در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال Farshid Adavi | دیوار
S2 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 15:57:38
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
Farshid Adavi (farshidadavi)
درباره نمایش هار i
این یک شیوه سخت تعامل با مخاطب عام است، نمایشی صامت و صرفاً بصری، دیالوگ های پنهان در حرکات موزون بدن و عمق نگاه ها که گستره ای برای برداشت آزاد تماشاگر فراهم می کند؛ قطعاً این اولین بار نیست که ترکیب تئاتر با کت واک اتفاق می افتد! اما بنظر من نمایش هار یکی از پرفورمنس های معترض قابل تأمل است که ناگزیر ما را در پارادوکسی اجتماعی از همزیستی، تقابل و نهایتاً تهاجم داخلی توده ناهمگون کاراکترها غوطه ور می کند.

شاید این یک اقتباس هنرمندانه از کانسپت رمان پر فروش The Devil Wears Prada لورن وایزبرگر( Lauren Weisberger) باشد که به رغم محدودیت های نقش آفرینی آکتورهای زن ما را به بهانه پشت صحنه صنعت مُد به لایه های زیرین جامعه معاصر می برد. در این استیج نه خبری از دلربایی مریل استریپ و آنا هاتاوی در نسخه هالیودی شیطان پرادا می پوشد است و نه پروداکشن سنگین نسخه تئاتری آن که در شیکاگو و لندن با جادوی التون جان به صحنه رفت.
به برداشت من نمایش هار می کوشد با پازلی آمیخته از خوی وحشیانه جریان سرمایه داری حاکم بردنیای کنونی، مسلخ خونین مرگ انسانیت را به نمایش بکشد. جایی که در عصر معاصر هر فردی در طبقه ای از هرم اجتماعی تا نهایتی که می تواند خودخواهانه همه چیز را فدای نشئگی و هوس های خودش می کند و در نهایت مسخ و ناتوان از جسد هم نوعانش عبور می کند.

بدیهی است که جای بهبود زیادی در ریتم، شخصیت پردازی، پروداکشن و ... وجود دارد، اما نگاه جسورانه تیم توانمند این نمایش می تواند تمام ضعف ... دیدن ادامه ›› ها را ببلعد و در مجموع اثر قابل دفاعی را به جامع خاصی از مخاطبان ارائه کند. برخی فریم های این تریلر سینوسی هنوز هم مرا به تأمل وا می دارند، که جهان بینی ما بازنگری زیادی نیاز دارد.
فارغ از اصالت تاریخی روایت و خیال پردازی های ناگزیر تئاتر، بنظر من هفت خوان اسفندیار یک سورئالیسم حماسی با برداشتی آزاد از اساطیر شاهنامه است. دومینوی سکانس های خیر و شر با چاشنی دیالوگ ها و عبارت های آشنای امروزی... دیالوگ ها و حتی مونولوگ های شعرگونه که می توانستند عمیق تر بر جان بنشینند و تماشاچی را سرشوق بیاورند، البته که در طول این تریلر جذاب پردازش شدند و تا حد خوبی حق مطلب را ادا نمودند. این روایت آهنگین با شخصیت پردازی های جذاب پرسوناژهای پرتعداد و با چرخش های متعدد و بجای دکور و همچنین نورپردازی های هنرمندانه و هارمونیک هر تماشاگری را به تحسین وا می دارد.
به رغم تلاش و هنرنمایی گروه موزیک، تکخوان ها و گروه کَرتنها نقطه قابل بهبود و کمی غیرهم فاز با روند کلی نمایش روند صدابرداری ناموزون بود... اورتوری که می توانست با تنظیمات سازها و آواها شروع قدرتمندتری را رقم بزند تا رسیتاتیف که با تمام تلاش امین زندگانی، فریبا کوثری، امیرکاوه آهنین جان و یکایک افراد روی صحنه و پشت صحنه در گفتگوهای دو یا چند نفره هنوز تا سطح انتظار تماشاچی فاصله دارند. در نهایت صدای تکخوان هایی پنهان با اکت های بازیگران آریای روی صحنه بخصوص پرسوناهایی پررنگ مانند امین زندگانی(اسفندیار) و بانیپال شومون(گرگ آدم) که حتی با همراهی ارکستر زیر صحنه هنوز تداخلی فالش و سوپرانویی آزاردهنده دارند. شخصاً با توجه به نشستن در ریف چهارم توقع این حجم از صداهای مونوتون و نویز را نداشتم و شاید با تنظیمات و بکارگیری ابزارها و ابجکت های صوتی و پخش بتوان تجربه بهتری به مخاطب ارائه نمود. با احترام فراوان برای یکایک نقش آفرینان و عوامل این اپرای ملی گرای تحسین برانگیز
سپهر و پریسا پناهی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید