در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | تینا آواکیان درباره نمایش حریق: حریق داستان زندگی روزمره در هر یک از خانه های شهرمان است ، چه خوب چه ب
S2 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 08:05:50
حریق داستان زندگی روزمره در هر یک از خانه های شهرمان است ، چه خوب چه بد ...
هر در بسته می تواند یک داستان باشد با صدها اتفاق ریز و درشت ، مهم یا بی اهمیت ... بیرون خانه ها شخصیت و رفتار آدم ها می تواند کامل ، بینقص و حتی رشک بر انگیز باشد . ولی وای به وقتی که در باز میشود .... خانم فروزند با حریق درها را باز میکند و ما را به داخل خانه های به ظاهر ایده ال ولی از درون مشتعل میبرد.
حریق می تواند روایتگر زندگی هر یک از ما باشد ، به همان سادگی و بدون پیچیدگی های بسیار ... نه راه پیش و نه راه پس داشتن را اکثرا تجربه کرده ایم . و این ما هستیم که باید چاره اندیش وضعیت موجود باشیم.
به نظر من اصولا نباید هیچ اثری را با دیگری مقایسه کرد و به آن امتیاز داد. هر نویسنده یا کارگردان هر بار داستان جدید و متفاوتی را خلق میکند که مسلما با اثر قبلی متفاوت است که اگر چنین نباشد در دور تکرار و یک نواختی می افتد.
من اولین اجرای نمایش را دیدم ( که البته آخرین نیز نخواهد بود ). به عنوان اولین اجرا مسلما کاستی هایی دیده میشد که طبیعتا بعد از یکی دو اجرا رفع خواهد شد. در مقابل نقاط مثبت ... دیدن ادامه ›› بسیاری دارد.
داستان ایده جالبی دارد. ذهن بیننده تا آخر نمایش درگیر است. بعد از عبور از هر طبقه داستان تمام نمیشود و با کنار هم گذاشتن گزینه ها داستان جذابیت بیشتری پیدا میکند.
بازی ها روان و خوب ، دکور بسیار جالب و خلاق و حتی ساعت مناسب نمایش و ....
خانم فروزند عزیز به شما و همه عوامل نمایش خسته نباشید میگم.
فرصت دیدن نمایش را ازدست ندهید.
سرکار خانم آواکیان
به نظر می رسد اشاره شما به عدم مقایسه آثار متفاوت ، ناظر بر نوشته بنده بوده باشد ، فلذا بدین وسیله ضمن احترام به نظر شما معروض می دارد : بطور قطع و یقین هر پدیده ای برای خود به ویژه در جزییات یک پدیده یونیک می باشد و فقط می باید در جزییات با خود خودش مقایسه شود ، اما یک اثر ادبی ، یک اثر هنری ، یک اثر علمی ، یک اظهار نظر کارشناسانه و هزاران از این دست روزانه مورد قیاس با یکدیگر قرار می گیرد ، چرا که در کلیات چارچوبهایی متعین و اثبات شده دارند که در آن چارچوب مورد قضاوت قرار می گیرند ، مثل اینکه ما روزانه بطور مکرر و متوالی درحال مقایسه ( به تقریب ) تمامی پدیده های اطرفمان هستیم .
قیاس بنده در مورد نمایش حریق و مافیا نیز به واسطه ی اشتراک پدیدآورنده ی محترم اثر بود ( در حالی که غیر از این نیز ناقض اصول منطقی ... دیدن ادامه ›› نبود ) ، بدین معنی که دونمایش از یک نویسنده و کارگردان را به لحاظ ارزش داوری یک مخاطب ، به مقایسه نشستم و به نتیجه رسیدم ، به داوری بنده و به لحاظ منطقی این امر هیچ یک از اصول منطق و استدلال را نقض نمی نماید .
نظر بنده این بود که کار قبلی خانم فروزند از نگاه بنده به لحاظ ایده و متن و بالنتیجه اجرا و ارزش هنری ، از این کار بهتر بوده است ، مخالفت شما با این نظر بنده منجر به صدور حکم کلی گردیده که منطقی نمی نماید .
با احترام
۱۱ آبان ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید