در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال موسیقی | اخبار
S3 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 11:28:11
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خبر
درباره کنسرت-نمایش کوچه عاشقی i
تقدس عشق؛ | عکس یادداشت اختصاصی آزیتا ترکاشوند برای کنسرت نمایش «کوچه عاشقی»تقدس عشق؛
تماشای کنسرت نمایش «کوچه عاشقی» یک بیت از سروده‌های استاد شهریار را به خاطرم آورد.او در یکی از مشهورترین شعرهای خود آورده است: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا، بی‌وفا حالا که من افتاده‌ام از پا چرا... «کوچه عاشقی» به داستان عشق می‌پردازد و ذات زیبای آن را نمایان می‌کند.با تماشای این اثر، عشق برای من تقدس ویژه‌ای پیدا کرد و معنایی تازه از آن را کشف کردم. ذات عشق موجودیتی لطیف دارد که به خوبی در قالب نمایش «کوچه عاشقی» به مخاطب منتقل می‌شود.امیرحسین آرمان، امیرکاوه آهنین جان، صدف بهشتی، حمیدرضا ترکاشوند، سمیرا حسینی،محیا ...
دیدن ادامه ››

تماشای کنسرت نمایش «کوچه عاشقی» یک بیت از سروده‌های استاد شهریار را به خاطرم آورد.
او در یکی از مشهورترین شعرهای خود آورده است:

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا، بی‌وفا حالا که من افتاده‌ام از پا چرا... «کوچه عاشقی» به داستان عشق می‌پردازد و ذات زیبای آن را نمایان می‌کند.
با تماشای این اثر، عشق برای من تقدس ویژه‌ای پیدا کرد و معنایی تازه از آن را کشف کردم. ذات عشق موجودیتی لطیف دارد که به خوبی در قالب نمایش «کوچه عاشقی» به مخاطب منتقل می‌شود.

امیرحسین آرمان، امیرکاوه آهنین جان، صدف بهشتی، حمیدرضا ترکاشوند، سمیرا حسینی،محیا دهقانی، آناهیتا دری، پریسا روزبهانی، محسن سلیمانی، فرداد صفاخو، بهزاد عبدی، سولماز غنی، الهام کرمی، محمدرضا مالکی، حسین میرزاییان  در این عاشقانه نقش آفرینی می‌کنند.

نمایش کوچه عاشقی، به کارگردانی جلال‌الدین دری هر روز در تالار عطار کاخ سعدآباد، ساعت ۲۰ اجرا می‌شود.

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
علی‌اصغر عربشاهی و حمید قنبری روی صحنه رفتند | عکس علی‌اصغر عربشاهی و حمید قنبری روی صحنه رفتند
به گزارش خبرنگار ایلنا، کنسرت «بداهه‌نوازی تار علی‌اصغر عربشاهی با همراهی تنبک حمید قنبری» با دو اجرا به کار خود پایان داد.  علی‌اصغر عربشاهی در این اجرا با مرکب‌نوازی و ارائه ضربی‌های متنوع و بدیع پرداخت و حمید قنبری نوازنده تنبک نیز با سازش او را همراهی کرد.  این کنسرت به مدت دو شب در تالار رودکی با تهیه‌کنندگی و مدیریت هنری مسعود و سعید برزی، توسط مجموعه هفدانگ روی صحنه رفت.   مسعود برزی با بیان اینکه در شرایط کنونی برگزاری کنسرت‌های مستقل نسبت به گذشته دشواری‌های بیشتری داشته گفت: با توجه به شرایط سنگین حاکم بر ...
دیدن ادامه ››

به گزارش خبرنگار ایلنا، کنسرت «بداهه‌نوازی تار علی‌اصغر عربشاهی با همراهی تنبک حمید قنبری» با دو اجرا به کار خود پایان داد. 

علی‌اصغر عربشاهی در این اجرا با مرکب‌نوازی و ارائه ضربی‌های متنوع و بدیع پرداخت و حمید قنبری نوازنده تنبک نیز با سازش او را همراهی کرد. 

این کنسرت به مدت دو شب در تالار رودکی با تهیه‌کنندگی و مدیریت هنری مسعود و سعید برزی، توسط مجموعه هفدانگ روی صحنه رفت.

 

مسعود برزی با بیان اینکه در شرایط کنونی برگزاری کنسرت‌های مستقل نسبت به گذشته دشواری‌های بیشتری داشته گفت: با توجه به شرایط سنگین حاکم بر جامعه و شرایط سخت برگزاری این قبیل رویدادها و به گوشه رانده شدن موسیقی مستقل مخصوصا در یک سال اخیر، این حجم از استقبال از این نوع موسیقی که بسیاری از افراد فعال در این عرصه بر طبل بی‌مخاطب بودن آن می‌کوبند را باید به فال نیک گرفت. 

سعید برزی نیز با اشاره به اینکه همکاری با علی‌اصغر عربشاهی از پنج سال گذشته آغاز شده، افزود: پس از هم‌نشینی‌های بسیار و تجربه‌های گوناگون در عرصه نشر با هنرمندان مختلف، با توجه به توانمندی‌ها و پتانسیل‌های علی‌اصغر عربشاهی بر آن شدیم با همیاری یکدیگر برنامه‌های منسجم‌تری برای عرضه موسیقی این نوازنده و آهنگساز چیره‌دست و خلاق داشته باشیم که این کنسرت در واقع هفتمین همکاری مشترک ما در قالب نشر و اجرای صحنه‌ای محسوب می‌شد و خوشحال هستیم که توانستیم از این استمرار نتیجه رو به رشدی را تاکنون کسب کنیم. 

مسعود برزی در ادامه افزود: ایده شکل‌گیری این اجرا پس از هم‌اندیشی با علی‌اصغر عربشاهی شکل گرفت و پس از آن از حمید قنبری به عنوان نوازنده تنبک که تجربه همکاری در گروه «شهناز» و استاد محمدرضا شجریان را در کارنامه دارد نیز دعوت به عمل آوردیم که خوشبختانه ایشان هم به ما افتخار دادند تا در این پروژه در کنارشان باشیم. 

سعید برزی نیز با بیان اینکه استقبال از این کنسرت انرژی مضاعفی به نوازندگان و کلیه عوامل حاضر در این پروژه داده است، گفت: با توجه به اینکه بلیت‌های دو شب کنسرت در زمان کوتاهی پایان یافت، پیام‌های زیادی برای تمدید این کنسرت دریافت کردیم که امیدواریم بتوانیم در آینده‌ای نزدیک امکان تمدید این اجرا را برای علاقمندان فراهم کنیم.

خبر
درباره نمایش اُپرت نیرنگ اُورنگ i
 با تغییر در ساعت اجرا؛ "اپرت نیرنگ اورنگ" اجرای خود را از سر می‌گیرد
"اپرت نیرنگ اورنگ" با طراحی و کارگردانی مرتضی برزگرزادگان  از یکشنبه ۱۴ بهمن ماه در ساعت ۱۹.۱۵ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.به گزارش روابط‌ عمومی تماشاخانه سنگلج، این نمایش که نوشته سید هاشم خان شافع است با هنرمندی بهاره رهنما و نقش آفرینی بازیگرانی همچون محمدرضا آزادفرد، افق ایرجی، محمد پورا، ارمغان پور رجب، فیروز حیدرزاده، افشین زعیم و سامان کرمی اجرای خود را از ۱۱ دی ماه آغاز کرده و پس از وفقه‌ای که به دلیل برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر داشت از روز یک‌شنبه ۱۴ بهمن ماه در ساعت ۱۹.۱۵ دقیقه به اجرای خود در تماشاخانه سنگلج ادامه می‌دهد.این نمایش ...
دیدن ادامه ››

"اپرت نیرنگ اورنگ" با طراحی و کارگردانی مرتضی برزگرزادگان  از یکشنبه ۱۴ بهمن ماه در ساعت ۱۹.۱۵ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط‌ عمومی تماشاخانه سنگلج، این نمایش که نوشته سید هاشم خان شافع است با هنرمندی بهاره رهنما و نقش آفرینی بازیگرانی همچون محمدرضا آزادفرد، افق ایرجی، محمد پورا، ارمغان پور رجب، فیروز حیدرزاده، افشین زعیم و سامان کرمی اجرای خود را از ۱۱ دی ماه آغاز کرده و پس از وفقه‌ای که به دلیل برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر داشت از روز یک‌شنبه ۱۴ بهمن ماه در ساعت ۱۹.۱۵ دقیقه به اجرای خود در تماشاخانه سنگلج ادامه می‌دهد.

این نمایش درباره فردی فریبکار به نام اورنگ است که از کل کل دو ارباب استفاده کرده بین آنها اختلاف ایجاد میکند و به آنها و پسرانشان که عاشق هستند نیرنگ می‌زند.

نمایشنامه "اپرت نیرنگ اورنگ" در کتاب تقلید نامه، به کوشش داوود فتحعلی بیگی و توسط نشر قطره چاپ شده است.

سایر بازیگران و گروه حرکت این نمایش کیمیا دین پژوه، عطاالله راد پور،حسین گوهر یاب، الناز تهامی، مبینا تفرشی ،امیرحسین جعفرپور، محمد ناصری هستند.

طراح نور حسین کاظم رودباری، طراح گریم سهیلا جوادی، طراح لباس نسیم ملکی، موسیقی علی جباری، نوازنده تنبک بهار صلواتی و مربی آواز یکتا اعتمادی هستند.

مجریان گریم ندا میرزایی، نسرین علوی، پوریا برومند،  فاطمه سعیدی و سهیلا جوادی، ساخت دکور رسول نجفی و محمد پورا، عکاس اختر تاجیک، رها آزاد و کیمیا دین پژوه، دستیار و برنامه ریز مژگان حسینی، گروه کارگردانی زهرا رشنین، آرش نوری و مهدیه صیفی از دیگر همکاران این پروژه نمایشی هستند.

خرید اینترنتی این نمایش در سایت تیوال  فعال شده و علاقه مندان می توانند از هم اکنون نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.

ویدیویی از کنسرت-نمایش «قصه‌ی ترانه‌های ماندگار» | عکس دو اجرای آخر ویدیویی از کنسرت-نمایش «قصه‌ی ترانه‌های ماندگار»
بازنمایش کنسرت-نمایش «قصه‌ی ترانه‌های ماندگار» در روزهای پنجشنبه و جمعه مطابق با ۲۳ و ۲۴ آذر ماه، آخرین اجراهای خود را در تالار وحدت به روی صحنه خواهد برد. این اجرا تمدید نخواهد شد.«قصه‌ی ترانه‌های ماندگار» با ۴۴ اجرا تاکنون؛ میزبان تماشاگران بسیاری بوده است .  بازیگران این کنسرت‌نمایش به ترتیب قصه‌ها عبارتند از: گلاره عباسی، آرش فلاحت‌پیشه، نورا هاشمی، پانته‌آ مهدی‌نیا، امیرکاوه آهنین‌جان، شهروز دل‌افکار، محمد معتضدی، حسین میرزائیان ،ایوب آقاخانی، نازنین کریمی، فرانک جواهری، الهام کرمی، سارینا لواسانی، ...
دیدن ادامه ››

بازنمایش کنسرت-نمایش «قصه‌ی ترانه‌های ماندگار» در روزهای پنجشنبه و جمعه مطابق با ۲۳ و ۲۴ آذر ماه، آخرین اجراهای خود را در تالار وحدت به روی صحنه خواهد برد. این اجرا تمدید نخواهد شد.

«قصه‌ی ترانه‌های ماندگار» با ۴۴ اجرا تاکنون؛ میزبان تماشاگران بسیاری بوده است .
 
بازیگران این کنسرت‌نمایش به ترتیب قصه‌ها عبارتند از:
گلاره عباسی، آرش فلاحت‌پیشه، نورا هاشمی، پانته‌آ مهدی‌نیا، امیرکاوه آهنین‌جان، شهروز دل‌افکار، محمد معتضدی، حسین میرزائیان ،ایوب آقاخانی، نازنین کریمی، فرانک جواهری، الهام کرمی، سارینا لواسانی، گلی رمضانی، پولاد کیمیایی، المیرا دهقانی و سام قریبیان

همچنین سالار عقیلی به همراه ارکستر و نوازندگان حرفه ای ترانه های ماندگار "مرا ببوس"، "طاقتم ده "، " زندگی "، " یار دبستانی" را بازخوانی می کند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت روزهای پایانی اجرا  می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

هاشمی، قریبیان و کیمیایی روی صحنه می‌روند | عکس هاشمی، قریبیان و کیمیایی روی صحنه می‌روند
«بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» با حضور بازیگران جدید از یکشنبه چهاردهم آبان در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.به گزارش خبرآنلاین، کنسرت نمایش «قصه ترانه‌های ماندگار» پس از اجراهای موفق در کاخ سعدآباد و استقبال کم‌نظیر تماشاگران با عنوان جدید «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» آبان و آذر ۱۴۰۲ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.با تکمیل گروه جدید بازیگران پیش‌فروش بلیت «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» از روز چهارشنبه دهم آبان ساعت ۱۲ در سایت تیوال آغاز شده و تالار وحدت از یکشنبه چهاردهم آبان ...
دیدن ادامه ››

«بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» با حضور بازیگران جدید از یکشنبه چهاردهم آبان در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.
به گزارش خبرآنلاین، کنسرت نمایش «قصه ترانه‌های ماندگار» پس از اجراهای موفق در کاخ سعدآباد و استقبال کم‌نظیر تماشاگران با عنوان جدید «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» آبان و آذر ۱۴۰۲ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.
با تکمیل گروه جدید بازیگران پیش‌فروش بلیت «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» از روز چهارشنبه دهم آبان ساعت ۱۲ در سایت تیوال آغاز شده و تالار وحدت از یکشنبه چهاردهم آبان ساعت ۲۱:۳۰ میزبان این نمایش به نویسندگی و کارگردانی سیدجلال‌الدین دری و تهیه‌کنندگی آزیتا موگویی خواهد بود.
نکته قابل توجه اینکه، سه بازیگر نقش‌های اصلی «بازنمایش قصه ترانه‌های ماندگار» از فرزندان بزرگان تئاتر و سینما هستند؛ نورا هاشمی فرزند گلاب آدینه و مهدی هاشمی برای چندمین بار در تالار وحدت روی صحنه می‌رود، سام قریبیان پسر فرامرز قریبیان که سابقه حضور در چندین تئاتر را دارد با «بازنمایش قصه ترانه‌های ماندگار» برای اولین بار حضور روی صحنه تالار وحدت را تجربه می‌کند و پولاد کیمیایی فرزند مسعود کیمیایی پس از چندین تجربه سینمایی حالا برای نخستین بار ایفای نقش در تئاتر را تجربه خواهد کرد و نقش مهمی در این نمایش را ایفا می‌کند.
این نمایش درباره پنج ترانه ماندگار تاریخ موسیقی ایران همچون «مرا ببوس»، «طاقتم ده»، «زندگی»، «یار دبستانی»، «ای ایران» است که در هر بخش، داستانی درباره هر یک از این ترانه‌ها به اجرا در می‌آید و سپس آن ترانه با ارکستر و نوازندگان حرفه‌ای بازخوانی می‌شود.
در «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» ترکیبی از بازیگران سینما و تئاتر حضور دارند که از این میان پولاد کیمیایی برای اولین بار روی صحنه تئاتر می‌رود.
بازیگران «بازنمایش قصه‌ ترانه‌های ماندگار» به ترتیب قصه‌ها گلاره عباسی، آرش فلاحت‌پیشه، پولاد کیمیایی، نورا هاشمی، فرانک جواهری، الهام کرمی، محمد معتضدی، پانته‌آ مهدی‌نیا، امیرکاوه آهنین جان، شهروز دل‌افکار، ایوب آقاخانی، نازنین کریمی، المیرا دهقانی و سام قریبیان هستند.
عوامل و دست‌اندرکاران این نمایش عبارتند از:
دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: نوید دری، دستیاران کارگردان: مهرنوش بیگ‌زاده، پریسا ‌روزبهانی و احسان فتحی، طراح گریم: سودابه خسروی، مجری گریم: فریبا مجیدی، آیدین فرضی، هامین مرادی، مدیر هنری: میثم ‌میرزایی، طراح نور: رضا ‌خضرایی، ویدیو آرت: علی تصدیقی، طراح صدا: عرفان یزدی، طراح صحنه: فائزه آیین، طراح لباس: پانیذ حمیدیان‌فر، مشاور رسانه‌ای: مریم ‌قربانی‌نیا.
علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

مائده قنبریان، امیر مسعود، سپهر، امیرمسعود فدائی و محمدرضا شریفی این را خواندند
رویا کاظمی این را دوست دارد
درود
روزهای دیگر جهت خرید بلیط در تیوال چه زمانی فعال میگردد؟
۱۳ آبان ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خانه هنرمندان ایران برگزار می‌کند؛ آکادمی هنر و خلاقیت کودک و نوجوان | عکس خانه هنرمندان ایران برگزار می‌کند؛ آکادمی هنر و خلاقیت کودک و نوجوان
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، آکادمی هنر و خلاقیت کودک و نوجوان از اول تیرماه ۱۴۰۲ در دو گروه سنی ۷ تا ۹ سال و ۱۰ تا ۱۳ سال فعالیت خود را آغاز می‌کند و هر روز از ساعت ۹ تا ۱۶ دائر است.هنرهای تجسمی، هنرهای جدید، قصه‌های هنر، آفرینش هنر، مجسمه‌سازی، موسیقی، نقاشی، کلاژ، چاپ، عکاسی، تئاتر، انیمیشن، باشگاه نوشتن و مطالعه، گفت‌وگوی آزاد، نجوم، بازی و تفکر، بازی‌های ریتمیک، دوبله، تحلیل فیلم، زبان انگلیسی، یوگا، ورزش و اوریگامی از جمله حوزه‌های کاری آکادمی هنر و خلاقیت کودک و نوجوان است.برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با تلفن ۰۹۳۸۵۶۴۶۴۴۸ تماس بگیرید.
دیدن ادامه ››

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، آکادمی هنر و خلاقیت کودک و نوجوان از اول تیرماه ۱۴۰۲ در دو گروه سنی ۷ تا ۹ سال و ۱۰ تا ۱۳ سال فعالیت خود را آغاز می‌کند و هر روز از ساعت ۹ تا ۱۶ دائر است.
هنرهای تجسمی، هنرهای جدید، قصه‌های هنر، آفرینش هنر، مجسمه‌سازی، موسیقی، نقاشی، کلاژ، چاپ، عکاسی، تئاتر، انیمیشن، باشگاه نوشتن و مطالعه، گفت‌وگوی آزاد، نجوم، بازی و تفکر، بازی‌های ریتمیک، دوبله، تحلیل فیلم، زبان انگلیسی، یوگا، ورزش و اوریگامی از جمله حوزه‌های کاری آکادمی هنر و خلاقیت کودک و نوجوان است.
برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با تلفن ۰۹۳۸۵۶۴۶۴۴۸ تماس بگیرید.

امیر مسعود و محمد حسین عبداللهی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تمدید مهلت ارسال آثار به دومین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار تا ۱۵ آبان | عکس تمدید مهلت ارسال آثار به دومین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار تا ۱۵ آبان
مهلت ارسال آثار به دومین فصل‌وارد فرهنگی و هنری به دبیری عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های تهران تا ۱۵ آبان تمدید شد. دبیرخانه دومین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار اعلام کرد مهلت ارسال آثار بخش‌های مختلف این فصل‌واره تا ۱۵ آبان تمدید شد.  دومین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار به دبیری عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران که در فصل پاییز سال جاری برگزار می‌شود دارای بخش‌های سرود، نماهنگ، تئاتر خیابانی و صحنه‌ای، قصه‌گویی، موشن‌گرافی، کمیک‌موشن، انیمیشن، طراحی ...
دیدن ادامه ››

مهلت ارسال آثار به دومین فصل‌وارد فرهنگی و هنری به دبیری عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های تهران تا ۱۵ آبان تمدید شد.

دبیرخانه دومین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار اعلام کرد مهلت ارسال آثار بخش‌های مختلف این فصل‌واره تا ۱۵ آبان تمدید شد. 

دومین فصل‌واره فرهنگی و هنری ایثار به دبیری عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران که در فصل پاییز سال جاری برگزار می‌شود دارای بخش‌های سرود، نماهنگ، تئاتر خیابانی و صحنه‌ای، قصه‌گویی، موشن‌گرافی، کمیک‌موشن، انیمیشن، طراحی پوستر و عکس است.

«ایثار و ایثارگری در طول تاریخ ایران»، «شهدا و جانبازان و آزادگان دفاع مقدس»، «شهدای مدافع حرم ، مدافع امنیت و ...»، «ایثار و شهادت در فرهنگ عاشورایی و رضوی»، «ایثار روستاییان و عشایر کشور»، «ایثار کادر درمان، آتش‌نشان‌ها»، «ایثار در قرآن کریم»، «شهدای مسجد» و «ایثار اجتماعی» موضوعات این دوره از فصل‌واره هستند.

علاقه‌مندان برای ارسال آثار خود می‌توانند از طریق دبیرخانه فصل‌واره به نشانی خیابان شهید رجایی، قبل از بزرگراه آزادگان، مسجد حضرت ولی‌الله اعظم (عج)، بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران، طبقه دوم و شماره‌ تماس‌های‌ ۵۴۱۳۲۲۰۱ -۰۲۱ و پیام‌رسان‌های بله و ایتا ۰۹۳۰۱۸۰۲۵۷۸ اقدام نمایند. همچنین ارسال آثار از طریق نشانی اینترنتی c.p.issar@gmail.com نیز امکانپذیر است.

 

امیر مسعود این را خواند
alireza babaie این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 مراسم نخستین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) برگزار شد | عکس مراسم نخستین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) برگزار شد
مراسم اهدای جوایز نخستین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز به کار کرد. فرزاد حسنی اجرای مراسم را برعهده داشت. حسنی مراسم را  با یادی از علی معلم آغاز نمود. در ادامه  نورا هاشمی به اجرای برنامه پرداخت. در قسمت بعدی مراسم، امید معلم درباره نخستین آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) گفت: « بدون حضور شما این مجلس که اولین دوره‌ آن برگزار می شود و آرزوی دیرینه پدر بود منور نمی‌شد. واقعیتش این است که جامعه ما جامعه‌ای است که همواره هنرمندان ما همواره در معرض آسیب قرار دارند. باید گاهی یادآوری شود که هنرمند ...
دیدن ادامه ››

مراسم اهدای جوایز نخستین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز به کار کرد.

فرزاد حسنی اجرای مراسم را برعهده داشت. حسنی مراسم را  با یادی از علی معلم آغاز نمود. در ادامه  نورا هاشمی به اجرای برنامه پرداخت. در قسمت بعدی مراسم، امید معلم درباره نخستین آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) گفت:

« بدون حضور شما این مجلس که اولین دوره‌ آن برگزار می شود و آرزوی دیرینه پدر بود منور نمی‌شد. واقعیتش این است که جامعه ما جامعه‌ای است که همواره هنرمندان ما همواره در معرض آسیب قرار دارند. باید گاهی یادآوری شود که هنرمند مانند درختی است که سالها   طول می کشد به بار بشنید. ما باید بگیریم که  چطور از هنرمندان‌مان تقدیر کنیم. شاید دلیل چنین رویدادهایی همین باشد. ما در جامعه ای زندگی می کنیم که هنرمندان بزرگی در دنیا داشتیم از ملک شعرای بهار، حافظ گرفته تا شاملو.»

دبیر جشن حافظ ادامه داد: «اصولا در این سال‌ها یاد گرفتیم بیشتر غر بزنیم تا یاد بگیریم ارزش هنرمندان را حفظ کنیم. حداقل خودمان قدر بدانیم.»

معلم درباره برگزاری این آیین گفت: «نکته نخست هدف از شکل گیری جشن  شاید در یک مصرع یا بیت حضرت حافظ عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی عشق دانند که در این دایره سرگردانند. ما نیازمند عشق هستیم در این جامعه. می دانم که عرصه موسیقی و تئاتر مدتهاست مهجور مانده. پدر هیشه می خواست  که تئاتر که یکی از بهترین ها است و موسیقی که بهترین در دنیاست مورد توجه قرار بگیرد.

شاید اگر این نهال را داریم می کاریم قطعا بی آسیب نخواهد بود اما امیدوارم در اینده نزدیک نهال تبدیل سرو بلندی بشود مانند جشن سینمای حافظ 

مورد دوم : واقعیت این است که ما فراخوان برای دو بخش موسیقی و تئاتر منتشر کردیم و براساس کسانی که در این فراخوان ثبت نام کردند اثار بررسی شد. تلاش می کنیم فراخوان را در سال‌های بعد زودتر منتشر کنیم. » در ادامه از  تعدادی از هنرمندان جانباز در عرصه موسیقی  تقدیر به عمل آمد و آذر معماریان سخنان کوتاهی ایراد نمود. معماریان ضمن تشکر و قدردانی از حاضرین گفت: «امیدوارم که جشن تئاتر و موسیقی هم با حضور گرم شما مانند جشن حافظ در عرصه سینما و تلویزیون که ۲۱ دوره آن برگزار شد، ادامه پیدا کند.»در ادامه مراسم؛ جایزه استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) به سمن قناد اهدا شد.

جایزه بخش بهترین تنظیم ایرانی را حسام ناصری برای قطعه «عروج» از آن خود کرد.

محمد رحمانیان برای نمایشنامه «شب سال نو» تندیس حافظ بهترین نمایشنامه نویس را کسب کرد و آن را اهدا کرد به دیگر کاندیدهای این بخش . بهروز صفاریان برای قطعه «من رو بشناس» تندیس بهترین تنظیم پاپ را از آن خود کرد.

تندیس حافظ بهترین دستاورد فنی به سارا اسکندری برای گریم «رویای یک شب نیمه تابستان» رسید.

تندیس حافظ بهترین آهنگساز ایرانی و تلفیقی اهدا شد به پویا سرایی برای قطعه «بغض».

تندیس حافظ بهترین کارگردانی را کارگردانان نمایش «لانچر ۵»، پویا سعیدی و مسعود صرامی از آن خود کردند.

حامد دهقان و امیر ماهان برای قطعه «عاشقی ممنوع» تندیس حافظ بهترین آهنگساز پاپ را بدست آوردند.

تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد به سجاد افشاریان برای نمایش «بک تو بلک» رسید. افشاریان پس دریافت تندیس، از مهمانان مراسم در خواست کرد محمد نیکبخت، نیروی اجرایی مراسم را تشویق کنند. او در ادامه گفت «آقای علیرضا نادری انشالله هرجا که هستی گوشتان صدا کند و ما را محروم نکنید و بازهم اجرا بروید.»

محمدسعید میرزایی برای قطعه «فصل پریشانی» تندیس بهترین ترانه را از آن خود کرد.

تندیس حافظ بهترین خواننده پاپ به رضا بهرام برای قطعه «عاشقی ممنوع» و فرزاد فرزین/ایلیاس برای «ماسک» اهدا شد.

تندیس حافظ بهترین بازیگر زن را الهه شه‌پرست برای تئاتر «رگ» بدست آورد.

سالار عقیلی تندیس حافظ بهترین خواننده ایرانی و تلفیقی را برای قطعه «ققنوس» کسب کرد.

تندیس حافظ بهترین قطعه سال نیز به علیرضا قربانی برای قطعه «عروج» اهدا شد.

مراسم نخستین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) با اهدای بهترین قطعه سال پایان یافت.

لیست کامل جوایز به شرح زیر است:

جایزه استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم): سمن قناد

جایزه بخش بهترین تنظیم ایرانی: حسام ناصری/«عروج»

بهترین نمایشنامه: محمد رحمانیان/«شب سال نو»

بهترین تنظیم پاپ : بهروز صفاریان/ «من رو بشناس»

بهترین دستاورد فنی:

سارا اسکندری/ گریم «رویای یک شب نیمه تابستان»

بهترین آهنگساز ایرانی و تلفیقی: پویا سرایی/ «بغض».

بهترین کارگردانی: پویا سعیدی و مسعود صرامی/ «لانچر ۵»،

 بهترین آهنگساز پاپ: حامد دهقان و امیر ماهان/ «عاشقی ممنوع»

بهترین بازیگر مرد: سجاد افشاریان/ «بک تو بلک»

بهترین ترانه؛ محمدسعید میرزایی/ «فصل پریشانی»

بهترین خواننده پاپ: به رضا بهرام/ «عاشقی ممنوع» و فرزاد فرزین-ایلیاس/«ماسک».

بهترین بازیگر زن: الهه شه‌پرست: «رگ»

بهترین خواننده ایرانی و تلفیقی: سالار عقیلی/ «ققنوس»

بهترین قطعه: علیرضا قربانی/ «عروج»

 

امیرمسعود فدائی، سپهر و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نامزدهای رشته‌های‌ مختلف بخش تئاتر اولین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم معرفی شدند. | عکس اعلام نامزدهای بخش تئاتر نخستین آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ)نامزدهای رشته‌های‌ مختلف بخش تئاتر اولین دوره آیین تئاتر و موسیقی علی معلم معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی این رویداد فرهنگی، هیات انتخاب و داوران بخش تئاتر پس از بازبینی بیش از نهصد نمایش و نمایشنامه رسیده به دبیرخانه، نامزدهای خود را در رشته‌های مختلف اعلام کردند. قابل ذکر است بررسی آثار تئاتر این رویداد بر اساس ثبت نام متقاضیان شرکت در این مراسم بوده است. در بخش تئاتر کارگردانانی که در بازه زمانی اول فروردین ماه سال ۱۳۹۷ لغایت بیست و نهم اسفندماه سال ۱۴۰۰ نمایش خود را به روی صحنه برده بودند و نویسندگانی که اثر آنها در این بازه زمانی چاپ و یا اجرا شده بود می توانستند متقاضی شرکت در این رویداد باشند. آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) روز شنبه اول مرداد ...
دیدن ادامه ››

به گزارش روابط عمومی این رویداد فرهنگی، هیات انتخاب و داوران بخش تئاتر پس از بازبینی بیش از نهصد نمایش و نمایشنامه رسیده به دبیرخانه، نامزدهای خود را در رشته‌های مختلف اعلام کردند.

قابل ذکر است بررسی آثار تئاتر این رویداد بر اساس ثبت نام متقاضیان شرکت در این مراسم بوده است. در بخش تئاتر کارگردانانی که در بازه زمانی اول فروردین ماه سال ۱۳۹۷ لغایت بیست و نهم اسفندماه سال ۱۴۰۰ نمایش خود را به روی صحنه برده بودند و نویسندگانی که اثر آنها در این بازه زمانی چاپ و یا اجرا شده بود می توانستند متقاضی شرکت در این رویداد باشند.

آیین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) روز شنبه اول مرداد ماه برپا خواهد شد.

اسامی نامزدهای بخش تئاتر به شرح ذیل است: 

 *نامزدهای بخش بهترین کارگردانی* 

۱- ایوب آقاخانی / رگ

۲- حسین پارسایی / بینوایان

۳- شهروز دل افکار / اتول سرون 

۴- پویا سعیدی - مسعود صرامی / لانچر ۵

۵- مهدیس زارع نژاد / سرایدار

۶- مصطفی کوشکی / رویای یک شب نیمه تابستان

 *نامزدهای بخش بهترین نمایشنامه نویس* 

۱- شهرام احمدزاده / در سوگ شب هزارو یکم شهرزاد قصه ساز

۲- محمد رحمانیان/ شب سال نو

۳- تایماز رضوانی / آش

۴- مهدی ضیاع چمنی / حذفیات

۵- باقر سروش / اتول سرون

 *نامزدهای بخش بهترین بازیگر مرد* 

۱- سجاد افشاریان / بک تو بلک

۲- شهروز دل افکار / رویای یک شب نیمه تابستان

۳- هوتن شکیبا / بینوایان

۴- هومن کیایی / رویای یک شب نیمه تابستان

۵- علیرضا کی منش / رویای یک شب نیمه تابستان

۶- امیر نوروزی / لانچر5

*نامزدهای بخش بهترین بازیگر زن* 

۱- الهه افشاری / بیلمن

۲- پریناز ایزدیار / بینوایان

۳- خاطره حاتمی / رویای یک شب نیمه تابستان

۴- سحر دولتشاهی / بینوایان

۵- الهه شه پرست / رگ

۶- آذین نظری / ژپتو

*نامزدهای بخش بهترین دستاورد فنی* 

۱- سیامک احصایی - طراحی صحنه/ بینوایان

۲- سارا اسکندری - گریم/ بینوایان

۳- سارا اسکندری - گریم/ رویای یک شب نیمه تابستان

۴- رضا حیدری - طراحی نور/ قشقره

۵- عمادالدین رجبلو - طراحی صنه/ متساوی الساقین

۶- فائزه سلطانی - طراحی گریم/ ژپتو

۷- مصطفا کوشکی - طراحی صحنه/ رویای یک شب نیمه تابستان

۸- محمد مهری - طراحی لباس/ ژپتو

۹- شیما میرحمیدی - طراحی لباس/ رویای یک شب نیمه تابستان

۱۱- شیما میرحمیدی - طراحی لباس/ بینوایان 

*نامزدهای بخش استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم)* 

۱- علی تاریمی - بازیگر/ ژپتو (تهران)

۲- مرتضا جلیلی دوست - کارگردان/ دریم لند(تهران)

۳- پارمیدا حسینی - بازیگر/ ژپتو(تهران)

۴- محمد رشنو – بازیگر / کوچه برزیلی ها (کرج)

۵- مهدی کریم پور - کارگردان/ زیر تیغ تحجر (شوش)

۶- سمن قناد - بازیگر/ تلمیخا (تهران)

۷- اوشان محمودی - کارگردان/ ژپتو(تهران)

۸-  رشاد معینی - کارگردان/چهار/ده (تبریز)

امیرمسعود فدائی، امیر مسعود و مینا ۱۲& این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره کنسرت همایون شجریان i
گزارش آماری و فنی فروش کنسرت همایون شجریان | عکس گزارش آماری و فنی فروش کنسرت همایون شجریان
با پایان یافتن پیش‌فروش اینترنتی کنسرت همایون شجریان، با توجه به ابعاد کم‌نظیر این رویداد ملی، گزارش تحلیلی و آماری زیر تقدیم مخاطبان محترم می‌شود:۱. سی سانس سالن همایش کشور و حدود ۸۰.۰۰۰ بلیت به ۲۸.۰۰۰ خریدار، در سه مرحله، مجموعا در شش ساعت به فروش رسید، که بر اساس برآوردها قابلیت تمدید به چند برابر این میزان و با همین سرعت فروش وجود داشته‌است. ۲. بلیت‌ها از ۱۲۰.۰۰۰ تومان تا ۳۹۵.۰۰۰ تومان قیمت‌گذاری شد و جمعا بیش از ۱۲۰۰ بلیت ردیف VIP از سوی همایون شجریان به صورت رایگان و بر اساس قرعه‌کشی به دانشجویان محترم داوطلب و احراز هویت‌ شده تقدیم شد.۳. ...
دیدن ادامه ››

با پایان یافتن پیش‌فروش اینترنتی کنسرت همایون شجریان، با توجه به ابعاد کم‌نظیر این رویداد ملی، گزارش تحلیلی و آماری زیر تقدیم مخاطبان محترم می‌شود:

۱. سی سانس سالن همایش کشور و حدود ۸۰.۰۰۰ بلیت به ۲۸.۰۰۰ خریدار، در سه مرحله، مجموعا در شش ساعت به فروش رسید، که بر اساس برآوردها قابلیت تمدید به چند برابر این میزان و با همین سرعت فروش وجود داشته‌است.

۲. بلیت‌ها از ۱۲۰.۰۰۰ تومان تا ۳۹۵.۰۰۰ تومان قیمت‌گذاری شد و جمعا بیش از ۱۲۰۰ بلیت ردیف VIP از سوی همایون شجریان به صورت رایگان و بر اساس قرعه‌کشی به دانشجویان محترم داوطلب و احراز هویت‌ شده تقدیم شد.

۳. در نخستین روز پیش‌فروش در روز یکشنبه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۱، از یک ساعت پیش از آغاز فروش که برای ساعت ۱۷ برنامه‌ریزی شده‌بود، مراجعه اختصاصی مخاطبان این کنسرت به سایت تیوال آغاز شد و در یک نمودار صعودی تا ۱۷:۱۲ بیش از ۴۰۰ هزار نفر به سایت مراجعه نمودند. صرفا در ۱۲ دقیقه آغازین فروش، از سوی بیش از ۷۰ هزار نفر در مجموع ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار اتصال شبکه به زیرساخت‌های تیوال برقرار شد. در نمودار مهم دیگری در بالاترین نقطه، تعداد ۲۰ هزار درخواست خرید در یک ثانیه به ثبت رسید. گفتنی‌است در بیش از ١۵ دقیقه از آغاز نوبت‌های بعدی فروش، خرید موفق بیش از ۱۰۰۰ بلیت در دقیقه ثبت شده‌است.

۴. هرچند تیوال از هفته‌ها پیش از زمان فروش اینترنتی، استقبال فراتر از دیگر پروژه‌ها را در این کنسرت پیش‌بینی و ارتقاهای سخت‌افزاری و نرم‌‌افزاری ویژه‌ای را اجرا کرده‌بود، اما زیرساخت‌های تیوال که پیش از این به سادگی از پس پرفروش‌ترین کنسرت‌ها و تئاترها برآمده‌بود، آمادگی چنین ارقامی را نداشت و فروش در دقایق آغازین متوقف شد تا تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شود. در ادامه با یک کار تیمی، تخصصی و شبانه‌روزی تمهیدات فنی قابل انجام در کوتاه‌مدت اندیشیده و اجرا شد. این اقدامات شامل بهبودهای فرآیندی تیوال و همچنین تعامل با درگاه‌های بانکی و بهینه‌سازی آن‌ها برای پاسخ به این حجم پرداخت همزمان بود.
تیوال از بابت مشکلات روز نخست، از همه مخاطبان عزیز این کنسرت، صمیمانه عذرخواهی می‌کند و امیدوار و مصمم است با تکیه بر این تجربه منحصر به فرد، کیفیت خدمات خود را به سطح جهانی برساند.

۵. این رویداد، قابل صحبت و مقایسه با رکوردهایی است که از سوی برترین نام‌های تاریخ موسیقی دنیا به ثبت رسیده و در اینجا با یک هنرمند ایرانی و از سوی هنردوستان ایرانی رقم خورده‌است.
به عنوان نمونه‌هایی از برترین رکوردهای فروش قابل صحت‌سنجی از منابع معتبر، که در فضاهای غیرباز و با صندلی انجام شده‌است، می‌توان به رکورد سایت Ticketmaster با فروش ۵۰.۰۰۰ بلیت کنسرت Garth Brooks در نیم ساعت در سال ۲۰۲۱ و فروش ۷۵.۰۰۰ بلیت کنسرت رولینگ استونز در ۵۱ دقیقه در سال ۲۰۱۴ اشاره کرد.

۶. اقدامات متنوعی برای مواجهه با بازار سیاهِ شکل گرفته برای بلیت‌های این کنسرت، شامل بسته‌شدن مجاری اصلی در دو پلتفرم مطرح برای حذف آگهی‌های مربوطه و کمک به خریداران این‌گونه بلیت‌ها انجام شد.

سپهر، آذین حجازی، بهزاد هندی، سحر لیلی ئیون، soheil، شاهین ه و امیر مسعود این را خواندند
محمد عمروابادی، پوریا صادقی، نسیبه، نرگس، رویا کاظمی، ساناز، امین اسفندیار و فاطمه عباسیان این را دوست دارند
درسته که ما خیلی حرص خوردیم و لجمون گرفت اما خسته نباشید.
۳۱ خرداد ۱۴۰۱
لطفا در مورد کمکتون به خریداران بلیط واقعی بیشتر توضیح بدید.منظورتون و روشش رو متوجه نشدم
۱۹ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره کنسرت همایون شجریان i
پرسش‌های متداول درباره کنسرت همایون شجریان  | عکس پرسش‌های متداول درباره کنسرت همایون شجریان
- چطور و از کجا بلیت کنسرت آقای همایون شجریان را خرید نمایم؟پاسخ: خرید از لینک زیر و با هر کارت عابر بانک عضو شتاب و دارای رمز خرید اینترنتی امکان پذیر است:https://www.tiwall.com/p/homayoun.shajarian لطفا از آپدیت بودن مرورگر سیستم و خاموش بودن فیلترشکن اطمینان حاصل نمایید. لطفا از مرورگر گوگل کروم و یا فایرفاکس استفاده نمایند. - برای خرید از سایت حتما باید ثبت نام کرد؟پاسخ: خیر، الزامی به ثبت نام نیست.- آیا برای خرید نیاز است در سایت کد ملی وارد نماییم؟پاسخ: خیر- کنسرت چه روزها و ساعتی برگزار می شود؟ بهای بلیت چقدر است؟پاسخ: اطلاعات کنسرت در لینک زیر قابل مشاهده است:https://www.tiwall.com/p/homayoun.shajarian-آیا ...
دیدن ادامه ››

- چطور و از کجا بلیت کنسرت آقای همایون شجریان را خرید نمایم؟
پاسخ: خرید از لینک زیر و با هر کارت عابر بانک عضو شتاب و دارای رمز خرید اینترنتی امکان پذیر است:
https://www.tiwall.com/p/homayoun.shajarian

لطفا از آپدیت بودن مرورگر سیستم و خاموش بودن فیلترشکن اطمینان حاصل نمایید. لطفا از مرورگر گوگل کروم و یا فایرفاکس استفاده نمایند.

- برای خرید از سایت حتما باید ثبت نام کرد؟
پاسخ: خیر، الزامی به ثبت نام نیست.

- آیا برای خرید نیاز است در سایت کد ملی وارد نماییم؟
پاسخ: خیر

- کنسرت چه روزها و ساعتی برگزار می شود؟ بهای بلیت چقدر است؟
پاسخ: اطلاعات کنسرت در لینک زیر قابل مشاهده است:
https://www.tiwall.com/p/homayoun.shajarian

-آیا کنسرت تمدید می شود؟
پاسخ: در حال حاضر اطلاعاتی مبنی بر تمدید کنسرت از سوی گروه برگزار کننده کنسرت اعلام نشده است.

- آیا امکان لغو و جابجایی بلیت هست؟
پاسخ: طبق قوانین پیش از خرید سایت، لطفا  در خرید خود دقت و توجه لازم را داشته باشید زیرا امکان جابجایی یا لغو آن وجود ندارد.

-  من مسیرم دور است، اگر دیر برسم امکان ورود به سالن دارم؟
پاسخ: خیر، لطفا ۳۰ دقیقه زودتر تشریف داشته باشید.  بلیت پس از آغاز برنامه اعتبار ندارد و امکان ورود وجود ندارد.

- آیا محدودیت در سقف خرید بلیت برای هر کاربر وجود دارد؟ ظرفیت خرید بلیت در هر نوبت چند بلیت است؟
پاسخ: ظرفیت خرید در هر نوبت ۱۰ عدد بلیت است.

- برای بچه‌ها از چه سنی باید بلیت خرید؟
پاسخ: حداقل سن ورود برای تماشای کنسرت ۷ سال است و برای افراد ۷ سال به بالا لازم است بلیت تهیه شود.

- برای خرید بلیت دانشجویی باید چه کار کنم؟
پاسخ: لطفا شماره دانشجویی خود را از ساعت ۱۷:۰۰ یکشنبه ۲۲ خرداد لغایت ۱۷:۰۰ چهارشنبه ۲۵ خرداد به شماره ۲۰۰۰۹۰۹۰ ارسال نمایید.
چنانچه در خواست‌های رسیده بیش از گنجایش جایگاه مذکور باشد، انتخاب به قید قرعه انجام خواهد شد.
ارسال کد دانشجویی از سوی شما مبنی بر داشتن بلیت نیست.

-  شماره دانشجویی را کجا بفرستم؟
پاسخ: لطفا شماره دانشجویی خود را از ساعت ۱۷:۰۰ یکشنبه ۲۲ خرداد لغایت ۱۷:۰۰ چهارشنبه ۲۵ خرداد به شماره ۲۰۰۰۹۰۹۰ ارسال نمایند.
چنانچه در خواست‌های رسیده بیش از گنجایش جایگاه مذکور باشد، انتخاب به قید قرعه انجام خواهد شد.
ارسال کد دانشجویی از سوی شما مبنی بر داشتن بلیت نیست.

-اگر کد دانشجویی را ارسال نماییم، دیگر ثبت نام و خرید در سایت لازم ندارد؟
پاسخ: خیر، دیگر نیاز به ثبت نام و خرید از سایت ندارید و لازم است منتظر نتیجه قرعه‌کشی باشید. اما اگر می‌خواهید حتما در کنسرت حضور داشته باشید با توجه به استقبال زیاد از این کنسرت منتظر نتیجه قرعه کشی نباشید و اقدام به خرید بلیت از سایت نمایید. لازم به ذکر است اگر بلیت بخرید و همچنین در بخش دانشجویی نیز پذیرفته شوید، بلیت خریداری شده قابل لغو و بازگشت وجه نیست.

- آیا دانشجو در دانشگاه خارج از ایران می‌تواند در قسمت دانشجویى بلیت رزرو کند؟
پاسخ: خیر،‌ امکان پذیر نیست.

-  نتیجه قرعه کشی چه زمانی و از چه طریقی مشخص می شود؟
پاسخ: نتیجه قرعه کشی، تا شنبه ۲۸ خرداد از سوی گروه محترم برگزارکننده کنسرت با پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

- تعداد بلیت‌ها برای دانشجویان چقدر و در کجای سالن است؟
پاسخ: تعداد بلیت‌ها برای هر سانس ۴۳ عدد صندلی در جایگاه VIP سالن می‌باشد.

- آیا امکان انتخاب روز برای بلیت‌های دانشجویی وجود دارد؟
پاسخ: خیر، اختصاص روز بلیت‌ها برای دانشجویان از سوی گروه محترم برگزارکننده خواهد بود.

-  اگر کد دانشجویی را پیامک کنم و اسمم درنیاید چه کار کنم؟
پاسخ: با توجه به اینکه زمان قرعه کشی پس از آغاز بلیت فروشی است و امکان پایان یافتن ظرفیت سالن در روز اول وجود دارد، در صورت تمایل در همان ساعات اولیه اقدام به خرید بلیت از سایت نمایید.

- اگر بلیت خرید نمایم و اسمم هم در قسمت دانشجویی دربیاید آیا می توانم بلیتم را لغو کنم؟ یا به شخص دیگر بفروشم؟
پاسخ: خیر، لغو بلیت و بازگشت وجه امکان پذیر نیست. در مورد فروش بلیت به شخص دیگر نیز تیوال در این مسیر نقش و مسئولیتی ندارد.

- اگر اسمم در بخش دانشجویی درآمد بلیتم را از کجا بگیرم؟
پاسخ: در این صورت از طریق پیامک نحوه اختصاص بلیت به دانشجویان گرامی اعلام خواهد شد.

-  آیا می‌توان با کد دانشجویی یک نفر دیگه ثبت نام کرد؟
پاسخ: خیر، امکان پذیر نیست و در ورودی چکینگ بلیت در سالن، کارت‌های دانشجویی چک خواهند شد.

- با یک کارت دانشجویی چند نفر امکان خرید بلیت دانشجویی (رایگان) دارند؟
پاسخ: به ازای هر کارت دانشجویی معتبر دریافت رایگان یک بلیت امکان پذیر است.

- کارت دانشجویی من به خاطر کرونا تمدید نشده. چه کارکنم؟
پاسخ: به ازای هر کارت دانشجویی معتبر دریافت رایگان یک بلیت امکان پذیر است، نیاز است نسبت به تمدید کارت خود اقدام نمایید.

- کارت دانشجویی من دیجیتال است آیا مشکلی پیش نمیاد؟
پاسخ: از آنجا که به ازای هر کارت دانشجویی معتبر دریافت رایگان یک بلیت امکان پذیر است، نیاز است نسبت به تمدید کارت خود اقدام نمایید.

- آیا می توانم با یک شماره موبایل چند تا کد دانشجویی مختلف را پیامک کنم؟
پاسخ: خیر، لطفا به ازای هر کارت دانشجویی معتبر از یک موبایل مجزا پیامک را ارسال نمایید.

- آیا بلیت بخش دانشجویان رایگان است؟
پاسخ: بله به صورت رایگان است.

- کدام ردیف ها برای بخش دانشجویی است؟
پاسخ: ردیف VIP  سالن به دانشجویان گرامی اختصاص یافته است.

- بلیت را خریدم اما در آخر اینترنت قطع شد. از کجا بلیت را دوباره دانلود کنم؟
پاسخ: اگر پیامک تیوال حاوی شماره پیگیری بلیت را دریافت نموده‌اید لطفا بلیت را از لینک زیر دانلود نمایید:
https://www.tiwall.com/store/receipts

- آیا باید حتما بلیت را چاپ کرد؟
پاسخ:‌ خیر، نیازی به چاپ بلیت نیست ولی حتما فایل بلیت را در گوشی خود همراه داشته باشید.

- در روزی که بلیت داشتم موفق به حضور در کنسرت نشدم. آیا امکان دارد روز دیگری بیایم؟
پاسخ: خیر، امکان پذیر نیست و بلیت شما برای روزهای دیگر اعتبار نخواهد داشت.

- جایگاه مناسب برای افراد کم توان جسمی چه بخشی از سالن است؟
پاسخ: جایگاه A - C  بخش همکف مناسب است و حتما لازم است برای ورود به سالن  بلیت خریداری شود.

- آیا سالن اجرا پارکینگ و آسانسور دارد؟
پاسخ: محل اجرای کنسرت پارکینگ ندارد. محل اجرای کنسرت پله برقی و آسانسور دارد.

فرزاد، امیر مسعود، narges roohi، ارشیا رمضان نژاد، مهرآوه فرهادی، شکوفه فلاحتی، الهه بانی و محمد پارسا صالحی این را خواندند
امیرمسعود فدائی، زهره مقدم، فریده آهنگری، Shiva Soltani و مهوش لک این را دوست دارند
لطفا جانمایی صندلی های سالن و قیمت هر صندلی رو از الان مشخص کنید. هر کسی از الان بدونه کجای سالن میخواد بگیره.
کار سختی نیسااا.
۲۱ خرداد ۱۴۰۱
سلام من هم یک بلیط نیاز دارم لطفا با این شماره تماس بگیرید 09132452684
۲۷ تیر ۱۴۰۱
چطور ممکنه ما از اول تیر ماه اقدام به خرید بلیط کردیم اما برای ۵ مرداد هم بلیط ها فروش رفته اند ؟ آیا اشتباهی در سایت وجود دارد ؟
اگر امکان تهیه بلیط وجود دارد میتونم خواهش کنم با این شماره تماس بگیرید :09121454605
۲۷ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
رونمایی از تندیس جشن موسیقی و تئاتر علی معلم (تندیس حافظ) در حافظیه | عکس رونمایی از تندیس جشن موسیقی و تئاتر علی معلم (تندیس حافظ) در حافظیه
به گزارش روابط عمومی جشن موسیقی و تئاتر علی معلم، تندیس این رویداد فرهنگی و هنری با حضور دبیر و مدیران این جشن در حافظیه شیراز رونمایی شد. این تندیس با حضور امید معلم(دبیر جشن)، آذر معماریان (مدیر اجرایی و تهیه کننده) و احسان حاجی پور (مدیر بخش تئاتر) در حافظیه شیراز و هم زمان با روز شیراز رونمایی شد. قابل ذکر است مهلت ارسال آثار در بخش تئاتر این جشن به پایان رسیده و در بخش موسیقی مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.این جشن تیرماه سال جاری برپا خواهد شد و در آن به برگزیدگان رشته های موسیقی و تئاتر جوایزی اهدا خواهد شد.
دیدن ادامه ››

به گزارش روابط عمومی جشن موسیقی و تئاتر علی معلم، تندیس این رویداد فرهنگی و هنری با حضور دبیر و مدیران این جشن در حافظیه شیراز رونمایی شد. 
این تندیس با حضور امید معلم(دبیر جشن)، آذر معماریان (مدیر اجرایی و تهیه کننده) و احسان حاجی پور (مدیر بخش تئاتر) در حافظیه شیراز و هم زمان با روز شیراز رونمایی شد. 
قابل ذکر است مهلت ارسال آثار در بخش تئاتر این جشن به پایان رسیده و در بخش موسیقی مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
این جشن تیرماه سال جاری برپا خواهد شد و در آن به برگزیدگان رشته های موسیقی و تئاتر جوایزی اهدا خواهد شد.

امیر مسعود این را خواند
امیرمسعود فدائی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
«سیمرغ نامه» در تالار وحدت تماشایی می شود | عکس با حضور گروهی از کودکان و نوجوان هنرمند؛«سیمرغ نامه» در تالار وحدت تماشایی می شود
 تلاش برای ارائه یک پروژه جهانی پروژه موسیقایی – نمایشی «سیمرغ نامه» بر اساس منطق الطیر عطار نیشابوری اثری از مریم شریف زاده شیرازی و کارگردانی میترا کریم خانی است که روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری در تالار وحدت به صحنه می رود. به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری نغمه جاودان آفرینش، «سیمرغ نامه» عنوان یکی از تازه ترین پروژه های موسیقایی – نمایشی بر اساس منطق الطیر عطار نیشابوری است که روز جمعه شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری با موسیقی مریم شریف زاده شیرازی و نویسندگی و کارگردانی میترا کریم خانی در تالار وحدت تهران به صحنه می رود. امیر عابدی ...
دیدن ادامه ››

 تلاش برای ارائه یک پروژه جهانی

پروژه موسیقایی – نمایشی «سیمرغ نامه» بر اساس منطق الطیر عطار نیشابوری اثری از مریم شریف زاده شیرازی و کارگردانی میترا کریم خانی است که روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری در تالار وحدت به صحنه می رود.

به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری نغمه جاودان آفرینش، «سیمرغ نامه» عنوان یکی از تازه ترین پروژه های موسیقایی – نمایشی بر اساس منطق الطیر عطار نیشابوری است که روز جمعه شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری با موسیقی مریم شریف زاده شیرازی و نویسندگی و کارگردانی میترا کریم خانی در تالار وحدت تهران به صحنه می رود.

امیر عابدی و مریم شریف زاده شیرازی تهیه کنندگان، خشایار حاجی سید جوادی مجری طرح،  پگاه نیایی طراح حرکات فرم، نگار اعزازی سرپرست سازهای کوبه ای برخی از اعضای گروه اجرایی این پروژه نمایشی – موسیقایی را تشکیل می دهند.

در توضیحات تکمیلی این پروژه ملی که با همراهی گروهی از هنرمندان کودک و نوجوان کشورمان در پاسداشت عطار نیشابوری و قالبی متفاوت روی صحنه می رود، آمده است:

«این اثر بر اساس داستان منطق الطیر اثر ارزشمند عطار نیشابوری بازنویسی و روی اشعار آن آهنگسازی و تلفیق شعر و موسیقی انجام شده است. در این پروژه تلاش شده تا با تلفیقی از موسیقی و یک اثر ادبی فاخر ایرانی ، اثر متفاوتی  با همراهی تعدادی از هنرمندان ارزنده کودک و نوجوان کشورمان پیش روی مخاطبان قرار داده شود. البته با توجه به اینکه سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ توسط کمیسیون ملی یونسکو «سال تجلیل از عطار نیشابوری»  نامگذاری شده ، بنابراین زمان مناسبی است تا این اثر فاخر در قالبی موثرتر در سطح ملی و بین المللی روایت و معرفی شود.

این اثر نه تنها توجه مخاطب را به ادبیات کلاسیک و موسیقی بدیع ایرانی جلب می کند، بلکه با ایجاد نقش برای پرندگان بومی ایران، آنها را به توجه به محیط زیست می طلبد . بنابراین داستان منطق الطیر بهانه­ای است برای معرفی بخشی از میراث طبیعی این سرزمین و طبیعتی که بخشی از آن پرندگان بی همتایی هستند.»

موسسه فرهنگی هنری «نغمه جاودان آفرینش» از ا سال ۱۳۹۴ با تمرکز روی نمایشنامه­های مطرح جهان به اجرای نمایش­های موزیکال پرداخته است. این موسسه که با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با موسیقی و ادبیات  ایران و جهان فعالیت خود را آغاز کرده تاکنون، نمایش هایی مانند «جوجه اردک زشت» اثر هانس کریستین اندرسن و «شیرشاه» نوشته کریستین سندرز را به زبان انگلیسی در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه برده است.این در حالی است که تشکیل گروه کُر بزرگسال و اجراهای مختلف در تالار وحدت و نیاوران، تشکیل اولین گروه کُر چهارصدایی«کودکان کار و خیابان » و اجراهای متعدد به همراه این کودکان از دیگر فعالیت های مجموعه است.

از فعالیت های پیش روی موسسه هم می توان به آماده سازی نمایشنامه «زنان کوچک» و داستان «حضرت ابراهیم(ع) و اسماعیل(ع)» در قالب پروژه های نمایشی – موسیقایی به طراحی و آهنگسازی مریم شریف زاده اشاره کرد.

طی روزهای آینده توضیحات تکمیلی دیگری از این پروژه ملی در دسترس مخاطبان و اهالی رسانه قرار داده خواهد شد.

 

امیر مسعود این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش مانستر i
 روایتی از عدالت و مادرانگی | عکس گفت و گو با کورش شاهونه نویسنده و کارگردان نمایش «مانستر» روایتی از عدالت و مادرانگی
گفت‌و‌گو با کورش شاهونه بعد از دو سال وقفه در اجرای نمایش مانستر، در همان شب افتتاح دوباره این نمایش در پردیس تئاتر شهرزاد صورت گرفت. مانستر برای مخاطبان جدی تئاتر، تماشایی و جذاب بوده است و اغلب کسانی که به تماشای آن نشسته‌اند همچنان خاطره‌ای از آن اجرا در ذهن خود به یادگار دارند. یک درام روانشناختی که به تقابل همیشگی عقل و جنون می‌پردازد و با مهارت بازیگران، به تجربه‌ای ماندگار بدل شده است. شاید از پس فروکش کردن سویه‌های مختلف ویروس کرونا بار دیگر بتوان تماشای یک نمایش را به علاقه‌مندان تئاتر پیشنهاد داد اما مانستر هم گویا در این هیولای همه‌گیری، ...
دیدن ادامه ››

گفت‌و‌گو با کورش شاهونه بعد از دو سال وقفه در اجرای نمایش مانستر، در همان شب افتتاح دوباره این نمایش در پردیس تئاتر شهرزاد صورت گرفت.

مانستر برای مخاطبان جدی تئاتر، تماشایی و جذاب بوده است و اغلب کسانی که به تماشای آن نشسته‌اند همچنان خاطره‌ای از آن اجرا در ذهن خود به یادگار دارند. یک درام روانشناختی که به تقابل همیشگی عقل و جنون می‌پردازد و با مهارت بازیگران، به تجربه‌ای ماندگار بدل شده است. شاید از پس فروکش کردن سویه‌های مختلف ویروس کرونا بار دیگر بتوان تماشای یک نمایش را به علاقه‌مندان تئاتر پیشنهاد داد اما مانستر هم گویا در این هیولای همه‌گیری، آن توان گذشته را نتواسته به‌طور کامل بیابد. باید منتظر ماند و فراز و فرود این اجرای جذاب و بحث‌برانگیز را به نظاره نشست اما هر چه باشد نمی‌توان اهمیت مانستر را در خلق یک فضای تازه در بالا و بلند تئاتر رخوتناک این روزها انکار کرد. مانستر بازگشته و بار دیگر تمنای شگفت‌زدگی ما را دارد. حتی با آنکه می‌دانیم قصه چیست و ماجرا قرار است به کجا ختم شود. کورش شاهونه نشان داده قصه‌گوی قهاری است و زیباشناسی تئاتر را بعد از سال‌ها کار کردن، بخوبی می‌شناسد. گشودگی و عمل‌گرایی دو عنصر همیشگی این کارگردان تئاتر کشور است بنابراین گفت‌و‌گو با او نمی‌تواند ملال‌آور باشد.

بعد‌از دو سال وقفه، بار دیگر نمایش مانستر به پردیس تئاتر شهرزاد برگشته است. در این مدت اتفاقات زیادی در ایران و جهان به وقوع پیوسته و حال با اجرایی روبه‌رو هستیم که قبل و بعد‌ از کرونا را به نوعی تجربه کرده است. به‌نظر می‌آید تغییراتی هر چند کوچک در روایت و فراز و فرود صحنه‌ها اعمال شده و مانستر دارد سیر تطور خودش را در این عرصه پرمخاطره طی می‌کند. در مقام کارگردان این روزها مانستر را چگونه می‌یابید؟ آیا همه‌گیری کرونا و آن ترس همگانی که جهان را فرا گرفته، موجب آن شده که هولناکی حوادثی که در این نمایش مشاهده می‌شود، کم‌رنگ شود؟

بعد از ۴۰شب اجرا در اواخر سال ۹۸ و اوایل ورود ویروس کرونا، با استقبال بی‌نظیر مخاطبان به کار خود با اجبار این ویروس پایان دادیم، مانستر در واقع قبل از این اپیدمی شکل دیگری داشت. به‌همراه گروه تصمیم بر این امر شد که کار را دوباره روی صحنه ببریم تا بتوانیم به راه نیمه پایان این نمایش پایان دهیم. ریحانه رضی در نمایش مانستر، کاراکتر ایزابل را دارد و همچنین طراحی صحنه و لباس نمایش را بر عهده دارد. در دور جدید اجراها خود او پیشنهاد داد که در بخش طراحی صحنه قسمتی از جنون و تحلیل قصه و کارگردانی در صحنه عیان باشد. طرحی جدید به من ارائه داد و آن را بخوبی ایفا کرد، مانند بازی درخشانش در نقش ایزابل که می‌توان اذعان کرد کار هر بازیگری نیست. تفکیک اسکیزوفرنی از معلولیت جسمی که باید باهوش هم باشد. نقش ریحانه رضی لایه‌های پیچیده و پنهانی زیادی دارد و توانسته به مثابه جراح از پس نقش خود برآید. مانند ابراهیم نائیج که مقابل او بر صحنه حاضر شده و کنترل همه چیز از جمله نبض تماشاگر را در دست دارد. ابراهیم نائیج با هوش ذاتی خویش و همچنین با درایت توانسته در تمامی صحنه‌ها بی‌نظیر عمل کند. گاهی که فراموش می‌کنم کارگردان این نمایش هستم هنگام تماشای اجرا، مانند کودکی غرق در رابطه و زندگی ایزابل و جاناتان ‌شوم. از سوی دیگر علی حسین‌زاده پا به پای ایزابل و جاناتان ایفاگر نقش «یوتا» است و تمام موقعیت‌ها را با طراحی و پاساژهای سخت بازیگری مانند چالشی بزرگ پشت سر می‌گذارد. در نهایت امر می‌توان گفت که تئاتر کار کردن با این تیم درخشان برای من لذتبخش است. امیدوارم برای مخاطب هم این‌گونه باشد. حتی در شرایط قبل و بعد از کرونا، معتقد هستم که تماشای تئاتر می‌تواند مخاطب را به سمت آگاهی و سلیقه بصری سوق دهد. اگر بگویم که تجربه من بعد از کرونا چه بود، می‌توانم بگویم در این زمانه تئاتر می‌تواند در زیست، تفکر و نگاه ما به زیبایی‌های دنیا تأثیر بسزایی داشته باشد.


 مانستر به نوعی تقابل همیشگی عقل و جنون را به نمایش می‌گذارد. رفتار نامتعارف زن و مرد این خانواده یعنی جاناتان و ایزابل، از جانب جامعه به دیوانگی تعبیر شده و برای صیانت از خطری که این دیوانگی می‌تواند جامعه را تهدید کند یک روانکاو به‌کار گرفته شده که این دو نفر را مدام زیر نظر داشته باشد. در نهایت گویا این جنون است که بر عقلانیت برتری می‌یابد. از نظر شما مانستر چه نسبتی با عقل و جنون دارد.

اعتقاد دارم که همگی ما یک هیولای درون داریم که می‌تواند در بزنگاهی بیدار شود مانند لحظه جنون، خشم و موقعیت‌های مشابه. در نمایش مانستر آدم‌هایی که جامعه آنها را مریض می‌داند از قضا آدم‌های سالمی هستند. ولی یوتا که به نظر سالم می‌آید و مشغول یک کار متعارف اقتصادی و گذراندن یک زندگی عادی، باعث تمام آن رخدادهای مهم نمایشی می‌شود. یوتا است که نظم و آرامش زندگی خانوادگی گودمن را تحت الشعاع قرار داده و آن مصیبت را می‌آفریند. اعتقاد دارم که در جوامع بشری در بسیاری از مواقع این جنون است که بر عقلانیت حکم می‌کند. البته که من امیدوارم با بسترسازی‌ها بتوان شرایطی فراهم کرد که جنون را با فرهنگ‌سازی کنترل کرد. از یاد نبریم که بخش مؤثری از این فرایند می‌تواند بواسطه رسانه‌ای چون تواتر و سینما شکل بگیرد. امیدوارم این رویکرد فرهنگی بیش از پیش در جامعه کنونی خودمان گسترش یابد و تمامی عرصه‌های زندگی را فرا بگیرد.
 

مانستر از معدود نمایش‌هایی است که خارجی بودن اسامی توی ذوق نمی‌زند. گویی این آدم‌ها و اتفاقاتی که رقم می‌زنند، بواقع در یک سرزمین غربی زندگی می‌کنند و برای مخاطبان کمابیش باورپذیر است. این انتخاب چگونه شکل گرفت؟ به‌نظر می‌آید مانستر وام‌دار سینمای جنایی و روانشناختی است. حتی با آن ارجاعات مدام به سینمای شناخته شده‌ دنیا.

در نمایش چیزی که بسیار قابل اهمیت است ارتباط قصه و تماشاگر است. بله مانستر در راستای ژانر حرکت می‌کند و ناخودآگاه خیلی از نمایش‌ها به‌لحاظ قصه‌گویی وام‌دار آثار بزرگ تاریخ سینما هستند. یکی از ویژگی‌های نمایش برای من، بحث روانشناختی شخصیت‌ها بوده و سعی کرده‌ام که امکان خلق فضای معمایی جنایی این اجرا محفوظ باشد. به هر حال مانستر یک درام روانشناختی است که به جنایت میدان داده و تلاش دارد با روایتی زیباشناختی به ریشه‌های این قبیل وقایع تلخ بپردازد.

 به‌هر حال مانستر را می‌توان حول نوعی اجرای عدالت دانست. خطایی که یوتا انجام داده و قرار است تاوان آن را بپردازد. در نهایت آیا از این فرم عقوبت کردن گناهان، می‌توان به عدالت رسید؟ در غیاب نهادهای مسئول و در یک دادگاه صالحه؟ خشونتی که ایزابل اعمال می‌کند و به جنایتی خونین ختم می‌شود، فی‌الواقع که هولناک است. در این باب چه نظری دارید؟

واقعیت این است که ایزابل بنا به هویت مادر بودن خویش، قصد انتقام گرفتن از یوتا را دارد. بله مانستر حول اجرای عدالت خواهی مادری است که در واقع به‌دنبال گرفتن حق کودکش یا همان مایکل است. بنابراین پاسخ به این پرسش حاوی این نکته است که انواع دادخواهی می‌توانند برای افراد مختلف اشکال متفاوتی داشته باشد. ایزابل هم با این کنشی که از خود به نمایش می‌گذارد نشان می‌دهد که حس مادرانگی چقدر می‌تواند عمیق باشد حتی زمانی که یک زن اسکیزوفرن احساس می‌کند یک عروسک فرزندش است و باید از آن مراقبت و محافظت کند. مانستر درامی است درباره مادرانگی و اجرای عدالت که بنابر شرایط ویژه خانواده گودمن به فاجعه ختم می‌شود و نوعی از تراژدی مدرن را شاهد هستیم.

برای آینده چه برنامه‌ای دارید؟ آیا همچنان به تئاتر و تولید نمایش وفادار خواهید ماند یا آنکه سینما را عرصه مناسب‌تری برای فعالیت خود می‌دانید؟ این روزها وفاداری به تئاتر با مشکلاتی که وجود دارد هر لحظه ناممکن‌تر می‌شود. کورش شاهونه کدام عرصه را بیشتر می‌پسندد؟

همیشه برای من تئاتر خانه و خانواده بوده است، من از سال ۸۷ فعالیت خود را در تئاتر آغاز کرده‌ام و تمام تجربه‌هایم را چه خوب و چه بد مدیون این خانواده بزرگ و استادان آن هستم. انتخاب قطعی خودم این است که در این فضا ادامه به کار دهم. در روزهای کرونایی سعی کردم به جز نمایش «پلتیک» که روی صحنه داشتم، آن‌هم با تعداد زیادی از هنرجویان تئاتر که شامل ۲۰ بازیگر و یک‌سال تمرین مداوم بود، به‌کارهای پژوهش بپردازم. همچنین تلاش برای به صحنه بردن نمایش «دوش چهر» که ادامه دارد. البته که سینما هم مدیوم بسیار جذابی است و در آن عرصه می‌شود کارهای بسیار بزرگی کرد. در حال حاضر دوست دارم در سینما مشغول به بازیگری شوم و در طول این سال‌های فعالیت هنری، پیشنهادهایی داشته‌ام اما تا ایفاگری نقشی بزرگ و ماندگار صبر خواهم کرد. در پایان این قسمت از گفت‌و‌گو باید اذعان کنم که تئاتر به مثابه خانواده تا انتهای زندگی من در اولویت خواهد بود. با افتخار این را بیان می‌کنم که من فرزند این خانواده هستم و امیدوارم تا هنگام مرگ همچنان فرزند خلف این خانواده بزرگ باقی بمانم.

منبع: روزنامه ایران

تمدید مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا | عکس تمدید مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا
مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر تا پایان آذر ماه تمدید شده است.به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، با توجه به اعلام رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مصوبه هشتاد و ششمین جلسه ستاد ملی کرونا، مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر، گردشگری، ورزش و ... تا پایان آذر ماه تمدید شده است.سرپرستان گروه‌های نمایشی، تماشاخانه‌داران و مدیران موسسات تئاتری می‌توانند برای اطلاع از شرایط و فرایند دریافت تسهیلات به سامانه ...
دیدن ادامه ››

مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر تا پایان آذر ماه تمدید شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، با توجه به اعلام رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مصوبه هشتاد و ششمین جلسه ستاد ملی کرونا، مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر، گردشگری، ورزش و ... تا پایان آذر ماه تمدید شده است.

سرپرستان گروه‌های نمایشی، تماشاخانه‌داران و مدیران موسسات تئاتری می‌توانند برای اطلاع از شرایط و فرایند دریافت تسهیلات به سامانه کارا مراجعه کنند.

محمد لهاک این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» | عکس تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار»
مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» تا ۳۱ شهریور تمدید شد. شاهین عسگریان قائم مقام دبیر نخستین جشنواره فرهنگی وهنری «ایثار» گفت: به دلیل استقبال هنرمندان و درخواست آنها بابت فرصت بیشتر، زمان ثبت‌نام و ارسال آثار هنری به دبیرخانه نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «ایثار» شهرستان‌های استان تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۰ تمدید شد.وی ادامه داد: از تمامی خانواده فرهنگ و هنر دعوت می شود تا جهت شرکت در نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «ایثار» شهرستان‌های استان تهران که به منظور ارج نهادن به تلاش های شایسته ...
دیدن ادامه ››

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» تا ۳۱ شهریور تمدید شد.

شاهین عسگریان قائم مقام دبیر نخستین جشنواره فرهنگی وهنری «ایثار» گفت: به دلیل استقبال هنرمندان و درخواست آنها بابت فرصت بیشتر، زمان ثبت‌نام و ارسال آثار هنری به دبیرخانه نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «ایثار» شهرستان‌های استان تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۰ تمدید شد.
وی ادامه داد: از تمامی خانواده فرهنگ و هنر دعوت می شود تا جهت شرکت در نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «ایثار» شهرستان‌های استان تهران که به منظور ارج نهادن به تلاش های شایسته هنرمندان و نویسندگان و با هدف توسعه و تعمیق فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت، در گستره استان تهران برگزار می‌شود، آثار خود را با توجه به موضوعات تعیین شده به دبیرخانه ارسال نمایند.
سرود و نماهنگ، نمایشنامه نویسی، طرح و ایده خیابانی، طراحی پوستر، اجرای تئاتر خیابانی و نمایشگاه عکس و پوستر بخش های مختلف نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «ایثار» را تشکیل می دهند.

علاقه مندان می‌توانند آثار خود را به آدرس دبیرخانه خیابان شهید رجایی، قبل از بزرگراه آزادگان، جنب مسجد ولی الله الاعظم (عج) بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان‌های استان تهران، یا از طرق مجازی به شماره (واتس آپ و ایتا) ۰۹۳۰۱۸۰۲۵۷۸، و یا به پست الکترونیکی جشنواره  esarfestival۱۴۰۰@@gmail.com ارسال نمایند.

نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «ایثار» بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران با همکاری اداره کل هنری معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از ۲۷ مهر لغایت ۳ آبان‌ ۱۴۰۰ برگزار می‌شود‌.

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هنر در سرزمین سربلند ما، پرهیمنه و هیبت‌بخش بوده است | عکس پیام علی نصیریان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم هنر در سرزمین سربلند ما، پرهیمنه و هیبت‌بخش بوده است
علی نصیریان به محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم پیام داد.به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، علی نصیریان هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون به محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم پیام داد. متن این پیام بدین شرح است:«به گواه تاریخ، هنر در سرزمین سربلند ما، پرهیمنه و هیبت‌بخش بوده است و میراثی اگر به مانایی باقی‌ست، حکماً به گوهر هنر است. کهن سرزمین ما؛ ایران، اگر به همه‌ی تاریخ، زحمی بر تن داشته است و دارد، به نوشداروی هنر، رویینه‌تن است و فضیلت و فرهیختگی این خاک، ریشه در معرفت و مهارت و مجاهدت، هنرمندانی ...
دیدن ادامه ››

علی نصیریان به محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم پیام داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، علی نصیریان هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون به محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم پیام داد. متن این پیام بدین شرح است:

«به گواه تاریخ، هنر در سرزمین سربلند ما، پرهیمنه و هیبت‌بخش بوده است و میراثی اگر به مانایی باقی‌ست، حکماً به گوهر هنر است. کهن سرزمین ما؛ ایران، اگر به همه‌ی تاریخ، زحمی بر تن داشته است و دارد، به نوشداروی هنر، رویینه‌تن است و فضیلت و فرهیختگی این خاک، ریشه در معرفت و مهارت و مجاهدت، هنرمندانی دارد که به آبادی و اعتبار و اعتلای انسان اندیشیده‌اند و در صحرای جهل و کویر گمراهی، رستگاری انسان را آرزو کرده‌اند. از این روز که تجسم تاریخ، بدون احصاء و ابقای مواریث هنری و نکوداشت آداب و آیین، هنرمندان و بی‌توجه به گرانمایه آثار آن‌ها ممکن نخواهد بود. شرح شریف هنر و هنرمند را می‌توان از نظر معمار سخن حضرت سعدی نیوشید که: «هنرمند هرکجا که رود قدر بیند و در صدر نشیند»...

جناب آقای محمدمهدی اسماعیلی
وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی

خرسندیم که در این نوهمراهی با هم در آیینه خواهیم نگریست که مشحون از راستی و رستگاری است و آرزومندیم که در این هم‌نوردی بیش از پیش به ارتفاع عشق و اوج آگاهی نزدیک شویم که راه دور است و دشوار. هنر، آموزگار سخاوت و کیمیای جان‌بخشی و گنجینه‌ی سعادت است. امیدواریم از این بخشش مینوی، چراغی به آینده برافروزید و از پس ایامی که به اعتزاز روزافزون هنر و ارجمندی هنرمند خواهیم اندیشید، به مانایی نام و نشان خویش در خاطره‌ی هنر این سرزمین باقی بمانید. ایدون باد بدین تفال که:

هرآنکه جانب اهل وفا نگه دارد
خداش در همه حال از بلا نگه دارد

علی نصیریان»

بیگانه پریشان و مریم عسگری این را خواندند
پویا فلاح این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
معرفی مدیران نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» | عکس معرفی مدیران نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار»
دبیر نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» که از ۲۷ مهر تا ۳ آبان سال جاری برگزار می شود، معرفی شدند. عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران و دبیر نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» طی احکامی دبیران و مدیران بخش های مختلف این جشنواره را منصوب کرد.طی این احکام شاهین عسگریان به عنوان قائم مقام دبیر، محمد لارتی به عنوان دبیر تخصصی هنرهای نمایشی و آوایی، حمید ساروخانی به عنوان دبیر تخصصی هنرهای تجسمی، مرتضی اسدی مرام به عنوان دبیر هنری، طاهره تبیریی به عنوان دبیر اجرایی و مینا بهرامی تبار به عنوان مسئول دبیرخانه نخستین ...
دیدن ادامه ››

دبیر نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» که از ۲۷ مهر تا ۳ آبان سال جاری برگزار می شود، معرفی شدند.

عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران و دبیر نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنری «ایثار» طی احکامی دبیران و مدیران بخش های مختلف این جشنواره را منصوب کرد.
طی این احکام شاهین عسگریان به عنوان قائم مقام دبیر، محمد لارتی به عنوان دبیر تخصصی هنرهای نمایشی و آوایی، حمید ساروخانی به عنوان دبیر تخصصی هنرهای تجسمی، مرتضی اسدی مرام به عنوان دبیر هنری، طاهره تبیریی به عنوان دبیر اجرایی و مینا بهرامی تبار به عنوان مسئول دبیرخانه نخستین جشنواره استانی فرهنگی و هنر «ایثار» معرفی شدند.
این جشنواره توسط اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران با همکاری اداره کل هنری معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، به مناسبت هفته وحدت از ۲۷ مهر تا ۳ آبان ۱۴۰۰ برگزار می شود.

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
لوگوی «جریان شجریان» رونمایی شد. | عکس لوگوی «جریان شجریان» رونمایی شد.
همزمان با حلول سال ۱۴۰۰ خورشیدی از لوگو مستند «جریان ‌شجریان» رونمایی شد.به گزارش تیوال، این رونمایی مزین است به دعای تحویل سال با صدای جاودانه استاد محمد رضا شجریان.شجریان یک جریان بی پایان است. جریانی جاودانه که از قرنی به قرن دیگر و از نسلی به نسل دیگر ساری و جاری است. این مستند روایتی است از این جریان مانا.عوامل «جریان شجریان» عبارتند از کارگردان: وحید ‌سعیدی، نویسنده: احمد رنجبر، طراح ‌لوگو: سیدعلیرضا ‌میرزا‌مصطفی، سازنده تیزر: میثم میرزایی.
دیدن ادامه ››

همزمان با حلول سال ۱۴۰۰ خورشیدی از لوگو مستند «جریان ‌شجریان» رونمایی شد.
به گزارش تیوال، این رونمایی مزین است به دعای تحویل سال با صدای جاودانه استاد محمد رضا شجریان.
شجریان یک جریان بی پایان است. جریانی جاودانه که از قرنی به قرن دیگر و از نسلی به نسل دیگر ساری و جاری است. این مستند روایتی است از این جریان مانا.
عوامل «جریان شجریان» عبارتند از کارگردان: وحید ‌سعیدی، نویسنده: احمد رنجبر، طراح ‌لوگو: سیدعلیرضا ‌میرزا‌مصطفی، سازنده تیزر: میثم میرزایی.

مریم عسگری این را خواند
پوریا صادقی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پوستر جشنواره «هنرزنده است» رونمایی شد | عکس پوستر جشنواره «هنرزنده است» رونمایی شد
آیین رونمایی از پوستر جشنواره آنلاین «هنرزنده است» برگزار شد.به گزارش روابط عمومی جشنواره آنلاین «هنر زنده است»، پوستر این رویداد هنری با تکیه بر شعار پویایی و بالندگی هنر در روزهای سختِ همه‌گیری کووید ۱۹، رونمایی شد.کیانوش غریب پور طراح لوگو  جشنواره است و سیروس سلیمی پوستر  جشنواره"هنر زنده است" را با نگاهی به تلفیق عناصر مدرن گرافیک با نقوش اصیل هنر ایرانی طراحی کرده است.سیروس سلیمی که مدیریت هنری این رویداد را نیز برعهده دارد، در این باره گفت: «پوستر جشنواره ی«هنرزنده است»، با تکیه بر شعار پویایی و بالندگی هنر در روزهای سختِ ...
دیدن ادامه ››

آیین رونمایی از پوستر جشنواره آنلاین «هنرزنده است» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جشنواره آنلاین «هنر زنده است»، پوستر این رویداد هنری با تکیه بر شعار پویایی و بالندگی هنر در روزهای سختِ همه‌گیری کووید ۱۹، رونمایی شد.

کیانوش غریب پور طراح لوگو  جشنواره است و سیروس سلیمی پوستر  جشنواره"هنر زنده است" را با نگاهی به تلفیق عناصر مدرن گرافیک با نقوش اصیل هنر ایرانی طراحی کرده است.

سیروس سلیمی که مدیریت هنری این رویداد را نیز برعهده دارد، در این باره گفت: «پوستر جشنواره ی«هنرزنده است»، با تکیه بر شعار پویایی و بالندگی هنر در روزهای سختِ همه‌گیری کووید ۱۹ که تمامی فعالیت‌ها و نگرش نوع بشر در همه‌ی جهان را دگرگون کرده، طراحی شده است.»

این طراح گرافیک ادامه داد: «در این پوستر جوانه‌های رشد و شکوفایی هنر را می‌بینیم که چگونه از درون نشانِ جشنواره روییدن گرفته، رشد کرده و در شکل یکی از نقوش و سمبل‌های آشنای هنر ایران زمین یعنی اسلیمی، پیچ و تابِ خوش قد و قامتش را به رخ می‌کشد. هنر زنده است چون جهان، هنرمندان و مخاطبان زنده‌اند...»

جشنواره «هنر زنده است» در چهار بخش فیلم (به دبیری کمال تبریزی)، تئاتر (به دبیری بهروز غریب‌پور)، موسیقی (به دبیری فردین خلعتبری) و دیجیتال آرت (به دبیری محمود کلاری) از ۱۰ لغایت ۲۰ اسفند در پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب برگزار می‌شود.

نخستین دوره جشنواره آنلاین «هنر زنده است» با حمایت: مؤسسه فرهنگی هنری «برداشت آخر»، تهران۱۴۰۰، شهرداری تهران، بنیاد رودکی، مجموعه فرهنگی هنری مربع ۱۱، پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب ،سایت تیوال و آژانس تبلیغاتی بادکوبه برگزار می‌‌شود

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید