«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال
به سیستم وارد شوید
بیش از هر چیز این نمایش به خاطر نمایشنامهاش ستودنی است. قلم مهران رنجبر پویا و محقق و زیباشناس است. مثل همیشه هر دیالوگ واژههای خود را یافته است.
بازیها،میزانسنها، پوزیشنها همانگونه که از مهران رنجبر انتظار میرود دقیق است.
موسیقی و اجرا کاملاً قابل قبول است.
طراحی صحنه ایدهی جدیدی ندارد که ای کاش میداشت.
نورپردازی کاملاً کاربردی و در خدمت متن است.
نمایش «چه» را از دست ندهید.
وقتی صحبت از «آوگوست سترینبرگ (سترینبری)» میشود شما به یاد چی می افتید؟ من که یاد ناتورالیسم، سیمبولیسم، اکسپرسیونیسم، تنش های دیالوگ محور، روابط متزلزل، اختلاف طبقاتی، مبارزات جنسیتی و بسیاری دیگر می افتم.
اما وقتی به تماشای تیاتر «جستار پلیکان» نشستم توجهم بیشتر معطوف به نسلی شد که برخلاف تمام تبلیغات منفی بر علیه شان و مقایسه ی نابجا با نسل های قبل، بسیار امیدوارکننده و رو به جلو در حرکتند. کارگردان جوان محمد جعفری در فاصله ی دو تجربه ی صحنه ای خود پیشرفت چشم نواز و قابل توجهی دارد و این پیشرفت در میزانسن، قاب صحنه، ریتم، تمپو و در بازی قابل قبول تمام بازیگران نمایش مشهود است. بازی به اندازه و راحت حمید مریخی پور و بازی فراتر از انتظار به عنوان اولین تجربه از آیدا شکری و همچنین انتخاب و ساخت موسیقی مناسب از مانی ابراهیمی، دیگر نکات برجسته ی این نمایش هستند. «جستار پلیکان» را ببینیم و به نسل آینده ی تیاتر افتخار کنیم.
برای اولین کار یک کارگردان جوان مورد قبول بود.
با آرزوی موفقیت در آینده
بازیها درخشان بود. کارگردانی هم مثل همیشه عالی و دقیق بود. فقط خیلی از دیالوگ های متن کاش بیشتر در لفافه گفته میشد. گاهی خیلی مستقیم به موضوعی اشاره میکرد که این موضوع از تأثیرش بسیار کم میکرد. در ضمن چند شوخی جنسی هم در متن بود که به نظر بنده از ارزش آنچه در تلاش گفتن آن بود کم کرده بود. به طور کلی نمایش خوبی است که حتماً ارزش دیدن دارد.
متن عالی بود.
فرید قبادی عالی بود.
این نمایش رو به همه پیشنهاد میکنم.