در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فیلم مرگ و دوشیزه
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:30:43
امکان خرید پایان یافته
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان
«پولینا»، زنی که در رژیم دیکتاتوری سابق، زندانی سیاسی بوده‌است، به‌طور اتفاقی در خانهٔ خود و همسرش «جراردو»، با مردی روبه‌رو می‌شود که معتقد است در رژیم سابق او را شکنجه و به او تجاوز کرده‌است. زن می‌خواهد از این مرد انتقام بگیرد.

نمایش فیلم و نقد و بررسی حضور: بهمن احمدی امویی
از سری نشست‌های سینما و صلح
مرگ و دوشیزه فیلمی به کارگردانی رومن پولانسکی محصول سال ۱۹۹۴ است. فیلم بر اساس نمایشنامه‌ای از آریل دورفمن، نویسندهٔ شیلیایی ساخته شده و داستان آن طبق نوشتهٔ کوتاهی که در آغاز فیلم می‌آید، در کشوری ناشناس در آمریکای جنوبی، پس از سرنگونی رژیم دیکتاتوری می‌گذرد.
درباره کتاب: کتاب «مسیر آشتی: از استبداد به دموکراسی» نوشته دزموند توتو با ترجمه بهمن احمدی امویی 
آفریقای جنوبی تجربه‌ای را پشت‌سر گذاشته که بررسی آن از دو جنبه برای بسیاری از کشورها مفید و حایز اهمیت است: نخست، چگونگی ایجاد و شکل‌گیری دموکراسی و تحکیم آن (دموکراسی‌سازی) و دوم، نحوه مواجهه با گذشته تاریک، خشن و سؤال‌برانگیزی که باید تکلیف خود را با آن روشن می‌‌کرد. آفریقای جنوبی به‌رغم تمام پیش‌بینی‌های منفی، به‌طور مسالمت‌آمیزی از این دو مرحله با موفقیت عبور کرد. کتاب حاضر داستان چگونگی عبور از این گذرگاه دشوار است؛ مسیری که در نگاه نخست ناپیمودنی می‌کرد.
اسقف دزموند توتو، سراسقف کلیسای «آنگلیکان» آفریقای جنوبی که در سال ۱۹۸۴ برنده جایزه صلح نوبل شده بود و همواره خواهان‌ آشتی و برقراری صلح در کشور بود، به‌دستور ماندلا، ریاست کمیسیون حقیقت و آشتی را برعهده گرفت. او در کتابی که در دست دارید تلاش کرده است تا فرآیند شکل‌گیری کمیسیون، مشکلات حقوقی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پیش‌رو و دستاوردهای آن را توضیح دهد. نگرش مذهبی و عقیدتی اسقف توتو در سراسر کتاب و در ماجراهایی که شرح می‌دهد، بسیار پررنگ است. او در جاهایی سعی کرده است دستاوردها و نتایج کمیسیون را ـ به‌رغم وجود این همه مشکلات ـ یکی از معجزه‌های خداوند قلمداد کند.
کتاب در جاهایی بسیار تلخ به‌نظر می‌رسد؛ آنجا که قربانیانِ اقدامات خشونت‌بار آپارتاید، جزییات برخورد پلیس و نیروهای امنیتی را درباره شکنجه‌های روحی و جسمی وارده بر خود توضیح می‌دهند، خواننده به اوج تلخی این داستان می‌رسد و همراه با اعضای کمیسیون حقیقت و آشتی، درد و رنج‌های این مردم را لمس کرده، در ذهن خود، مسیر مشکل پیش رو را دیگر بار طی می‌کند.
التیام دردهای ملتی رنج کشیده و آشتی دادن آن‌ها با یکدیگر فرآیندی زمان‌بر و همراه با افت‌وخیزهای فراوان است و مقوله‌ای نیست که یک‌شبه به سرانجام برسد و تحقیق یابد. این فرآیند آن‌گونه که نویسنده توضیح می‌دهد، پروژه‌ای ملی است و نیاز به مساعدت و همکاری همگانی و گسترده همه شهروندان، انجمن‌ها، نهادها و سازمان‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور دارد.
در پشت جلد کتاب می‌خوانیم:‌ «تشکیل کمیسیون حقیقت و آشتی آفریقای جنوبی، اتفاقی مهم در جامعه جهانی بود. هرگز تصور نمی‌شد که در کشوری، حرکت از استبداد به دموکراسی تنها با توضیح درد و رنج قربانیان یک حکومت استبدادی و اعطای بخشش به مجریان آن ظلم‌ها میسر شود. توتو کسی است که نلسون ماندلا، رییس‌جمهوری فقید آفریقای جنوبی، او را به‌عنوان رییس کمیسیون حقیقت و آشتی برگزید. اسقف توتو در این کتاب، آگاهی عمیق خود را در گذر از این تجربه سخت و دردناک به تصویر کشده است.

مکان

خیابان طالقانی، خیابان بهار شمالی، روبروی بیمارستان امام سجاد، کوچه بهشت، پلاک ۱۱
تلفن:  ۸۸۴۹۵۴۲۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید