهای عمومی به میزبانی شهرهای اصفهان، شهرکرد، زاهدان، تهران، مشهد، اهواز و شیراز روی صحنه بروند، اعلام شد.
براساس جدول زمان بندی جشنواره ۹ اثر نمایشی طی بازه زمانی ۱۱ تا ۱۶ آذر ماه و در قالب هفته اول اجراهای مسابقه تئاتر صحنه ای و بخش مهمان پیش روی مخاطبان قرار می گیرند.
نمایش «چند گرگ از عروسی مادرم ماه جان» به نویسندگی رضا گشتاسب و کارگردانی احسان جانمی که از روز بیست و هشتم آبان ماه در تالار هنر شهر اصفهان آغاز شده، تا پایان روز سیزدهم آذر ماه ساعت ۱۹ پذیرای مخاطبان است.
نمایش «نمیشناسیم ای دوست» به نویسندگی محمدرضا سمیع و کارگردانی ملیحه سلیمانی که از روز دوم آذرماه اجرای خود را آغاز کرده، تا پایان روز هفدهم آذر ماه ساعت ۱۹ به اجرای خود در تماشاخانه «مهر» شهرکرد ادامه می دهد.
تالار «نخل» شهر زاهدان هم که از روز سوم آذر ماه میزبان مخاطبان تئاتر با نمایش «هیله» به نویسندگی محسن عظیمی و کارگردانی مسعود نوری است، تا پایان روز هفدهم آذر ماه ساعت ۱۸:۳۰ پذیرای دوستداران تئاتر است.
در سالن اصلی تالار مولوی تهران هم نمایش «گاراژ» به نویسندگی کیانوش ایازی، عرفان پور محمدی و کارگردانی کیانوش ایازی از روز پنجم آذر تا بیست و سوم آذر ماه ساعت ۱۸:۳۰ میزبان تماشاگران خواهد بود.
در سالن «بهار» شهر مشهد هم طی روزهای هشتم تا هجدهم آذر ماه ساعت ۱۸، نمایش «زمین، من، یوما» به نویسندگی فرشید تمری و کارگردانی کریم جشنی در قالب بخش مهمان جشنواره تئاتر مقاومت به صحنه می رود.
نمایش «اگ رسور» به نویسندگی محمد گله ملکی و کارگردانی محمد گله ملکی و فرزاد رمضانی هم از روز دوازدهم آذر تا پایان روز بیست و چهارم آذر ماه ساعت ۲۰ در پلاتو «ماه» حوزه هنری شهر اهواز اجرا می شود.
در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر تهران نیز نمایش «پروانه بر ناقوس»، به نویسندگی فارس باقری و کارگردانی علی افشار ساعت ۱۸ روزهای جمعه شانزدهم تا جمعه بیست و سوم آذر ماه به صحنه می رود.
نمایش «خون خفته» به نویسندگی علیرضا قاسمی و کارگردانی مهیار رضاخانی نیز ساعت ۲۰ روز های دوشنبه دوازدهم آذر تا جمعه بیست و سوم آذر ماه در تالار قشقایی تئاتر شهر میزبان مخاطبان تئاتر است.
نمایش «بی دوران» به نویسندگی و کارگردانی مسعود احمدی هم ساعت ۱۸:۳۰ روزهای شانزدهم تا سی ام اذر ماه در سالن «امین تارخ» شهر شیراز به صحنه می رود.
«پرداختن به سیره زندگی و مبارزات شهدا و رزمندگان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداختن به عملیات ها و رخدادهای مهم دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداخت به نقش تاریخی و ارزشمند زنان و مادران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «پرداختن به نقش شهدای مدافع امنیت با نگاه ویژه به شهدای سال ۱۴۰۱، حوادث تروریستی شاه چراغ و مجلس شورای اسلامی»، «مقاومت، ایستادگی و مظلومیت مردم فلسطین به ویژه وقایع اخیر غزه»، «پرداخت نمایشی به حماسه طوفان الاقصی و حماسه وعده صادق» و «پرداختن به شخصیت های مهم مبارز تاریخ معاصر ایران و جهان و ایستادگی آنها در برابر استکبار، استعمار و استبداد» نیز از اولویت های موضوعی فراخوان جشنواره در بخش «تئاتر صحنه ای» این دوره بوده که در قالبی متفاوت تر از دوره های گذشته برگزار می شود.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور میزبان مخاطبان و هنرمندان شرکت کننده خواهد بود.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
نمایش «خون خفته» به کارگردانی مهیار رضاخانی و تهیهکنندگی امین اشرفی از ۱۶ آذرماه، در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، نمایش «خون خفته» به نویسندگی جعفر غلامپور و علیرضا قاسمی و کارگردانی مهیار رضاخانی بهعنوان یکی از آثار حاضر در بخش صحنهای نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت از ۱۶ آذرماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۸ در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.
امین اشرفی، تهیهکننده این اثر است که پیش از این تهیهکنندگی نمایش «کلنل» را که سال گذشته در تالار وحدت روی صحنه رفت، برعهده داشته است.
حامد مهربانی نیز بهعنوان مجری طرح در این اثر نمایشی حضور دارد.
افق ایرجی، پیمان محسنی، سمیرا حاجی فتحعلی، سحر باقرآبادی، حسین پیروزیان بازیگران نمایش «خون خفته» هستند. نیکا معارف نیز بهعنوان بازیگر خردسال در این پروژه حضور دارد.
در خلاصه داستان نمایش «خون خفته» آمده است:
«یه مرد فردا قبل از طلوع آفتاب اعدام میشه...
مردی که تمام ناتمام منه...
اگر شده تمام این قصر و به خاک و خون بکشم نمی ذارم اون بمیره...»
پیشفروش بلیتهای این اثر نمایشی به زودی آغاز خواهد شد.
اجرای نمایش «چیزنامه» به کارگردانی محمود موسوی تا سهشنبه ۱۳ آذر در تماشاخانه ملک تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مدیر رسانه اثر، نمایش «چیزنامه» به نویسندگی محمد محمدی با کارگردانی محمود موسوی تا روز سهشنبه ۱۳ آذر در تماشاخانه ملک میزبان مخاطبان است.
حسین میرزاییان، سیدرضا علوی، شبیر پرستار، مسعود بهارلو، پردیس کریمی، پویان پوینده و سهراب گلدره بازیگران این نمایش کمدی ایرانی هستند که تهیهکنندگی آن را مریم آردم بر عهده دارد.
در خلاصه داستان این اثر آمده است: «رستم از نبرد با اسفندیار سر باز میزند فردوسی باید او را راضی کند تا کتابش را به پایان رساند.»
سید جلالالدین دری، ابراهیم پشت کوهی، شهروز دل افکار، شهاب راحله، لیلا بلوکات، گروه ستاره قطبی، سیاوش مفیدی، زری اماد، مهتاب باجلان، کیوان، هاشمی، محمد علایی، یاشار نادری، بهزاد محسنی، خسرو احمدی، علیرضا ناصحی، محمدرضا فصیحی نیا، ناصر صوفی، سهند خیرآبادی، طوفان مهردادیان و پوپک مظفری از جمله هنرمندانی هستند که تاکنون به تماشای این اثر نشستهاند.
از دیگر عوامل این اثر عبارتند از مشاور تهیهکننده: حسین تفنگدار، سرپرست گروه کارگردانی، برنامهریز و منشی صحنه: نیلوفر شکری، دستیار کارگردان: محمدرضا احمدی و مریم نورالدینی، آهنگساز، شاعر، نوازنده و خواننده: شهرام نجاتی، دستیار تهیه: کوروش مراد طهرانی؛ طراح گریم: امیر قادری، مجری گریم: بتثابه نعیمائی، طراح پوستر و لوگوتایپ: سعید ملک، طراح نور: مجید سیادت، طراح صحنه و لباس: محمد محمدی، اجرا و ساخت دکور: حسین طاهربخش، دستیار لباس: سمیه باباوند، مدیر تبلیغات و ساخت تیزر: امیرحسین نجاح، دستیار تبلیغات: شقایق ماشاالهی، مدیر اجرایی: وحید آقارضایی، مدیر مارکتینگ: رضا جهانگیری، عکاس: عباس ستایش، عکاس دوم: زهرا تفنگدار، انتخاب بازیگر: عقیل تقی زاده، مدیران صحنه: مریم نورالدینی و سهراب گلدره، ترانهسرا: (ترانه رستم بایست) پویان پوینده و مدیر رسانه: نگار امیری.
علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت این نمایش که هر شب ساعت ۲۱:۱۵ دقیقه روی صحنه است، به سایت تیوال مراجعه کنند.