کسی میدونه اون جمله ایی که علی سرابی در نمایش از مهدی پاکدل می خواست به جای خداحافظ (برگرفته از چنین گفت زرتشت) به کار ببرد چه بود ؟
.............................................................................................
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با این حرف علی سرابی که در دل نمایش بااین مضمون که اکثرا فقط کتابو ورق میزنن و نمی خونن و به جاش نام نویسندرو برای پز دادن بلدن ( مخصوصا در ایران) کاملا موافقم ...
اما از این که به جای خدا حافظ چیزی که نیچه گفته رو بزرایم ( حالا هرچی که نام خدا درش نباشد) کاملا مخالفم ...
سلام...
شما آوا خانم حتما می دونید چون سر تمرین ها حتما سر این جمله بحث شده اما خیلیا که بیشتر دوست دارن کتاب ورق بزنن نمی دونن منم نمی دونم چون با تفکرات نیچه زیاد حال نمی کنم (سر همین کتاباشو تا حالا نشده که به خوام بخونم)پس حالا به این جماعت ورق زن یه لطفی کنید و بگید. :)
سلام ...
این جمله رو از این باب نوشتم که در اعصار مختلف فیلسوفان مختلفی پا عرصه وجود گذاشتن که هر کدام نظریه هاشان قابل تامل و بحث هست و در گذر زمان پیروان خود را در پی داشته است پس این جمله از آن جهت گفته شد که نظریه شخصی من را واگویه می کند ( لازم می دونم اینو بگم که نیچه از آن جهت در میان جامعه روشنفکر مااز چندین دهه قبل تا حال و بیشک در آینده مورد توجه بوده که کتابی تحت عنوان چنین گفت زرتشت نوشته/این نظر شخصی من هست با توجه به تحقیق سطحی که کردم/)
نظر من در باب نیچه این است که این مرد آن چنان هم یک متفکر قابل تامل نیست ( تاکید می کنم این یک نظریه شخصی هست و ایمدوارم نسل امروز ما کمی همان طور که در متن نمایش هم گفته شد کمی به جای ورق زدن کتب های رنگاوارنگ کتابها رو مورد مطالعه قرار دهند انشاا... ) پایدار و سربلند باشید و ممنون که رو این جمله نظر دادید