در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان - سالن سینماتئاتر وزرا
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:23:47
 

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان فرهنگی و هنری است که برای پر کردن خلاء آثار و محصولات فرهنگی برای کودکان و نوجوانان، در دی‌ماه ۱۳۴۴ فعالیت خود را آغاز کرد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارای شبکهٔ گسترده کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان و نیز از برجسته‌ترین تولیدکنندگان و ناشران کتاب‌های این کودکان و نوجوانان است و همچنین تهیه‌کنندهٔ فیلمها و سایر فراورده‌های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، به‌عنوان شرکت دولتی و وابسته به وزارت آموزش و پرورش ایران به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
کانون، امروزه بیش از ۱۰۰۰ مرکز فرهنگی ثابت، سیار شهری، سیار روستائی و پستی در سراسر ایران و با ارایه فعالیت‌های فرهنگی، هنری با مخاطبان کودک و نوجوان خود ارتباطی چهره به چهره و نزدیک برقرار می‌کند.
کانون جایگاه کارگردانان، فیلم سازان، فیلم انیمیشن سازان نامی پیش از سال‌های ۱۳۵۷ بود و شمار بسیاری از آموزش دیدگان کانون هم‌اکنون از نام‌های نامی در رشته خود هستند.

مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۵۰ آغاز به کار کرد. تئاتر برنامه‌ایی از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که همواره در حال گسترش بوده و در راه پرورش ذوق و استعداد فرهنگی کودکان گام برمی‌دارد. ساختار سازمانی این مرکز واقع در پارک لاله تهران اکنون دچار تغییر شده‌است و مرکز تئاتر با عنوان مدیریت مرکز آفرینش‌های هنری و تئاتر کانون فعالیت می‌کند.

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
تفاهم‌نامة همکاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امضا شد. | عکس تفاهم‌نامة همکاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امضا شد.
فرهنگستان زبان و ادب فارسی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به‌منظور تقویت و ترویج زبان و ادب فارسی تفاهم‌نامة همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی امضا کرد. به‌ منظور بهره‌مندی از دستاوردهای دو نهاد در حوزة تقویت و ترویج زبان و ادب فارسی میان فرهنگستان زبان و ادب فارسی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تفاهم‌نامۀ همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی امضا شد.این تفاهم‌نامه همکاری در شش ماده، بیست بند، یک تبصره و در چهار نسخه تنظیم شده است و در تاریخ یازدهم آذرماه ۱۴۰۲، به امضای رئیسان دو نهاد رسید.در ابتدای این نشست غلامعلی حداد عادل با اشاره به پیشینۀ سی و سه ...
دیدن ادامه ››

فرهنگستان زبان و ادب فارسی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به‌منظور تقویت و ترویج زبان و ادب فارسی تفاهم‌نامة همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی امضا کرد.

به‌ منظور بهره‌مندی از دستاوردهای دو نهاد در حوزة تقویت و ترویج زبان و ادب فارسی میان فرهنگستان زبان و ادب فارسی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تفاهم‌نامۀ همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی امضا شد.

این تفاهم‌نامه همکاری در شش ماده، بیست بند، یک تبصره و در چهار نسخه تنظیم شده است و در تاریخ یازدهم آذرماه ۱۴۰۲، به امضای رئیسان دو نهاد رسید.

در ابتدای این نشست غلامعلی حداد عادل با اشاره به پیشینۀ سی و سه سال فرهنگستان سوم گفت: فرهنگستان زبان و ادب فارسی در تاریخ فرهنگی معاصر ایران، به تعبیری اکنون عمری حدود نود ساله دارد. کانون زبان ایران هم نزدیک به یکصد سال پیش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پنجاه و هشت سال پیش راه‌اندازی شده‌اند. این سه نهاد باسابقه همواره مایۀ کنش‌های فرهنگی و ادبی ارجمندی در کشور بوده‌اند.

او افزود: من از دوران جوانی با تولیدات مکتوب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آشنا بوده‌ام و همواره فعالیت‌های کانون را دنبال کرده‌ام. کانون هم پیش از انقلاب بسیار فعال بود؛ هم پس از انقلاب فعالیت‌های خوبی در آن پیگیری شده است، اما فعالیت‌های کانون با فراز‌ و‌ نشیب بسیاری همراه بوده است. امیدوارم در دورۀ مدیریت دکتر علامتی شاهد رشد روز‌ افزون فعالیت‌های کانون باشیم.

حداد‌ عادل در ادامه با اشاره به نقشی که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌تواند در ترویج زبان و ادب فارسی در داخل کشور و سایر کشورها داشته باشد گفت: فرهنگستان زبان و ادب فارسی توانایی این را دارد تا با همکاری با کانون آثار ارزشمندی در حوزۀ زبان و ادب فارسی تدوین و منتشر کند تا در اختیار اعضای شعبه‌های کانون قرار گیرد و در کتاب‌فروشی‌ها و کتابخانه‌های آن در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد و از طریق کانون زبان ایران نیز برخی فعالیت‌ها را در خارج از کشور نیز پیگیری کند.

او همچنین با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی کلاس‌های آموزش زبان فارسی در شعب‌ کانون گفت: با این که زبان فارسی زبان رسمی کشور است؛ اما با توجه به اینکه در بسیاری از مناطق ایران زبان مادری با زبان رسمی تمایز دارد، ضرورت دارد به‌ ویژه در دورۀ پیش‌دبستانی و به‌منظور برقراری عدالت آموزشی، کلاس‌های آموزش زبان فارسی در کانون برگزار شود.

حداد ‌عادل همچنین با اشاره به تدوین کتابچۀ آموزش شیوه‌های واژه‌گزینی برای دانش‌آموزان دورۀ متوسطۀ دوم گفت: این کتابچۀ می‌تواند اهمیت موضوع واژه‌گزینی را برای دانش‌آموزان روشن و به آنان پیش از ورود به دانشگاه کمک کند.

او همچنین با اشاره به اهمیت شعر فارسی‌ گفت: ضرورت توجه بیشتر کانون به ادبیات فارسی، به‌ویژه شعر فارسی احساس می‌شود و پیشنهاد می‌شود جلسات شعرخوانی در شعبه‌های کانون برای اعضا و علاقه‌مندان راه‌اندازی شود.

او در بخش پایانی سخنانش گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی ما در گذر زمان بوده‌ است و سهم بسیار مهم و بسزایی در تولید آثار فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان ما داشته است. از همین رو، خانواده‌ها نسبت به کانون اعتماد دارند و کانون باید به جایگاه خود در مختصات فرهنگی و هنری کشور واقف باشد و همواره تلاش کند تا این جایگاه را حفظ کند.

در ادامه حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: محور فعالیت‌های کانون با کتاب شروع‌ می‌شود با کتاب‌ ادامه پیدا می‌کند و با کتاب به پایان‌‌ می‌رسد و همواره ما درصد این بوده و هستیم تا تولیدات کانون به دست تک‌تک کودکان و نوجوانان ایران برسد.

او با اشاره به مجموعۀ فعالیت‌های متنوع کانون گفت: یکی از رویدادهای مهمی که به‌زودی مرحلۀ پایانی آن برگزار خواهد شد، جشنوارۀ قصه‌گویی است که آیین پایانی آن شب یلدا در شهر یزد برگزار می‌شود و به واسطۀ پیشینۀ فرهنگی این شهر و خدمات ارزشمند زنده‌یاد مهدی آذریزدی این شهر را به عنوان پایتخت قصه‌گویی ایران برگزیده‌ایم.

علامتی ادامه داد: مراکز کانون در استان مسئولیت ترویج زبان و ادب فارسی را برعهده خواهند داشت و هدف ما این است تا فعالیت‌های کانون را از جشنواره به سمت راه‌اندازی باشگاه‌های مختلف سوق دهیم تا فعالیت کانون در طول سال مستمر باشد.

او تربیت کارشناسان زبان فارسی را از برنامه‌های کانون عنوان کرد و گفت: با امضای تفاهم‌نامه همکاری با فرهنگستان زبان و ادب فارسی امیدوارم که اهدافی که کانون در راستای تقویت و ترویج زبان فارسی دارد محقق شود.

براساس این تفاهم‌نامه؛ امکان بهره‌مندی از امکانات مجازی و نرم‌افزاری دو طرف فراهم می‌شود و دو نهاد در برگزاری نمایشگاه‌ها، همایش‌ها، نشست‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، همکاری در تولید محتوای آموزشی و علمی، به‌ویژه در حوزة مجازی همکاری خواهند داشت.

 اجرای طرح‌های پژوهشی و فرهنگی در زمینة مأموریت‌های مشترک، همکاری در تقویت و توسعة خطّ و زبان فارسی در آثار چاپی، تعامل برای غنای ادبی بیشتر آثار حوزۀ کودک و نوجوان از جمله فعالیت‌های مشترک کانون با فرهنگستان زبان و ادب فارسی خواهد بود.

 براساس این تفاهم‌نامه فرهنگستان زبان و ادب فارسی متعهد است تا خدمات مشاوره‌ای مورد نیاز کانون در زمینة سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، پایش و ترویج خط و زبان فــارسی و برپایی کارگاه‌های آموزشی برای تکمیل مهارت‌های مدرسان، مربیان و اعضای شعبه‌های کانون ارائه کند و زمینۀ بهره‌مندی مدرسان و مربیان کانون از امکانات کتابخانه‌ای و نرم‌افزارهای اختصاصی و اهدای نسخه‌ای از مجلات و آثار علمی و ادبی فرهنگستان به کانون را فراهم کند.

 همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک متناظر با اهداف و فعالیت‌های علمی فرهنگستان و کانون، تدوین و آماده‌سازی دانشنامۀ زبان و ادب فارسی متناسب با ردۀ سنی نوجوانان، تدوین و آماده‌سازی گزیده‌هایی از متون نظم و نثر از شاهکارهای فارسی، مشارکت در طرح راه‌اندازی «کانون دوستداران زبان و ادب فارسی» در شعبه‌های کانون در سراسر کشور، همکاری در اجرای طرح ارزشیابی مهارت‌های زبانی و ادبی اعضای شعبه‌های کانون در سراسر کشور دیگر تعهدات فرهنگستان زبان وادب فارسی است.

 فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تقویت و ترویج خط و زبان فارسی در تولیدات آموزشی و کمک‌آموزشی متنی و غیرمتنی کانون، فراهم کردن زمینۀ برپایی کارگاه‌های مهارت‌افزایی و آموزشی برای مدرسان، مربیان و اعضای کانون، اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک در زمینۀ فعالیت‌ها و مأموریت‌ها با همکاری پژوهشگران فرهنگستان، همکاری در اجرای طرح ارزیابی مهارت‌های زبانی و ادبی اعضای شعبه‌های کانون، فراهم کردن زمینۀ اجرای طرح راه‌اندازی «کانون دوستداران زبان و ادب فارسی» در شعبه‌های کانون، رعایت دستور خطّ فارسی و واژه‌های مصوّب فرهنگستان در وبگاه کانون و شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های مجازی مرتبط، فراهم کردن زمینۀ انتشار دانشنامۀ زبان و ادب فارسی برای نوجوانان و گزیدۀ متون نظم و نثر از شاهکارهای ادب فارسی تعهداتی است که براساس این تفاهم‌نامه برعهده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گذاشته شده است.

بهاره مکرم، محمد فروزنده و اسماعیل رحیمی سروش این را خواندند
خدا به خیر کنه!
۱۳ آذر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اکران رایگان ‌فیلم تئاترهای کانون به مناسبت هفته کتاب | عکس اکران رایگان ‌فیلم تئاترهای کانون به مناسبت هفته کتاب
مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی تعدادی از فیلم تئاترهای خود را اکران رایگان می‌کند.به گزارش اداره ‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این نمایش‌ها بر اساس طرح «کتاب، تئاتر و مدرسه» با اقتباس از کتاب‌های کانون و به تهیه‌کنندگی مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولید و اجرا شده است.تولید تئاتر بر اساس کتاب‌های منتشر شده‌ی کودک و نوجوان از جمله برنامه‌های مرکز تولید تئاتر کانون است که در مدارس و مراکز کانون اجرا می‌شود.بر همین اساس تئاترهای «خداحافظ ...
دیدن ادامه ››

مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی تعدادی از فیلم تئاترهای خود را اکران رایگان می‌کند.

به گزارش اداره ‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این نمایش‌ها بر اساس طرح «کتاب، تئاتر و مدرسه» با اقتباس از کتاب‌های کانون و به تهیه‌کنندگی مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولید و اجرا شده است.

تولید تئاتر بر اساس کتاب‌های منتشر شده‌ی کودک و نوجوان از جمله برنامه‌های مرکز تولید تئاتر کانون است که در مدارس و مراکز کانون اجرا می‌شود.

بر همین اساس تئاترهای «خداحافظ راکون پیر» به کارگردانی فهیمه میرزاحسینی و سیما میرزاحسینی، «آهای دوستاتو بشناس» به کارگردانی عادل بزدوده، «عموی عجیبِ بزرگِ کوچیک من» به نویسندگی گیتا داودی و کارگردانی ناصر آویژه، «کچل کفتر باز» به کارگردانی آزاده انصاری، «پیرمرد و ببر» به کارگردانی حسن دادشکر و «کلوچه‌های خدا» به کارگردانی آرش ‌شریف‌زاده به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی اکران رایگان می‌شود.

علاقه‌مندان به دیدن این شش نمایش می‌توانند از روز چهارشنبه ۲۴ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۲ به سایت تیوال مراجعه کنند.

ترغیب به مطالعه در کودکان، اهمیت کتاب و کتابخوانی و معرفی کتاب‌های کانون از جمله اهداف این طرح است.

سی‌ و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «آینده خواندنی است» از ۲۳ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

 

منبع: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

من هنوز تمام تاتر ها را ندیدم مرسی اگه که به هه مون تخفیف بدین.رستا بجنوردی 6 ساله
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
سینما

امکانات

سالن اجرا
سالن اجرا
سالن سینما
سالن سینما

تماس‌ها

02184014
kanoonparvaresh
kanoonparvareshpr
kanoonparvaresh

مکان

تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، شماره ۲۲ و ۲۴