در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال هومن سیدآبادی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:49:01
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
http://iran-newspaper.com/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=68723

... مضمون اثر، کندی ریتم را می‌طلبد و بازی بازیگران باید بر این کندی ریتم ارجحیت داشته باشد. در نتیجه تمپوی بازیگران باید تلخی زندگی افسرده و سرد را نشان دهد. بنابراین بازی پرتحرک یا شاید مشابه آثار دهه قرن 19 می‌تواند مسأله کندی ریتم‌ را کنترل کند. هرچند بازی بازیگران توانسته است اثری با ریتم کند را دیدنی کند. اما گاه بازیگران دیالوگ‌ها را سطحی ادا می‌کنند. در اعماق هرچند باعث جنبش رئالیسم سوسیالیستی درجامعه روسیه آن دوران می‌شود. اما یادآور نوعی ناتورالیسم است. دردها، عقده‌ها و مشکلات جامعه، طبقه فقیر و بی‌بضاعت‌ را مطرح می‌کند. در ایران نیز اکبر رادی با نمایشنامه‌های خود تلاش می‌کند، فضای این مردمان را تصویر کند. با این تفاسیر می‌توان گفت کارگردان در ارائه وجود ناتورالیستی و فضاسازی عقده‌ها و دردهای جامعه توانا بوده است. تقریباً تمامی شخصیت‌های این اثر به دنبال آرزوهای خود هستند. آرزوهایی که یادآور مدینه فاضله‌ای است. مدینه فاضله‌ای که در اعماق رؤیا باقی می‌ماند....
شکیبا، شبنم موتابی و مازیار نیشابوری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عبداللهی در مقام کارگردان نمایش تمام سعی خود را به کار برده تا بوسیله میزانسن‌های پویا که بر رفت و آمد‌های زیاد بازیگران و تحرک بدنی آنان تکیه دارد، اجرایی روان از متن پر پیچ و خم نویسنده ارائه دهد. متنی که رگه‌هایی از شاعرانگی در آن به‌وضوح دیده می‌شود. هر چند نمایش خالی از عیب و ایراد نیست، اما در مجموع موفق می‌شود اجرایی روان و یکدست از متن ارائه دهد. موسیقی و طراحی صحنه و لباس از نکات مثبت و نقاط قوت نمایش به حساب می‌آید که در هماهنگی با کلیت نمایش بخوبی به چشم می‌آید و نشان می‌دهد که کارگردان در اجرا و کارگردانی نمایش از تمام ظرفیت‌های گروه استفاده کند و اجرایی متعادل و نزدیک به دنیای نویسنده به صحنه ببرد. 
 
امروز که این مطلب را می‌نویسم چند روزی است کارگردان نمایش به دیار باقی شتافته است. مصطفی عبداللهی هنرمندی بود که با تمام وجود تئا‌تر را دوست داشت و به آن عشق می‌ورزید. هر چند جسم او امروز دیگر در کنار ما نیست اما می‌توان صدای پیروزی‌اش را به گوش جان شنید که با هر اجرای نمایش «در اعماق»، بیشتر و بیشتر می‌شود. روحش شاد و یادش گرامی.

سعید محبی- ایران تئاتر

http://www.theater.ir/fa/reviews.php?id=46846
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش رو در سانس اول دیدم... از هر نظر نسبت به دیگر کارهایی که امسال تو جشنواره دیدم به مراتب بهتر بود. کارگردانی، طراحی صحنه، لباس، بازیها، نور.... خسته نباشید به گروه.
علی جعفریان این را خواند
farhad riazi، الهه و سینا کیهانیان این را دوست دارند
ولی به نظر من صحنش چشمو خسته میکرد من طراحی صحنش و دوست نداشتم و اینکه نمایش نامش عالی بود.
۱۲ بهمن ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید