کنسرتهای دیگر سومین جشنواره بینالمللی بداههنوازی:
شب اول: کنسرت فرانچسکو کافیسو (ایتالیا) - هاکون کورنشتاد (نروژ)
شب دوم: کنسرت سهیل پیغمبری (ایران) - اشتفان هاسل باخر "شا" (سوییس)
شب سوم: کنسرت سیمون ویرش (سوییس) - مونا مطبوع ریاحی (ایران)
شب چهارم: کنسرت آندرس هاگبرگ (سوئد) - یوری هونینگ (هلند)
شب پنجم: کنسرت داوید پرز (فرانسه) - کلاوس گزینگ (آلمان)
آدام پیرونچیک:
از همان دستی که بدهی، میگیری! هر قدر با مخلوقات با احترام، محبت و کرامت رفتار کنی، بیشتر از آن بازپس خواهی گرفت.
سعی میکنم همین رویه را در موسیقی و سازم داشته باشم. از کودکی، آن را مثل یک الماس درخشان که هیچوقت تلالو و تابشاش بر من متوقف نمیشد، گرامی میداشتم. هر چه بیشتر پیش میروم، به من اجازه بیشتری میدهد تا ژرفایش را کشف کنم و زیبایی بی انتهایش، رنگهای گوناگون و ابعاد متنوعش را کشف کنم؛
و آنگاه است که میتوانم آن معنا را به مخاطب منتقل کنم.
مارکوس اشتوکهاوزن:
موسیقی حسی و شهودی، چالشیترین و البته جذابترین شیوه آهنگسازی است. چون همه تصمیمها در لحظه گرفته میشود. این فراتر از بداههنوازی عرفی است که عموماً حول یک ملودی، یا در دستگاه و گام و سبکی مشخص، یا بر پایه ریتمی خاص انجام میشود. موسیقی حسی برای من طراوت دیگری دارد که فقط متعلق به همان لحظه است. همه چیز در خدمت حال و حال است. تمام توانمندیها، مهارتها، قابلیتهای موسیقایی، تخیلات و خلاقیتات را یکجا طلب میکند. برای رسیدن به آن باید ذهنی استوار و در عین حال باز داشته باشی و از آن فراتر باید گوشهایی پذیرا داشته باشی تا بتوانی هر آنچه در پیرامون و ورای حدود خودت اتفاق میافتد را درک کنی. گاهی اوقات چیزی مینوازی که حتی برای خودت هم تازگی دارد و شاید هیچگاه تصور هم نمیکردی که روزی آن را بنویسی.
برای من مطلوب، آن موسیقیای است که فراتر از هر گونه طبقهبندی یا سبک باشد اما در عین حال هیچکدام را نیز نفی نکند. موسیقی که آزادانه از حس بر میآید و همه شرایط را اعم از فضا، مکان، زمان، مخاطب و اتفاقات آن لحظه را به نفع خودش مصادره میکند و آزادترین بیان ممکن را رقم میزند. در حالت غایی، چه میمونتر که این لحظه، بتواند به شنونده بال برای پرواز رویاهایش ببخشد.
درباره جشنواره
سومین دوره جشنواره بینالمللی بداههنوازی این بار با محوریت تکنوازی سازهای بادی برگزار میشود. هنرمندانی برجسته از ایران، اطریش، آلمان، ایتالیا، نروژ، سوییس، سوئد، لهستان، هلند و فرانسه طی ۶ شب به هنرنمایی خواهند پرداخت. هر روز دو هنرمند به روی صحنه خواهند رفت و پیش از آن نیز یک استعداد جوان ایرانی به مدت ۱۰ دقیقه به اجرا خواهد پرداخت. هنردوستان با تهیه هر بلیط، میتوانند در کل اجراهای هر شب حضور داشته باشند.
جشنواره علاوه بر اجراها، بخش های متنوعی دیگری از جمله اکران فیلم های مستند، ملاقات با هنرمندان و کارگاه های آموزشی نیز دارد که علاقهمندان میتوانند برنامه آن و نحوه حضور را در صفحه اختصاصی اینستاگرام جشنواره (show.of.hands) دنبال نمایند. در شب آخر جشنواره علاوه بر ۲ اجرای اصلی، کنسرت اختتامیه نیز برگزار میشود که در آن موضوع دوره بعدی جشنواره معرفی میگردد.