در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | آروین آبادی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:42:16
 

✒️آروین آبادی | نویسنده و شاعر
📚نویسنده‌ی :
📘زمان یخ زده
📓نمایشنامه‌ی لوتوسا
📗آرامش در زندگی ماشینی
📔توریسم درمانی در طبیعت
📕تاریخچه‌یوگا و مدیتیشن
📙چاشنی یوگا و مدیتیشن

 ۲۷ خرداد ۱۳۷۶
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
زمان یخ زده اولین کتاب رمانی که منتشر کردم؛ عملا زمان یخ زده بود که از من آروین آبادی نویسنده ساخت.
پیج اینستاگرام کتاب:
zamane_yakhzade

به نقل از خبرگزاری ایبنا:

«زمان یخ‌زده» به وحدت وجود اشاره دارد
نویسنده «زمان یخ‌زده» عنوان کرد که هر یک از شخصیت‌های این رمان در اوج بی‌ارتباطی با هم به‌نوعی معماوار با هم ارتباط پیدا می‌کنند و این ... دیدن ادامه ›› نوعی اشاره به وحدت وجود است.
آروین آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به اینکه «زمان یخ‌زده» اولین اثر وی است که در مدت دو سال تالیف شده، عنوان کرد: پس از این رمان چهار کتاب دیگر را با نام‌های «آرامش در زندگی ماشینی»، «توریسم‌درمانی در طبیعت»، «چاشنی یوگا و مدیتیشن» و «تاریخچه یوگا و مدیتیشن» تالیف کرده‌ام.
وی درباره رمان «زمان یخ‌زده» توضیح داد: این رمان برگرفته از یک داستان واقعی و رئال است که سه شخصیت اصلی دارد و به نوعی تجربه زیستی من است. داستان با سه شخصیت اصلی داستان رو به جلو پیش می‌رود که هریک از این افراد در زندگی یکدیگر موثرند. این رمان با محوریت جهان موازی بیان شده و اگر مخاطب آن را سطحی بخواند از آن داستانی عاشقانه برداشت می‌کند.
آبادی در معرفی شخصیت‌های این رمان گفت: شخصیت اول داستان، سامیار است که درگیر نوعی پوچی شده و به سورئالیسم ذهنی نویسنده منتهی می‌شود. داستان شخصیت اول ابتدا به شکل رئالیسم بیان و در آخر به سمت سورئالیسم کشیده می‌شود؛ همچنین در اواخر این بخش کمی از ادبیات سمبولیسم نیز استفاده شده است. شخصیت دوم داستان که بهمن نام دارد از نوعی بیماری روانی که در دوره کودکی برایش به وجود آمده رنج می‌برد و این مشکل به شکل نوعی ترس درآمده است که منجر به صحنه‌های شومی در بطن داستان می‌شود. شخصیت سوم با نام بهروز به دلیل بالا بودن سن نمی‌تواند در تئاتر فعالیت کند و مجبور به ترک کار خود می‌شود. این شخصیت هم در ابتدا به شکل رئال بیان و سپس به سمت ایده‌‌آلیسم کشیده می‌شود.
وی تاکید کرد: این رمان خواننده را در سیاهی خود غرق و در آخر داستان سوم، مخاطب به نوعی امید دست پیدا می‌کند. هدف کتاب این است که خواننده به درک بالایی از وجود امید در اوج تاریکی دست پیدا کند؛ چون در اوج تاریکی است که امید و نور رخ‌نمایی می‌کند. همچنین هر یک از شخصیت‌ها در اوج بی‌ارتباطی با هم به‌نوعی معماوار به هم ارتباط پیدا می‌کنند و با جلو رفتن داستان به نوعی با یکدیگر ارتباط پیدا می‌کنند که این نوعی اشاره به وحدت وجود است.
آروین آبادی (arvinabadi)
درباره نمایش ضیافت i
آشغال کله
https://tiw.al/Yuqd

طراح صحنه تئاتر ضیافت بودم
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
موسیقی
گردشگری
سینما
شعر و ادبیات

تماس‌ها

arvinauthor@gmail.com
are.vin