در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | سحر بهروزیان درباره نمایش فردا: فردای خودت را به یاد بیار....... نمایش فردا بسیار درخشان و خلاقانه
S3 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 05:35:56
سحر بهروزیان (saharb)
درباره نمایش فردا i
فردای خودت را به یاد بیار.......

نمایش فردا بسیار درخشان و خلاقانه و با استانداردهای یک تیاتر واقعی بود من اجرای سالن مولوی رو دیده بودم و ... دیدن ادامه ›› موضوع خیلی محو یادم بود منم مثل کاراکترها داشتم سعی می کردم یادم بیاد ولی انگار بیشتر ازش دور می شدم، هنگام ورود اقای ناظر تماشاگران هست تماشاگرانی که به نظرم خودشون شاهد ازمایشی نیستن بله موشهای ازمایشگاهی هستن تا تحقیقات در مورد حافظه و بازیابی خاطرات رو تکمیل کنند!
دکور شامل یک اتاق مکعبی شیشه ای (ذهن) عین قفس موشهای ازمایشگاهی است، دری شفاف و قفل شده و آینه ای روی در قرار داره و نقش تماشاگر رو هم نشون می ده و دیوارهای نامریی و چراغ های کم نور و سری قفسه های فلزی (که هر کدوم بخشی از کد یادآوری رو درونشون دارن (عین سلولهای خاکستری) است، در شروع موزیکی در حال پخش هست و مه غلیظی انگار که روی حافظه پوشانده شده کف زمین پخش هست و دونفر گیچ و ترسیده کم کم با شرایط جدید مواجه می شن یکی از شدت ترس (به دلیل ناخوادآکاه ترسناک تر) چشمانش رو باز نمی کنه تا نکنه با واقعیت مواجه بشه و یکی سردرگم دنبال اینکه چه اتفاقی افتاده و اونجا کجاست!
عدد شماره دو درج شده روی گردن یکی از کاراکترها بازی رو شروع می کنه ، قفسه های شماره دار به ترتیب باز می شن حاوی اشیایی هستن که در ادامه بازی و بازیابی خاطرات نقش مهمی دارند.
عکس و صوت دو عامل اصلی برای ثبت خاطرات در بازیابی در قفسه های مختلف به کمک می یان
رابطه‌ای قوی میان موسیقی و حافظه وجود دارد گاهی اوقات که تمایل بیشتری به شنیدن برخی از آهنگ های خاص داریم به این علت که آن موسیقی را مکررا به عنوان موسیقی پس زمینه شنیده این این پدیده روانی “اصل آشنایی” نامیده می شه، ثبت لحظه ای که ممکنه قبل یا بعدش یادمون نیاد اما همون لحظه می تونه حاوی بار عاطفی سنگینی باشه ،کم کم رابطه دو نفر به عنوان برادر مشخص می شه علاقه مندیهاشون یادآوری می شه واینکه داشتن رو پاک کردن هیپوکامپ تحقیق می کردن یا آزمایش می شدن.
هیپوکامپ بخشی از مغز است که خاطرات کوتاه مدت را به بلند مدت تبدیل می کند و سپس آنها را در قسمت دیگری از مغز ذخیره می کند. هیپوکامپ یکی از معدود بخش هایی از مغز است که در آن سلول های جدید عصبی تولید می شوند. هیپوکامپ در شکل گیری، سازماندهی و ذخیره سازی خاطرات جدید و پیوند دادن برخی احساسات و هیجانات با آن خاطرات نقش مهمی دارد.
کلید اصلی در پیدا شده اما کلید 4 پیدا نمی شه کلیدی قفسه ای که حاوی کد یادآوری اصلی ترین ترومایی هست که دو برادر و شاید ناظر در صدد پاک کردن همشگی از حافظه شون هستند !
در نهایت برادری که در ناخودآگاه فشار بیشتری احساس می کنه کلید رو در جایی پیدا می کنه که بارها خوشون در اون دیده بودن پشت آینه!
مواجه با تروما مواجه با خود بدون واسطه های دفاعی است و البته دردناکترین لحظه!
برادری که آسیب بیشتری دیده و حتی خاطراتی از زندان داره وقتی در رو باز می کنه از حضور تماشاگر شوکه می شه و تحمل ناظر بودنشون در ذهن شیشه ایش رو نداره ترجیح اش برگشت به درون ذهنش هست!
در باز شده رهایی می تونه اتقاق بیفته اما گذشته عین مهمی غلیظ همراهشون و نمی زاره خارج بشن!
و در پایان ناظر وارد می شه چوب خطی به فراموشی و یادآوری خاطرات اضافه می کنه!
بازیهای جناب زارعی و جناب برهانی هر دو بسیار درخشان و جذاب بود، دکور موسیقی ونوپردازی و افکت صحنه بسیار هماهنگ باهم و در راستای نمایش انتخاب شده بود ، سپاس از جناب اسفندیار و جناب مولویان که حضور چند دقیقه ای شون هم روی صحنه لذت بخش است!
با تشکر از همه عوامل اجرای بعد از مدتها اجرای لذت بخشی دیدم بدرخشید!♥️🙏🏻💫
راستی در قفسه شماره 4 ما کدوم خاطره دفن شده؟!

پ ن: این روزها قدرشناسی خیلی نایاب و کمیاب شده وقتی دیدم اسم جناب افشاریان در بروشور درج شده خوشحال شدم که این گروه قدردان حضور ایشون به عنوان تهیه کننده در دور اول اجرا بودند!