در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | محسن عابدی جزی درباره نمایش نویسنده مرده است: سلام و خسته‌نباشید به عوامل کار کار خوبی بود و توصیه می‌کنم ببینید.اج
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:22:44
سلام و خسته‌نباشید به عوامل کار
کار خوبی بود و توصیه می‌کنم ببینید.اجرای مرد قوی‌تر از اجرای زن بود
اشکال اصلی البته در متن بود. از دقیقه بیستم حدودا حدس زدم که متن کپی از نمایش دروغ نوشته فلوریان زلر باشه و حدسم کاملا درست بود البته ایرانیزه شده بود و دروغهای متقابل،از یه زوجی که درخصوص خیانت دروغ میگن به‌هم، دقیقا برعکس شده بود.منتها اشکالی که منطقا پیدا شده بود این بود که معلوم نیست چرا باید زن قدرت بازیگریشو به رخ مرد میکشید مگه مرد منکر بود؟؟
با این‌حال،باز هم میگم کار ارزش دیدن داره ولی قبلش اگه می‌تونید دروغ زلر را بخونید(نشر علمی فرهنگی).
امیر مسعود، سپهر و شیما جعفرزاده این را خواندند
امیرمسعود فدائی و اسماکریمی این را دوست دارند
سلام
متاسفانه حدس تون برعکسه. زلر دروغ رو سال ۲۰۱۴ نوشته یعنی همون سالی که نویسنده مرده است در اروپا اجرا شده. نویسنده مرده است سال ۲۰۱۰ نوشته شده و برای اولین بار رو ۱۲فوریه ۲۰۱۲( ۱۳ بهمن ۱۳۹۰) در تیاتر شهر اجرا میشه. در سال ۲۰۱۴ در اروپا تور اجرا داشته . به زبان های انگلیسی ایتالیایی و المانی ترجمه شده. چندین نقد و تحلیل بر این متن نوشته شده که همگی قابل سرچ است. بر اساسش فیلمی ساخته شده که در جشنواره های مختلف اکران شده و جوایزی هم گرفته.
۰۸ مرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به سوال شما :

علت به رخ کشیدن بازیگری توسط لیلی مجاب کردن فرهاد به نابازیگری وی بود آنجا که به او گفت : " فرهاد اشکال بازی تو عدم تداوم و استمرار در حس بازیگری است . "
۱۰ مرداد ۱۴۰۲
گروه نمایش موج
سلام متاسفانه حدس تون برعکسه. زلر دروغ رو سال ۲۰۱۴ نوشته یعنی همون سالی که نویسنده مرده است در اروپا اجرا شده. نویسنده مرده است سال ۲۰۱۰ نوشته شده و برای اولین بار رو ۱۲فوریه ۲۰۱۲( ۱۳ بهمن ...
سلام مجدد
نحن أبناءالدلیل! تصور من این بود که متن این کار مال همین سالها باشه،ولی درسته و حق با شماست ظاهرا آقای زلر متن را فرانسیزه! کردند:))
البته،ما در شعر هم قاعده‌ای درخصوص جواز اقتباس از ایده یا مضمون داریم به‌شرط اینکه اون ایده یا مضمون،بهتر ادا بشه مثل کاری که حافظ با مضامین شعرای ماقبل خودش می‌کنه.
دروغ زلر،با بکارگیری منطق دروغهای تقابلی متن شما،به حد اعجاز می‌رسه،به‌نحوی‌که مخاطب نمی‌دونه در پایان واقعا کی دروغ گفت کی راست؟ ولی این دروغها در متن شما اون کارکرد را نداره مثلا اینکه؛ عشق مرد به زن قابل باوره ولی عشق یه سوپراستار زن به یه مرد نویسنده گمنام ابدا باورپذیر ... دیدن ادامه ›› نیست،پس از همون ابتدا کمیت این تقابل لنگ میشه و عجیبه که مرد دروغ زن را اساسا باور میکنه.
به‌هرحال،فضل تقدم متن شما بر من ثابت شد ولی اجازه بدید تقدم فضل را به متن زلر بدم.
کماکان معتقدم این کار، این روزها ارزش حداقل دوبار دیدن را داره.
۱۵ مرداد ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید