در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | محمد پورجعفری
S2 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 20:30:10
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
معرفی بازیگران تئاتر ریحان
فروش بلیط سه روز نخست آغاز شد
٪۳۰ تا ٪۲۰ تخفیف برای سانس‌های بلیط مشخص‌شده
٪۲۵ تخفیف گروهی برای دست‌کم ۶ بلیت
لینک خرید تهیه بلیت نمایش
https://www.tiwall.com/s/reyhan

تلفن رزرو بلیط
09911287046
۲
فائزه این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
📌ریحان در رشت اجرا می شود
♥️روایت شاعرانه از رنج های زنی به نام قمر
✅تئاتر ریحان داستان دردناک مرزنشینان در دوران دفاع مقدس را روایت می‌کند و به نقش بچه های گیلان در عملیات کربلای 2 می پردازد، در این عملیات گیلان بیشترین شهدا را تقدیم میهن کرد.
سایت خرید بلیط: https://www.tiwall.com/s/reyhan
📣. تا ٪۳۰ تخفیف برای سانس‌های سه روز اول
٪۲۵ تخفیف گروهی برای دست‌کم ۶ بلیت
کاری از گروه تئاتر چیستا
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
📌ریحان در رشت اجرا می شود.
♥️روایت شاعرانه از رنج های زنی به نام قمر
✅تئاتر ریحان داستان دردناک مرزنشینان در دوران دفاع مقدس را روایت می‌کند و به نقش بچه های گیلان در عملیات کربلای 2 می پردازد، در این عملیات گیلان بیشترین شهدا را تقدیم میهن کرد.
سایت خرید بلیط: https://www.tiwall.com/s/reyhan

. تا ٪۳۰ تخفیف برای سانس‌های سه روز اول
٪۲۵ تخفیف گروهی برای دست‌کم ۶ بلیت

کاری از گروه تئاتر چیستا
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
معلم های بزرگ بازیگری متد
اگرچه بسیاری از مربیان، کارگردانان و بازیگران در پیشرفت متد نقش داشته‌اند، اما بنا بر گفته‌ی دیوید کراسنر، «سه معلم بازیگری متد، در مقام بنیان‌گذاران معیار موفقیت آن متمایز و شاخص‌اند: لی استراسبرگ، استلا آدلر و سنفورد مایزنر
این سه نفر درعین‌حال که طی دهه‌ی 1983 همراه با هم تئاتر گروپ را شکل دادند، باز هر یک بر جنبه‌ی متفاوتی از متد تأکید ورزیدند.»
این سه معلم، باوجود داشتن اختلاف‌نظر در رویکرد به متد و نحوه‌ی تمرین‌ها، همگی همچون در اصل یک هدف واحد را دنبال می‌کردند و آن هر چه حقیقی‌تر و باورپذیرتر کردن بازی‌ها بود. درواقع اشتراکات بین آن‌ها (رهایی جسم و ذهن از تنش، اهمیت بداهه، خلق بازی طبیعی و صادقانه و ...) بسیار بیشتر از اختلافات آن‌هاست؛ بنابراین تفاوت‌های مهم و اساسی که باعث جدایی بعضی از آن‌ها از یکدیگر شده چیست؟
«درواقع تأکید استراسبرگ بر وجه روان‌شناسانه، تأکید آدلر بر وجه جامعه‌شناسانه و تأکید مایزنر بر جنبه‌ی رفتاری، بخشی از تفاوت آموزش متد این سه معلم است.»اختلاف در شیوه‌ آموزش و نوع تمرین‌ها و تکنیک‌های این سه معلم بزرگ نتیجه‌ی همین رویکردهای متفاوت آن‌ها به بازیگری است.
تأکید استراسبرگ بیشتر بر تکنیک ذهنی حافظه عاطفی است، تکنیکی که توسط آن بازیگر با رجوع به خاطرات خود لحظه‌ای از تجربه شخصی خود را بازآفرینی ... دیدن ادامه ›› می‌کند و احساس حقیقی حاصل‌شده از این بازآفرینی را در اختیار نقش قرار می‌دهد. در این تکنیک، تمرکز اصلی بر ذهنیت و درونیات بازیگر است و به همین دلیل این رویکرد استراسبرگ را مبتنی بر اصالت بازیگر می‌دانند. تکنیک استفاده از حافظه عاطفی بازیگر موردقبول آدلر و مایزنر قرار نگرفت.
آدلر مخالف استفاده از حافظه عاطفی بازیگر بود و تأکید بر استفاده از تخیل، دور شدن از خود و نزدیک شدن به نقش داشت، به همین دلیل رویکرد آدلر را مبتنی بر اصالت نقش می‌دانند. نظر صریح آدلر در مورد حافظه عاطفی یا محرک این است که گاهی جواب می‌دهد ولی گاهی می‌تواند خطرناک باشد.
بنابراین، استفاده از تکنیک حافظه عاطفی استراسبرگ مشروط به توانایی کنترل احساسات و ظرفیت عاطفی بازیگر خواهد بود؛ اما مایزنر به دلیل دیگری با تکنیک حافظه عاطفی استراسبرگ مخالفت می‌کرد. ازآنجاکه او معتقد به تمرکز برکنش و واکنش لحظه‌به‌لحظه بین بازیگر و همبازی‌اش بود و ازنظر او تمام توجه بازیگر در هرلحظه باید نه بر درونیات خود بلکه بر رفتار و لحن و نحوه‌ی صحبت همبازی‌اش متمرکز باشد، به همین دلیل بر این باور بود که رجوع به خاطرات و بازآفرینی تجربیات شخصی باعث می‌شود که بازیگر در آن لحظات تمرکزش از روی همبازی و رفتار او و شرایط اطراف برداشته شود و در لحظه حضور کامل نداشته باشد، به همین دلیل رویکرد مایزنر را رویکردی مبتنی بر اصالت رفتار تعبیر کرده‌اند.
شیوه‌ی آموزش مایزنر (همان‌طور که در ویدئوهای کلاس‌های آموزشی او می‌توان مشاهده کرد) بیشتر بر روی مهارت‌های بداهه‌سازی بازیگر، ایجاد فضایی برای خلق واکنش احساسی طبیعی و تبادل انرژی بین بازیگر و همبازی‌اش (با استفاده از تمرین معروف تکرار) متکی است و بالاخره ترکیب همه این‌ها باهم روش رسیدن به یک زندگی طبیعی و حضور صادقانه بر صحنه را امکان‌پذیر می‌کند.
فراموش نکنیم که استراسبرگ نیز به استفاده از تخیل و حضور صادقانه بر صحنه تأکید می‌کرد؛ بنابراین هر سه رویکرد؛ اصالت بازیگر، اصالت نقش و اصالت رفتار، دارای یک هدف مشترک هستند که همانا رسیدن به یک بازی ناب و حقیقی در شرایط فرضی است، اما با راهکارها، تمرین‌ها و تکنیک‌های متفاوت از یکدیگر..
امیرحسین غلامی، امیر مسعود، سپهر و محمد فروزنده این را خواندند
پویا فلاح این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چگونه تئاتری باید ساخت؟؟!
امیرحسین غلامی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بیشتر اوقات وقتی به تماشای یک تئاتر می‌روم از خودم میپرسم دلیل انتخاب این متن با توجه به شرایط جامعه توسط کارگردان چیست؟ در بسیاری از موارد به جواب راضی کننده نمیرسم.به نظرم کارگردان قبل از هر شروعی باید از خود بپرسد «چگونه تئاتری باید ساخت؟» نکته اینجا است که متأسفانه پرسش هنوز در بعضی به وجود نیامده و آن‌ها لجوجانه و پوسیده همچنان بر ادامه مسیر گذشته پافشاری می‌کنند. در حالیکه این آموزه چهره‌های شناخته‌شده تئاتر است و هنوز آویزه گوش نشده که تئاتری جماعت باید به‌صورت مداوم و هرروزه در حال پرسش از خود و محیط پیرامون باشد. تئاتری باید خود و جامعه را به پرسش و چالش بکشد اول خودش رشد کند و بعد اگر توان و عرضه‌ای داشت، موجب رشد جامعه شود. نه اینکه با پیش‌فرض «من عقل کل هستم!» به ملاقات مخاطب برود. این لازمه اش آگاهی از علم جامعه شناسی است، برای بعضی گویی تئاتر یک محصول بسته‌بندی‌شده منجمد است که هر زمان دلشان خواست، می‌توانند از فریزر بیرون بکشند، در حرارت آب جوش یا پرتو مایکروویو گرم کنند و به خورد مخاطب دهند. خیر! این‌گونه نیست. برای همین است در بسیاری از کارها اندیشه وجود ندارد و حتی اگر مطیع وفادار نویسنده هم هستند نمیتوانند به درستی اتمسفر و فکر متن مورد نظر را هم‌ انتقال دهند، البته که من درباره قبل انتخاب متن صحبت میکنم از داشتن دغدغه میگویم از پرورش دغدغه حرف میزنم و این لازمه اش داشتن آگاهیست و آگاهی زمانی به وجود می آید که مطالعه ‌مشاهده روزانه داشته باشی.صرف اینکه یک متن از لحاظ ساختاری قوی است نمیتواند ملاک انتخاب در شرایط زیست جامعه باشد.خیلی ها متاسفانه هنوز در ماقبل انتخاب درست مانده اند.بهتراست قبل از هر اقدامی برای تولید از خودمان بپرسیم اکنون چگونه تئاتری باید ساخت؟؟!!
امیرحسین غلامی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ریحان
به زودی در رشت اجرا خواهد شد…
طراحی فونت گرافیکی اثر: هدی رسولی
امیرحسین غلامی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
صندلی بلانش درماه
بررسی تطبیقی اتوبوسی به نام هوس با روان شناسی
https://avayerasht.ir/?p=41373
دوره جدید کلاس بازیگری حرفه ایی زیر نظر محمد پورجعفری

رشت. آموزشگاه هنرهای نمایشی تارا

بگذارید نقش شما را بازی کنید؟!!
شناخت رویداد دراماتیک
بررسی تطبیقی جایگاه و چگونگی کارکرد غریزه ی بازیگر
بداهه پردازی
اقتصاد حرکت
آشنایی با تکنیک سنفورد مایزنر

تلفن تماس : 01333264681
ریحان به زودی در رشت به روی صحنه خواهد رفت..
کاری از گروه تئاتر چیستا
ما در تئاتر استان گیلان الان داریم پشت سر مخاطب حرکت می‌ کنیم و از آنها تاثیر می ‌گیریم. نگاه می‌ کنیم آنها چه می‌ خواهند و همان خوراک را به آنها می ‌دهیم. در حالی که قبل از این اینطور نبود. این کارگردان و نویسنده بودند که روی نگاه تماشاگر تاثیر می ‌گذاشتند و افق وسیع ‌تری را به او نشان می ‌دادند، وقتی طرف از جیبش هزینه می کند و بازیگر می آورد و دکور می زند و هزینه های مختلف می کند، باید به هر زحمتی که شده بتواند در گیشه جبران کند. همین باعث می شود که هنرمند به جای این که از تماشاچی جلوتر باشد، منتظر بماند که ببیند تماشاچی چه می پسندد و تنها همان را ارائه دهد. به این شکل تئاتر ما رشد نمی کند.. با رفتن یک مدیر و آمدن مدیر جدید اتفاق تازه ای برای تئاتر استان نمی افتد چرا که مهم ساختار است که باید درست شود.هیچ سند تحول و چشم اندازی برای تئاتر استان وجود ندارد به همین دلیل کارهای تکراری و رفتن به سمت کارهای کمی ملاک می‌شود.. فقط دنبال تعارفات و مناسبات هستیم. آنقدر هم همه در هیاهوی شبکه‌ های اجتماعی گم شده‌ ایم که قدرت تشخیصمان را از دست داده ‌ایم.
مهم ترین مساله این است که ما نمی ‌دانیم تئاتر استاندارد چیست؟ ما تنها به سراغ حاشیه می رویم و به اصل ماجرا نمی پردازیم. اولا نیاز است که خود تئاتری‌ ها بتوانند تئاتر خوب و با کیفیت را از تئاتر سطحی ضعیف تشخیص بدهند،متاسفانه فقر دانش داریم و بسیاری از ما مطالعه نداریم و بیشتر اطلاعات ما شنیداری و یا از همین فضای مجازی است.روز به روز از زیست خودمان فاصله میگیرم هیچ رگه ای از بوم و فولکور در آثار ما دیده نمی‌شود به شدت شیفته ادبیات غرب شده ایم. و این همان نداشتن چشم انداز است.
ریحان
به زودی در رشت به روی صحنه خواهد رفت…
گروه تئاتر چیستا
تعطیل کنید جشنواره های استانی را؟؟!!!!

بطور میانگین برای برگزاری هر جشنواره استانی بالغ بر ۴۰۰میلیون هزینه می‌شود که با یک حساب سر انگشتی در کل کشور چیزی بالغ بر ۱۵میلیارد هزینه جشنواره های استانی می‌شود!!!!
اگر بطور میانگین در هر استان ۸ گروه در جشنواره باشند جدا از گروههایی که در بازبینی استانی حذف می‌شوند و اگر باز بطور میانگین در هر گروه ۱۲ نفر حضور داشته باشند بالغ بر ۴ هزار هنرمند در استانها درگیر این جشنواره می‌شوند ،
آن وقت سهم استانها در جشنواره تئاتر فجر چند گروه است؟ فقط ۱۴ گروه
آیا این همه هزینه و تلف کردن نیروی انسانی و زمان و درگیری مرکز هنرهای نمایشی و ادارات کل و انجمن ها می ارزد؟؟؟
بماند که اساسا ما جشنواره را در استانها که به معنی جشن گرفتن و حال خوب داشتن است را تبدیل به میدان گلادیاتور و لابی گری و بده بستان‌های ... دیدن ادامه ›› پشت پرده کرده ایم که نه تنها حال را خوب نمیکنید بلکه وحدت و انسجام را از گروه‌های تاتر استان می‌گیرد. بهتر نیست بعد از این همه سال فکری به حالش بکنیم؟تعطیل کردنش بهتر است تا اینگونه پول را هدر دادن و گروهها را از هم‌دور کردن،تئاتر در اجرای عموم معنا پیدا می‌کند یکبار برای همیشه جشنواره را از حالت جنگ گلادیاتوریش خارج کنیم.و به استانها به چشم حالا اینها هم باشند نگاه نکنیم،کما اینکه تئاتر کشور هرچه دارد از استانها دارد.و به یقین خیلی از کارهای بچه های استانها از مرکز نشین ها بهتر و با کیفیت تر است.این همه هزینه بیهوده را صرف اجرای عموم بکنید،سالن ها سامان بدید.از گروهها بابت اجرا پول نگیرید.مرکز هنرهای نمایشی آیا نمیخوای فکری نو در اندازی؟
محمد پورجعفری
نویسنده و کارگردان
لیدر

نویسنده و کارگردان: محمد پورجعفری

بازیگران:
علی بدرطالعی، مریم یکتافرد، مهدی پورخانی، پریا گوران، ارشیا زمانی

حضور در چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر
اجرای عموم اسفند1401
رشت . تئاتر شهر
گروه تئاتر چیستا
قدم زدن بر روی خیابان های یخی
نویسنده: محمد منعم
کارگردان: محمد پورجعفری
بازیگران: علی بدر طالعی، مریم یکتافرد، ارشد امیر اسکندری، مجتبی علیپور، پریسا قاسمی

سال اجرا: 1393
رشت. مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیا
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر

تماس‌ها

m.pourjafari