در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فیلم اسبی که شیهه نمی‌کشد |با حضور رزیتا شرف جهان و بهرنگ صمدزادگان| | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:19:15
امکان خرید پایان یافته
چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۵
۱۸:۰۰  |  ۲ ساعت
بها: ۱۵,۰۰۰ تومان

روز چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه فیلم "اسبی که شیهه نمی کشد" پرتره‌ای درباره واحد خاکدان در موسسه آپ‌آرت‌مان نمایش داده می‌شود. نشست نقد و بررسی این فیلم با حضور رزیتا شرف جهان نقاش و کارشناس نقاشی و بهرنگ صمدزادگان نقاس و مدرس بلافاصله بعد از اتمام نمایش فیلم برگزار می‌شود. 

واحد خاکدان (متولد ۱۳۲۹ شمسی) نقاش هایپرریالیست ایرانی است. وی در سال ۱۳۵۰ تحصیلات خود در هنرستان هنرهای زیبای پسران را به اتمام رساند و در سال ۱۳۵۵از دانشکده هنرهای تزیینی در رشته معماری فارغ‌التحصل شد. او در اوایل دهه شصت شمسی به آلمان مهاجرت کرد. هم‌اکنون در ایران و آلمان زندگی و کار می‌کند. سبک کاری او به هایپرریالیسم گرایش دارد.


محمّدرضا عینی کارگردان و سازنده فیلم «اسبی که شیهه نمی کشد» دانش‌آموخته کارشناسی ارشد سینما دانشگاه تهران؛ او دارای مدرک کارشناسی باستانشناسی از دانشگاه تهران/ فارغ التحصیل: ۱۳۸۸ و کارشناسی ارشد سینما از هنرهای زیبا، دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ است.
عینی درباره فیلم خود چنین می‌گوید: این فیلم درباره زندگی پرتلاطم یک نقاش ایرانی است که یک نیمه‌اش اینجاست و نیمِ دیگرش در شهری کوچک در آلمان. مردی همیشه در نوسان. در جستجوی صدایی که مال هیچکس نیست. اصلا آمده است که این صدای گمشده را پیدا کند، تصویر کند. در جستجوی آن صداست. همه جا را سرک می کشد. می‌رود و می‌رود. کجا برود؟ پایش را کجا بگذارد که نلغزد؟ مرد قصه‌ی ما خودش را پرتاب می کند به کودکی‌اش؛ اشیاء که اسناد خاموش تاریخند را بیرون می‌کشد از انباری هفتاد سال پیش خانه‌ی پدری و می‌ریزد روی بوم. حالا بیننده می‌ماند و کشف این رازها. او را چمدان به دست تصور می‌کنم مدام، با اضطراب و تلاطم مسافری که رو به ناکجا دارد. خاطرات ذهنی‌اش پر است از چمدان ها و کوچیدن ها؛  اجدادش، خودش، پدرش، مادرش. در این فیلم تلاش کرده‌ایم با استفاده از زبان و مدیوم سینما به خاکدان و نقاشی‌هایش بپردازیم. این یک فیلم گزارشی نیست، زندگینامه یک نقاش نیست، نه؛ مصاحبه تصویری هم نیست. نقاشی‌ها را می‌شود در اینترنت و کتاب‌ها جستجو کرد، زندگینامه و سرگذشت را می‌شود توی روزنامه ها خواند؛ اما در فیلم پرتره به دنبال آنیم تا ببینیم چطور می شود یک نقاش را روایت کرد ؟ و ما آمده ایم که روایت کنیم. این یک فیلم پرتره است، برای بیننده‌ای که می خواهد از دریچه‌ی جادویی سینما، جهانی که متعلق به دیگریست را کشف کند.

مکان

خیابان سپهبد قرنی، کلانتری، پلاک ۴۸، موسسه فرهنگی هنری آپ‌آرت‌مان
تلفن:  ۸۸۸۶۶۷۴۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید