در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال مریم جعفری | دیوار
S3 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 13:32:16
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سلام.
برای خرید دانشجویی بلیط های جشنوراه تئاتر فجر چه روزی و چه ساعتی باید مراجعه نمود؟
از کسانیکه اطلاع دقیق دارند ممنون می شوم پاسخ دهند
سلام. یک شنبه، 1 بهمن، ساعت 9 تا 15، گیشه تئاتر شهر
۲۷ دی ۱۳۹۱
سپاس فراوان از شما
۲۷ دی ۱۳۹۱
ببخشید ساعت 10 تا 15
۲۷ دی ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آشنایی با یک مقصد گردشگری رویایی در ایران
در فاصله 36کیلومتری شمالغرب شهر تالش (از میدان نماز تالش تا ابتدای بازار سوباتان) و 22 کیلومتری جنوب (از ایست بازرسی جنگلبانی سوباتان تا دریاچه) دریاچه نئور اردبیل( ازمسیر فیبر نوری اردبیل گیلان) در ارتفاع 1900-1970 متری از سطح دریاهای آزاد قرار دارد. آبادی ییلاقی سوبانان روبروی بلندترین کوه رشته کوه تالش «ریشکاجی یا ریشگاسر» قرار دارد. جمعیت منطقه ییلاقی سوباتان (شامل گزنه هونی ، بیده پشت و...)بصورت فصلی متغیر است،بهار، تابستان و اوایل پائیز منطقه پر از هیاهو و جنب و جوش است ، ترکیب جمعیتی عمداتأ از تالشان و بومیانی است که به دامداری و دامپروری مخصوصاً گوسفند مشغول هستند.سایر ساکنین از اهالی بخش مرکزی و بخش لیسار تالش هستند.
طبیعت زیبا ،محیط دلرباوهوائی به غایت نیکو پذیرای خیل طبیعت گردان و کوهنوردان ملی و محلی و به ندرت گردشگران خارجی است.
هر ساله تعداد کثیری از طبیعت گردان ایرانی و خارجی از مسیر دریاچه نئور به سوباتان سرازیر می‌شوند.بهترین زمان برای طبیعت گردی در این ناحیه اردیبهشت وخرداد است.اخیراٌ برخی آژانس‌ها در تهران تور دریاچه نئور وسوباتان را اجرامیکنند.همچنین برخی از ساکنین اقدام به اجاره دادن منازل خود می کنند.هرساله در یکی از روزهای مرداد ماه مسابقات اسبدوانی محلی در تپه مشرف به سوباتان در منطقه بیده پشت برگزار می شود .البته در صورت سفر انفرادی یا گروهی شما در هر لحظه می توانید از ساکنین منطقه کمک بخواهید .اصولاٌ در سوباتان به راحتی می توانید از محوطه حیاط یا سرویسهای بهداشتی ساکنین استفاده کنید برای این کار فقط کافی است از ساکنین بخواهید.احتمال رد درخواست کمک در سوباتان بسیار ضعیف است حس میهمان دوستی و کمک به غریبه ها به شدت در بومیان منطقه دیده می شود ... دیدن ادامه ›› البته مشکل زبان (تالشی یا ترکی ) را باید حل کنید.
طبیعت زیبا و باد لطیف تلفیق هوای مدیترانه ایی و کوهستانی هوایی آلپ گونه به وجود آورده است بازار سوباتان شبیه دهکده های اطراف اورست در نپال است. قبل از خرید گوشت با افراد معتمد محلی یا بومیانی که خود نیز به صورت تفریحی به سوباتان آمده اند مشورت کنید.پنیر ویژه سرخ کردن در سوباتان را حتماٌ امتحان کنید این پنیر فقط در ساعات ظهر فصل بهار و بوسیله دامپروران منطقه درست می شود این پنیر بدون نمک برای سرخ کردن مناسب است .دستور پخت را از مغازه داران یا خود چوپانان سئوال کنید.کباب صبح را فراموش نکنید در سوباتان هر سه وعده می توانید کباب بخورید.سیر تازه سوباتان طعم بسیار خوبی دارد برای خرید نان برنامه ریزی کنید یکی از مغازه ها برای پخت نان فردا سفارش می گیرد بپرسید به شما نشان خواهند داد.بیشترچوپانان شیر گوسفند را نمی فروشند ولی بعضاٌ شما را به نوشیدن شیر دعوت می کنند. .روز چهارشنبه بیشتر چوپانان لبنیات نمی فروشند.برای روز اول اقامت حتماٌ نان به اندازه کافی همراه داشته باشید. برای نوشیدن آب از آب چشمه سوباتان یا گزنه هونی استفاده کنید.

منبع: http://fa.wikipedia.org/wiki

از: ویکی پدیا
سلام دوستان
کسی سیاست خواجه را تماشا کرده؟
اطلاعیه‌ی پذیرش دانشجوی دکتری تئاتر

دانشکده‌ی هنرهای نمایشی و موسیقی- پردیس هنرهای زیبا – دانشگاه تهران جهت دوره‌ی دکتری تئاتر در سال تحصیلی92-91 براساس آئین‌نامه دانشجویان استعداد درخشان (http://ut.ac.ir/fa/news/1/bodyView/406)، دانشجو می‌پذیرد.
لازم است متقاضیان که دارای معدل هفده و دو مقاله‌ی علمی – پژوهشی چاپ شده و پایان نامه با درجه عالی می‌باشند، رزومه‌ی خود را حداکثر تا پایان وقت اداری تاریخ 16/3/91 به دفتر ریاست دانشکده تحویل دهند.

لازم است کلیه‎‌ی متقاضیان دارای مدرک کارشناسی ارشد یکی از گرایش‌های هنرهای نمایشی باشند.





نشانی: خیابان انقلاب – خیابان قدس – ابتدای خیابان ایتالیا- پلاک 47 – ساختمان شماره 2 دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی – طبقه‌ی دهم



خوب اونوقت من که استعدادی ندارم که درخشان باشه باید پس بیخیال دکترا بشم...از این دسته بندی ها برای پذیرش دانشجو خیلی خیلی همیشه ناراحت
بوده و هستم.سپاس از اطلاع رسانیتون.
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
شیرین جان به هر حال در هر دانشگاهی شرایطی برای پذیرش دانشجو وجود دارد. البته کسانی که شامل دانشجویان استعداد درخشان نمی شوند، می توانند در آزمون شرکت کنند و درصورت کسب رتبه، بعد از مصاحبه و قبولی نهایی، دانشجوی دکتری شوند.
امید که در هر زمینه ای که مشغول هستید موفق باشید
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
مرسی مریم جان اما من ناراحتیم از اینکه بهترین چیزها همیشه مال درخشان ترین هاست...نباید اینطور باشه در امر آموزش حداقل باید این دسته
بندی ها کنار گذاشته بشه تا همه با شرایط یکسان از امکانات آموزشی
مطلوب برخوردار بشن...مرسی از تو دوست خوب برای شما و برای همه ی کسانیکه
به تحصیل علم میپردازند آرزوی موفقیت روزافزون دارم...
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درباه تخت سلیمان چه میدانیم؟
تخت سلیمان تکاب به عنوان یکی از مهم‌ترین و مشهورترین مراکز تاریخ تمدن ایران و جهان یکی از 4 اثر ملی ثبت شده کشور در فهرست آثار تاریخی جهان است.
این مجموعه فرهنگی - تاریخی به مساحت 124 هزار مترمربع که در ادوار مختلف محل سکونت مادها، اشکانیان، ساسانیان و مغولها بوده در استان آذربایجان غربی قراردارد و به روایتی محل تولد زرتشت پیامبر می‌باشد.
قلعه تاریخی تخت سلیمان بازمانده از دوره ساسانیان با بخش‌های مختلفی همچون آتشکده آذر گشسب به عنوان یکی از مهمترین آتشکده های دوره ساسانی، آتشکده شاهی و جنگ آوران، ایوان خسرو، معبد آناهیتا، آتشگاه‌های کوچک و دروازه ها و دیوارهای مستحکمش از بناهای مهم تاریخی جهان به شمار می‌رود.



از: http://www.hamshahrionline.ir/news-116750.aspx
سپاس بانو
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
سپاس بی کران
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
خواهش می کنم:
جناب خوشبین عزیز
جناب امیرباقری عزیز
جناب سلطان عزیز

امیدوارم دوستان اگر به این مرکز تاریخی سفری نداشته اند، حتما بتوانند از این مرکز دیدن کنند
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آشنایی با روستای اورامانات تخت - کردستان
واژه اورامان یا هورامان از دو بخش اهورا و مان به معنى خانه، جایگاه و سرزمین تشکیل شده است. اورامان یعنى سرزمین اهورایى و جایگاه اهورا مزدا. هور در اوستا به معنى خورشید است. هورامان را مى‌توان جایگاه خورشید هم معنى کرد.
روستای اورامانات تخت را هزار ماسوله نیز مى‌نامند. زیرا معمارى آن همانند ماسوله است. حیاط هر خانه بام خانه‌اى دیگر است، اما با وسعتى بیشتر.
معمارى اورامانات و سرسبزى این منطقه کوهستانى رویاى پله‌هایى به سمت بهشت را متصور مى‌کند. خانه‌هاى این روستا با سنگ و اغلب به صورت خشکه و به صورت پلکانى ساخته شده است. مردم منطقه معتقدند اورامانات تخت زمانى شهرى بزرگ بوده و مرکزیتى خاص داشته به همین دلیل از آن به عنوان تخت یا مرکز (حکومت) ناحیه‌اى اورامان یاد مى‌کرده‌اند.
به غیر از وضعیت خاص روستا از نظر معمارى، موقعیت چشمه‌هاى پرآب، مراسم خاص و آداب و رسوم و وجود مقبره و مسجد پیر شالیار و به ویژه جمعیت و تعداد سکنه قابل توجه آن نشانگر اهمیت منطقه از زمان ساسانى است.
پوشاک کردى آمیزه‌اى از رنگ و نقش است. لباس مردم اورامانات نیز کردى است. پیش از ورود پارچه و کفش‌هاى خارجى و سایر منسوجات داخلى به استان ... دیدن ادامه ›› کردستان، بیشتر پارچه‌ها و پاى افزار مورد نیاز آنها توسط بافندگان و دوزندگان محلى بافته و ساخته مى‌شده است.
از تولیدات هنرهاى سنتى این روستا می‌توان به گلیم، سجاده، نمد، سبد، گیوه به عنوان سوغات اشاره کرد.
این روستا مرکز دهستان اورامانات در جنوب شرقی شهر مریوان قرار دارد و جاده ای به طول 75 کیلومتر آن را به شهر مریوان متصل می نماید. حدود 30 کیلومتر این راه آسفالت و بقیه خاکی است.
جاده در دامنه کوههایی قرار گرفته که از زیبایی فوق‌العاده ای برخوردار است. این روستا در دره‌ای شرقی - غربی و در شیب تندی روبه روی یال شمال کوه (تخت) واقع شده است.
روستای اورامان تخت در کردستان، در دل کو‌ه‌های سر به فلک کشیده رشته کوه‌های زاگرس، در مسیر رودخانه سیروان هر ساله در آخرین چهارشنبه و پنج‌شنبه قبل از ۱۵ بهمن برگزار کننده آئین پیر شالیار است که بعضی از مورخان قدمت آن را هزار ساله می‌دانند.
آئین باستانی پیرشالیار نماد عینی از مشارکت فعال مردم در مناسبت‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی است.
روستای اورامان تخت به عنوان یکی از مناطق گردشگری کشور مطرح است و در بعضی از روزهای سال علاوه بر گردشگران داخلی افرادی را از دیگر کشورها به خود جذب می‌کند.
در این روستا بام هر خانه، حیاط خانه دیگر محسوب می‌شود و تا پشت روستا ادامه می‌یابد. نوع معماری به کار رفته در این روستا نیز چشم هر بیننده‌ای را به سوی خود جلب می‌کند به نحوی که معماری سنتی این روستا مبتنی بر سنگ بوده و در ساخت خانه های مسکونی از ملات به هیچ وجه استفاده نشده است.
صنایع دستی روستا عمدتاً بافت کلاش (گیوه)، کلاه، جاجیم، تسبیح، سجاده و غیره بوده و طبیعت زیبای بهاری منطقه نیز جاذبه ای دیگر است که به عنوان یکی از تفرجگاه های مهم منطقه به حساب می آید.


از: http://www.hamshahrionline.ir/news-115468.aspx
سپاس بانو جعفری
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
خواهش می کنم جناب خوشبین
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
بله حق با شماست جناب علیزاده
البته من منبع رو نوشته ام...
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخن شمع و شکر هیچ مگو

سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور ازین بیخبری رنج مبر هیچ مگو

دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت
آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو

گفتم ای عشق من از چیز دگر می ترسم
گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو

من به گوش تو سخن های نهان خواهم ... دیدن ادامه ›› گفت
سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو

قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد
در ره دل چه لطیفست سفر هیچ مگو

گفتم ای دل چه مه است این دل اشارت می کرد
که نه اندازه توست این بگذر هیچ مگو

گفتم این روی فرشته است عجب یا بشر است
گفت این غیر فرشته است و بشر هیچ مگو

ای نشسته تو درین خانه پر نقش و خیال
خیز ازین خانه برو رخت ببر هیچ مگو

گفتم ای دل پدری کن نه که این وصف خداست
گفت این هست ولی جان پدر هیچ مگو





از: مولانا
سپاس خانم دکتر عزیز
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱
خواهش می کنم زهرا و الهه عزیر و جناب امیرباقری عزیز
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آدمیزاد فقط با آب و نان و هوا نیست که زنده است
این را دانستم و می دانم که آدم به آدم است که زنده است؛
آدم به عشق آدم زنده است!

کلیدر /محمود دولت آبادی


از: محمود دولت آبادی
ای کاش همه ما ایرانی ها جایی برای یادگاری نوشتن داشتیم.
و درخت زخمی یادگاری مان نمی شد. و یادمان های تاریخی و باستانی مان پر از حرف های ناگفته دلها و نام معشوق ها و... نبود.
کاش...



از: خود
یه یادگار از عشق

رو تن درخت پیر


سپاس
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بارون بارونه
زمینا تر می شه...
گل نسا جونوم
کارا بهتر می شه...

از: فولکلوری که خیلی وقتا زمزمه اش می کنم.
شاعر : سیروس آرین پور

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
اسب سم طلا با صدای ویگن هم قشنگه


حتی یاد کردن از این انسانها زیباست



سپاس
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید