در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال سیامک | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 14:53:05
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
دکور خیلی خوب و نور و موسیقی خوب بودند. نقش آفرینی ها در بیشتر موارد استادانه و باورپذیر بودند. بخصوص از بازی استاد نصیریان و خانم فرزانه کابلی بسیار لذت بردم. اما متاسفانه داستان بهم ریخته و بی هدف جلوه می کند.
سلام

داستان که اتفاقا چهارچوب مشخصی داشت
منظور از بهمریخته چیست
۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
siamak Jafarian (fbgp2000)
درباره نمایش شکلک i
بیست روز پیش (5 اسفند) برای اولین بار و امشب (25 اسفند) برای بار دوم به دیدن این نمایش نشستم.
اجرای قبل را خیلی بیشتر دوست داشتم. در اجرای اخیر، طنز کار به حدی زیاد شده که متاسفانه هیچ نشانه ای از پیامهای نمایشنامه بسیار قدرتمند این کار ندیدم.
اجرای اول، طنزتلخی بود که تماشاگر را مجبور به تفکر می کرد، در حالیکه اجرای امشب یک کار کمدی بود که لحظات شادی را برای مراجعان فراهم کرده بود.
به نظرم این مسئله کاملا درسته، منم دو اجرا دیدم، البته با فاصله اندک
ولی دلیل این کار رو بیشتر از اینکه متوجه عوامل اجرا بدونم، تقصیر مخاطبان می دونم که در تبلیغات نفر به نفر به جای اشاره به نکات قوت کار فقط به طنز کار اشاره شده، حتی خود من هم در این مورد سهم دارم و گناهکارم.
۲۶ اسفند ۱۳۹۲
محمدرضا جان جانِ استدلالِ شما که می فرمایید هیچ دلیلِ اقتصادی برای باج دادن به تماشاگر لااقل در این کار وجود نداره صحیح و متینه. من متاسفانه یا خوشبختانه هیچ نسخه ضبط شده هم به عنوان مدرک ندارم ولی از وجودِ تغییراتی که گفتم مطمئنم. نمونه خیلی بارزش تغییرِ روایت خطیِ بار اول به روایت غیرخطی در بار دوم بود.
مثال بارزشم در بار دوم وجودِ بچه با کالسکه در یکی از اولین صحنه های زمانِ گذشته بود، بدون آنکه فلسفه وجودی کالسکه و مبدا پیدایش بچه به لحاظ داستانی برای تماشاگر روشن بشه. نمونه ی دیگر از تغییرات صحنه رمانسِ تک گوییِ دو مرد در دوگوشه ی صحنه ای تاریک با نورهای موضعی بود که هرکدام جدا از هم در مورد معشوقشان اظهار دلدادگی و وصف حال می کردند. که در دیدار دوم بسیار به انتهای نمایش نزدیکتر شده بود.
واز تغییراتِ دیگری که به نظرم به کار لطمه زده بود، تشجیع بسیار شدیدتر امیر جعفری به نقش "حسن شکلک" در همراهی تماشاگران و تشدید تشویقها ... دیدن ادامه ›› بود.
بر اساس کارگردانی و اجرایی که جناب مرادی از نمایشنامه بانو نغمه ثمینی داشتند که سویه های عامه پسندانه بسیار بیشتر از سویه های اجتماعی-تاریخی-سیاسی پررنگ شده است، به نظرم این تغییرات هم در همین راستاست و ایجادشان هم با فلسفه ذهنیِ ایشان(که در آوای تیوال مفصل و مبسوط بهش پرداخته اند) همخوانی دارد.
۲۷ اسفند ۱۳۹۲
اعتراف میکنم که در مورد مشهود بودن تغییرات حق باشماست و ظاهرا خستگی شدید در زمان اجرای دوم باعث غفلت من شده(متن هر دو بار رو گوش دادم و به گوش دریافتم)...در مورد حسن شکلک و تهییج تماشاگرا،همونجا هم برام عجیب و غیرقابل قبول بود...شاید کارگردان داره یسری ازمون و خطا میکنه و فیدبک میگیره واسه کارای بعدیش!
۲۸ اسفند ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید