در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | مسعود جعفریان درباره نمایش شیر خشک: در بسیاری از لحظات این نمایش، یاد محاصره لنینگراد ( سنپترزبرگ امروزی
S2 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 19:52:16

در بسیاری از لحظات این نمایش، یاد محاصره لنینگراد ( سنپترزبرگ امروزی ) افتادم (بنظر قسمتهایی از سخنرانی استالین در نمایش بگوش میرسید).
شیر ... دیدن ادامه ›› خشک، شاید نماد یا عنصری نجات بخش در قطحی و بدبختی حاصل شده از جنگ باشد، علی الخصوص کودکان و مادران.
این محاصره با هدف کشتن ۲ میلیون انسان از طریق نابودن کردن منابع غذایی از طریق بمباران هوایی و گرسنگی بود. آغاز قحطی در اولین روزهای محاصره باعث شد مردم شهر شروع به خوردن هر جنبده ای مثل گربه ها و سگها کنند و نهایتا به ادم خواری روی بیاورند، براستی آیا تاریخ، جنگ ها را فراموش خواهد کرد؟ جنگی که بلاهای آن گریبان گیر مردم بیگناه میشود.
مردمی که درگیر نزاع سران و بازی گردان های این دنیا بودند، شاهد ترسناکترین اختراع بشر شدند.
محاصره لنینگراد، بعبارتی طولانی ترین محاصره تاریخ بشر، حدود سه سال طول کشید، مردمش سمبل مقاومت تمام عیار نام گرفتند. این محاصره و بحران های آن، از طاقت فرسا بودن این واقعه دردناک حکایت میکند.
این جهان همیشه در حال پرورش و رونمایی از خودکامه های جدید است، کسانی که تعیین خواهند کرد کی و کجا چه شود و چه نشود، گویی برای همه زمان ها و مکان های این کره خاکی نقشه کشیدند تا روز آن فرا برسد و از آن پرده برداری نمایند.
این وحشتناک است که فکر کنیم، برای همه ما نقشه کشیدند ! از تولد تا مرگ.
گویی حوادث و اشخاصی که منصوب میشوند، همه برنامه ریزی شده اند و ما محکوم به مشاهده فیلم ضبط شده ای از خودمان هستیم.

پ.ن
دوستانی که این نمایش دیدند یا میخان ببینند، بد نیست این موزیک 3 دقیقه ای گوش بدن، بنظرم فرقی نمیکنه قبل و بعدش باشه.
https://radionama.com/music/-/asset_publisher/uYpbOvB1WWtK/music/id/4037593
درود جناب مسعود خان جعفریان عزیز
واقعا ممنون بابت اشتراک گذاری این قطعه موسیقی شنیدنی که سبب آشنایی ام با یگ‌گروه دثمتال ملودیک ایتالیایی را هم فراهم کرد...
چه خواندنی از( فقر و محاصره و قحطی) تبعات ترسناکترین اختراع بشر، به قول شما جنگ در ارتباط با نمایش نوشتید ..
من هم با شما همدلم که بزرگترین آسیب جنگ ها بر زنان و کودکان است...در عین حال تصور دیگر من از کلیت نمایش شیرخشک نوعی بدبینی به وضعیت انسان نوین در دوران حاضر است که در قالب کودکی(انسان تازه)تجلی یافته که مدالیوم پیشوا را به گردن دارد و در پایان نمایش در بیرون سالن هم به حالت پدر / پیشوا دستش را بالا آورده و میل به فرمانرویی تام و تک دارد و انگاری سودای فرمان برداران مطیع و جان‌نثار را در سر می پروراند..گویی ... دیدن ادامه ›› با تداعی وراثت(انتقال) خواست قدرت تامه در نسل قدرت بعد روبه رو هستیم. سریر دهشتناک قدرتی که سرمنشا تمامی فلاکت ها و جنگ ها و نکبت های بشری است
.در پایان نمایش بیرون از سالن شاهد نقاشی های دور و بر کودک هستیم که فرشته های ژ-سه به دوش را نشان می دهند همین واسازی تصویر قداست کودک-فرشته را تداعی می کند البته به زعم بنده ...
باز هم ممنون که با ارجاع موسیقیایی مفیدتان دوباره فرصت فکر کردن را به این اثر فراهم کردی رفیق خوبم
۲۴ دی ۱۳۹۸
ممنونم ابرشیر جان عزیز
خیلی خوشحالم که علاقمند به فضای موسیقی این چنینی هستی، قطعا اگر سعادت دیدنت میسر بشه، در مورد اینا بیشتر گفتگو خواهیم داشت.
در مورد نمایش هم گفتنی زیاده و این فقط یک برداشت من بود و موارد و ارجاعات زیادی بذهنم میرسه، که خیلی مهم نیست و ممکنه بحث سیاسی راه بیوفته و در کل خوشحالم، بلاخره این نمایشو دیدم.
۲۴ دی ۱۳۹۸
مسعود جان من هم امیدوارم شما دوست خوبم را ببینم و دیداری تازه بشه...‌ شیرخشک واقعا جای بحث و تبادل نطر زیادی دارد . ارادتمندم
۲۴ دی ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید