«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال
به سیستم وارد شوید
باسلام وعرض ادب
پنجشنبه 26خردادماه به تماشای این نمایش نشستم.
با فرض اینکه محدودیت های امکانات تاثیری برروی اثرممکن است بگذارد اما بازیگران با حضور وساختن موقعیت ها(چه باابزاری همچون دیالوگ وچه رفتارها و حرکت ها) توانسته بودند خلاهای سخت افزاری را پوشانده و دنیای دراماتیک راپیش روی مخاطب تصویرکنند.
اگرچه درباره ی موارد بسیاری میتوان سخت گفت ویا طرح پرسش نمود اما بهتراست این نقدتحلیل گرایانه درزمان مناسب(درست پس ازپایان اجراها) وطی گفتگویی با کارگردان صورت پذیرد.
با آرزوی موفقیت های روز افزون برای گروه اجرایی
اثرنیاز به زمان وپختگی دارد اما نمی توان تلاش و انگیزه جوانان اکادمی بازیگری پانیذ را نادیده گرفت...دراین هیاهوی بی خردی و لاابالی گری، لحظاتی اندیشیدن باتماشای این اثر بسیارلذت بخش خواهد بود...بهترین ها برای تهیه کننده، بازیگران، عوامل وآکادمی بازیگری پانیذ
جهانی براساس اصرار تکرار(بخش اول)
نمایش سودآوی روایت موازی دو تن از اعضای یک خانواده است که کالبدشکافی روانی موشکافانه ای از دنیای دراماتیک را برای مخاطب به همراه دارد. نویسنده وکارگردان فضای سیال ذهن را دستخوش کمدی سیاهی کرده که ناچار به بهت وحیرت مخاطب می انجامد. استفاده از متریال چوب و آهن، نور طراحی شده و دوضلع از یک مثلث مفهوم زیستن به مثابه هبوط را برایمان تداعی می کند. فصلی نامعلوم، زمان ایستای بلاتکلیف، زبان اختصاصی دنیای نمایشنامه، سکوتی کوتاه وپر پرسش، تناسب تنش های بی مهابا همه وهمه را می توان دانشنامه ی سودآوی نام نهاد.