در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال کنسرت ظافر یوسف | دیوار
S2 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 19:33:06
امکان خرید پایان یافته
چهارشنبه ۳۰ بهمن تا ۰۱ اسفند ۱۳۹۸
۲۱:۳۰
بها: ۲۵۰,۰۰۰ و ۱۵۰,۰۰۰ تومان  |  جزییات
باکس های وسط:
ردیف ۱ تا ۵: ۲۵۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۶ تا ۱۳: ۲۴۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۱۴ تا ۱۹: ۲۳۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۲۰ تا ۲۴: ۲۰۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۲۵ تا ۳۱: ۱۹۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۳۲ تا ۴۰: ۱۸۰.۰۰۰ تومان
باکس های کناری:
ردیف ۱ تا ۵: ۲۳۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۶ تا ۱۳: ۲۲۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۱۴ تا ۱۹: ۲۰۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۲۰ تا ۳۱: ۱۷۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۳۲ تا ۳۸: ۱۶۰.۰۰۰ تومان
ردیف ۳۹ تا ۴۰: ۱۵۰.۰۰۰ تومان

عود و آواز‌های صوفیانه، و صدای یک موسیقی بی وطن از ظافر یوسف

«من آدم خیالبافی هستم. یادمه وقتی جوان بودم می‌خواستم موسیقی‌ای بسازم که متعلق به خودم باشه، به راه و روش خودم باشه. یادمه به یک دوستی گفتم که می‌خواهم خانه را ترک کنم و موسیقی خودم را بسازم. و حالا این‌جام و خیلی خوشحالم.»
یوسف خانه را ترک کرد و به هدفش رسید. سفر، آموخته‌های موسیقی عربی، مذهب، علاقه به ادبیات تصوف و تجربهٔ موسیقی جَز در اروپا و ترکیب این‌ها با هم باعث شد تا موسیقی او از کلیشه‌های شنیداری دور بمونه و زبانی شخصی پیدا کنه. یوسف خودش رو از سنت‌ها و الحانِ موسیقی عربی جدا کرده و به صدایی فراتر از مرز‌های جغرافیایی در پیوند عود و موسیقی جهانی رسیده.
آواز و تحریر‌های منحصر‌به‌فرد یوسف گسترهٔ سوپرانویی داره و در اکتاو‌های بالا خاصیت سازی به خود می‌گیره. ردِ این شکل از خواندن را باید در علاقه‌ٔ او به قوالی و نصرت‌ فاتح علی خان و آموخته‌هایش از کلاس‌های قرائت قرآن در تونس یافت
«در رابطه با مدرسهٔ قرآن مهم‌ترین چیزی که باید به آن اشاره کنم قاریان قرآن هستند. افرادی که قرآن را به صورت آوازی می‌خوانند مثل عبدالباسط و شحات محمد انور. همهٔ این آد‌م‌ها در حقیقت راک استار‌های زندگی من هستند.»
حضور ادبیات صوفیسم و کارکرد خلسه‌آور ریتم و ذکر در صوفی‌گری هم در موسیقی یوسف مشهوده. او در آواز معمولاً اشعار و شطحیات حلاج، عارف به دار کشیده شدهٔ ایرانی، را می‌خواند.

متن برگرفته از ویدیوی هفدانگ با عنوان «ظافر یوسف؛ شطحیات عود و آواز»

ویدیوها

مکان

بزرگراه چمران شمال، خیابان سئول، درب جنوب غربی نمایشگاه بین المللی تهران
تلفن:  ۲۱۹۱۹

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید