در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش آوازه خوان طاس
S3 > com/org | (HTTPS) 78.157.41.91 : 09:31:40
امکان خرید پایان یافته
۱۲ مرداد تا ۲۱ شهریور ۱۳۹۳
۱۹:۰۰  |  ۴۰ دقیقه
بها: ۱۵,۰۰۰ تومان

رزرو بلیت: 09354602309

گزارش تصویری تیوال از نمایش آوازه خوان طاس / عکاس: سید ضیاالدین صفویان

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› آوازه خوان طاس

›› نشست خبری نمایش " آوازه خوان طاس"

آواها

مکان

خیابان انقلاب، خیابان خارک، بن بست اول، پلاک ۵
تلفن:  ۶۶۷۲۴۸۱۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
آوازه خوانی که از هیچ می گوید
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد, ۱۳۹۳

آوازه خوان طاس که در ابتدا آدم را به یاد نمایشنامه ی “آوازه خوان طاس” اوژن یونسکو می اندازد، نمایشی خسته کننده و یکنواخت است. مونولوگی که تنها نام خود را از آن نمایشنامه ی معروف به عاریت گرفته است. ریتم یکنواخت نمایش با نور ثابت صحنه، ایستا ماندن خود بازیگر، همه و همه شرایطی را فراهم می کرد که مخاطب را بیش از حد خسته کند و مجبور باشد تا انتها این نمایش ۴۰ دقیقه ای که می توانست ۱۴۰ دقیقه هم باشد و یا نه، زمان آن به نصف کاهش یابد، را تحمل کند. بیان یکسری شخصیت های واقعی یا غیرواقعی در تاریخ که بر هیچ اساسی به هم مربوط نمی شدند و شجره نامه های طولانی ساخته می شد و حالا تکلیف مخاطب با این همه اسم مشخص نمی شد که باید بخندد و یا واکنش دیگری نشان دهد.

نمایش که اتفاقا پتانسیل این را داشت که بتواند مخاطب را کاملا بخنداند و از پس همان خندیدن حرفش را بزند ولی آنچه اتفاق افتاد هجوم کلمات نامفهوم ... دیدن ادامه ›› و بی ارتباط به بیننده بود.

آوازه خوان طاس، یک شبه نمایش دروغین است که مخاطب را هیچ فرض نمی کند و این توهین به شعور مخاطب در سرتاسر کار موج می زند و تنها با پنهان شدن پشت اسامی بزرگ و اصطلاحات عجیب سعی در پوشاندن هیچ بودن خود دارد! سعی بیهوده ای که به سرانجام نمی رسد!

مرجان سادات هاشمی – تئاترفستیوال
http://theaterfestival.ir/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A7%D8%B3/
تینا و امیر مسعود این را خواندند
مینا سیدین این را دوست دارد
اینم یه مدل از نقد :-)

تمدید شدیم...یه هفته
از نه تا چهارده شهریور...
۰۱ شهریور ۱۳۹۳
خانم خسروی منظورم از پیج فیک فقط دفاع از هویت خودم بود :) آخه گاهی در دنیای مجازی کسانی با چند هویت چند صفحه می سازن به قصد کوبیدن یک نمایش یا تعریف از نمایشی دیگه، و فقط خواستم بگم من از اون دسته آی دی ها نیستم :) باور کنید فضای آو رو دوست ندارم وگرنه حتما این نمایش رو می دیدم و حاضر بودم از بقیه ی موارد چشم پوشی کنم. در ضمن خیلی هم خوشحالم که اختلاف نظر وجود داره و می تونیم به این دلیل گپی بزنیم و با عقاید دوستان بیشتر آشنا بشیم. دنیای موافقت ها دنیای کسالت باری خواهد شد. این بد روزگار نیست بلکه باعث خوشبختی و سعادته :) روزگارتان خوش.
۰۳ شهریور ۱۳۹۳
خانم خسروی عزیز کار رو دیدم و واقعا تازه فهمیدم چرا این اجرا برای دوستانم خنثی بود!!! به زودی به طور مفصل به این کار می پردازم و خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم. با سپاس
۱۸ شهریور ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تاکنون :

رضا درمیشیان / هومن کیایی / سوگل قلاتیان / یاسر خاسب / اصغر توسلی / سعید چنگیزیان / رضا ثروتی / بهزاد آقاجمالی / الهام کردا / آرزو عالی / الاهه بخشی / پدرام شریفی / حسام محمودی / مهدی چاکری / آزاده شاهمیری و . . . هنرمندانی بودند که به تماشای نمایش "آوازه خوان طاس" نشستند....

یک هفته تمدید شد...
خرید آنلاین،همین حالا در تیوال
http://www.tiwall.com/theater/avazehkhanetas
مهشید شهیدی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به آگاهی می سد این نمایش از ۹ تا ۱۴ شهریورماه تمدید شد.
حسین ایرجی و سجاد ‌باقری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرای آخر ، فردا ساعت 19// :-)
مرضیه و سجاد ‌باقری این را دوست دارند
بیتا نجاتی (tina2677)
چرا برای روزهای این هفته فروش ندارید؟
۰۳ شهریور ۱۳۹۳
برا هفته بعد تمدید شدیم
۰۳ شهریور ۱۳۹۳
بیتا نجاتی (tina2677)
یعنی این هفته اجرا ندارید؟من برای این هفته میخواستم بلیط بخرم.
۰۴ شهریور ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آوازه خوان طاس...!
میگوید مهدی کوشکیست،فرزند علیرضا کوشکی،فرزند...ناگهان میروی،به دور،به جایی که طبق عادت همه چیز ناگهان تحریف میشود از شعبون استخونی میرسیم به ولنتاین مقدس!از یوسف به مریم،از آنا به تری متال،تو متال...!از زنان اندرونی تا کنسرت تو فرانسه!
از درون حلزونی که مهدی کوشکی گیرمان میاندازد ناگهان ندای آشنای میدان ولیعصر می آید،ندای پسر میدان آزادی،ندای مادر ٤سال ایستاده در میدان مادر ،ندای پسر فرار کرده از در دانشگاه تهران!
ندای...
آوازه خوان طاس برایمان آواز میخواند و می خواند و می خواند...
از ماست که بر ماست!

پ.ن:فقط ٢شب دیگه آوازه خوان طاس راس ساعت ٧شب در خانه آو برایمان آواز میخواند ...اکیدا توصیه میشود...
بله اکیدا" توصیه می شود .
فقط یک شبه دیگه فرصت شنیدن این صدا را دارید .

فقط امیدوارم که امکان تمدید داشته باشد .
۲۹ مرداد ۱۳۹۳
یعنی تمدید میشه؟!؟!!؟!!
۳۰ مرداد ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
...
پسر ژاله
پسر شهدا
...
پسر نرسیده به خونه سر خوش
...
تنها سه اجرای دیگر باقی مانده "

سه شنبه 28 مرداد
چهارشنبه 29 مرداد
پنجشنبه 30 مرداد

منتظرتونیم...
"نمایش آوازه خوان طاس" روز جمعه 31 مرداد ماه به دلیل شهادت امام جعفر صادق ، اجرا نخواهد داشت.
به این ترتیب تنها 4 اجرای دیگر از این نمایش باقیست.

هر روز به جز شنبه ها ساعت 19 || تماشاخانه ی آو

فروش بلیت های هفته ی آخر نمایش با 33% تخفیف در سایت تیوال:
http://www.tiwall.com/store/avazehkhanetas
رزرو تلفنی :09354602309
سجاد ‌باقری و ف.پ این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
** دومین عصر تیوال! **

به آگاهی علاقه مندان می رسد فردا یکشنبه 26 مردادماه بهای بلیت این نمایش برای همه دانشجویانی که از تیوال خرید نمایند با ۶۶% تخفیف و بهای ۵.۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده است!
توجه فرمایید همراه داشتن کارت دانشجویی هنگام حضور در اجرا لازم است و در غیر این‌صورت تفاوت هزینه نقدی دریافت می‌شود.
شاهین نصیری این را خواند
farzam gh و سجاد ‌باقری این را دوست دارند
تنها 13 بلیت 5000 تومانی باقی مانده....
۲۵ مرداد ۱۳۹۳
فقط دو ساعت و بیست دقیقه فرصت دارین تا بلیت با 66% تخفیف تهیه کنید در دومین عصر تیوال...
۲۶ مرداد ۱۳۹۳
تیوال جان ایناین نمایش امکان تمدید داره؟ لطفا اطلاع رسانی کنید
۲۷ مرداد ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پژوهشی ژرف و سترگ و نو در تاریخ!
(نگاهی به نمایش «آوازه خوان طاس» به نویسندگی و بازی «مهدی کوشکی» و کارگردانی «صحرا فتحی»)

محمد امین عندلیبی

نمایش «آوازه خوان طاس» هجویه ای است بر سه چیز: شجره نامه، تاریخ و تاریخ نگاری.
کوشکی بازیگر، داستانش را از بیان این شروع می کند که من پسر فلانی، پسر فلانی و میرود تا خیلی خیلی قبل، و از آدم هایی نام می برد که جعلی اند. یک جور دست انداختن شجره نامه گرایی که در تاریخ ما، به خصوص در زمینه ی پژوهش های زرد (که تبارشناسی جد و آباد یک نفر آدم تاریخی را درمی آورند) ... دیدن ادامه ›› زیاد است .
در ایران خیلی مرسوم است که افراد چون خود هیچ جایگاه خاصی ندارد، پرستیژ اجتماعی اش را از ردیف کردن اینکه جد و آبادم چه کسانی بوده اند، به دست می آورند. و البته بیشتر مواردی هم که می گویند جعلی و خالی بندی است! کاری که کارگردان و نویسنده-بازیگر این اثر انجام داده اند، به سخره گرفتن چنین جریانی است. موقعی داستان بامزه تر می شود که ما در اسلاید هایی که پشت سر بازیگر روی زمین نشان داده می شود، این حضرات جد و آباد رو می بینیم که با طراحی تصاویر بامزه، و از روی چهره ی کوشکی ساخته شده اند و هرکدام اسم و نام و نشانی دارند که بیشتر نشان دهنده ی جایگاه اجتماعی و شغل آن هاست.
در وجه تاریخی، به یاد جمله ی سه کلمه ای «لوئی ژرژ سوآن» می افتیم: «گور پدر تاریخ!» تاریخی که در این نمایش می بینیم، با وجود اینکه پر است از اسامی افراد واقعی (و البته بیشتر غیر واقعی و من درآری!) و همچنین خیلی از وقایع تاریخی را مورد اشاره قرار می دهد، ولی روایتی است نیشدار و طنز و هجوی بر تاریخ که از زاویه دید نویسنده بیان می شود. برای همین آنجایی که می فهمیم روایت تاریخی راوی نمایش جعلی یا خلاف واقع است، نه تنها ناراحت نمی شویم، بلکه موقعیت کمیک پیش می آید و حتا گاهی دوست داریم این جوری به تاریخ نگاه کنیم و اتفاق ها را نه آنطور که واقعن رخ داده، بلکه طوری باور کنیم که راوی می گوید. کوشکی و فتحی، روایت کاملن شخصی خودشان را از تاریخ و بحث بررسی پیشینه ی خانوادگی ارائه داده اند.
و اما تاریخ نگاری! سال هاست که شبح شوم خاله زنک گرایی و نگاه توطئه انگارانه، بر تاریخ نویسی در ایران سایه انداخته. به خصوص در مورد تاریخ معاصر ایران و جهان. متاسفانه کتابخانه ها پر هستند از عناوین چون: زنان فلان پادشاه، نگاهی به پستوخانه ی حرم سرای بهمان سلطان، پیشینه ی خانوادگی شیپورالدوله، شناخت خاندان فلان الملک! نمایش «آوازه خوان طاس» نقدی است آمیخته با شوخی و کنایه، نسبت به این گرایش تاریخ نویسی. گرایشی که به جای بررسی اصل وقایع و زمینه های وقایع تاریخی و تحلیل عملکرد آدم ها، به حاشیه ها می پردازد و بدتر آنکه آن ها را به جای «اصل تاریخی» جا می زند. چه فرقی می کند ممد آقا، پسر اصغر آقا، پسر جعفر آقا و... باشد!
در پایان نمایش، شاهد چرخشی در روایت هستیم، که هم ما را به فکر فرو می برد و هم از فضای کمیک، به شرایطی تلخ و تاثربرانگیز وارد می کند؛ و آن زمانی است که راوی این بار به سراغ جغرافیای شهری می رود و نام خیابان ها و میدان های تهران را می برد. این بار روایتش تاریخ آدم ها و اسامی نیست، تاریخ مکان هایی است که اتفاق هایی دردناک در آن ها اتفاق افتاده و اینقدر تکرار شده، که دیگر ارزش تاریخی هم نداشت که حضرات اساتید به سراغش بروند. در حالی که وضعیت پسری که زیر پل کالج می خوابد، خیلی مهم تر و انسانی تر از کارهای فلان کس در تاریخ است.
نمایش پر است از کلی اسم و عکس، از آدم های واقعی و تخیلی. سرشار است از نقد طنازانه نسبت به این طرفی ها و آن طرفی ها! «تاریخ» و «گذشته ی آدم ها» در این اثر، نه به عنوان چیزی فعال و حتمی، که به شکلی امری قابل تغییر و انفعالی درآمده که در دست نویسنده و هنرمند تئاتر، می تواند به هر شکلی دربیاید.

چاپ شده در روزنامه فرهیختگان 93/5/25

دعوت به دیدن بازی مهدی کوشکی در «آوازه‌خوان تاس»
من می‌خوام این صدا رو بشنوم
خانه نمایش «آو» را برای دومین‌بار است که می‌بینم؛ حمامی قدیمی که تغییر کاربری داده و این روزها در آن تئاتر اجرا می‌شود. فضایی صمیمی و دوست‌داشتنی که لذت دیدن نمایش را دوچندان می‌کند. در تئاترگردی‌هایم گذارم به نمایش «آوازه‌خوان تاس» می‌افتد که کاری است با بازی مهدی کوشکی، بازیگر و کارگردانی که پیشتر از او کار ندیده‌ام. او این متن را نوشته و صحرا فتحی کارگردانی کرده و کوشکی خودش هم بازی کرده است. نمایشی بی‌چیز و تک‌نفره که با همه سادگی‌اش می‌تواند تاثیر عمیقی روی مخاطب بگذارد. طنزی پنهان و ساده در این اجرا جریان دارد. شاید این اجراها و چنین سالن‌هایی بتواند بخشی از نیازهای تئاتر ایران را پوشش دهد. کوشکی در این اجرا تاریخ ایران و جهان را بررسی می‌کند، آن هم به صورتی خلاقانه و با شکلی عجیب. تا به حال شده به این فکر کنید که شما فرزند کی هستید؟ نام پدر پدرتان چیست؟ یا اینکه نام پدر پدر پدرتان چیست؟ یا اینکه نام پدر پدر پدر پدرتان چیست؟ او در این اجرا به این سوال‌ها در مورد خودش پاسخ می‌دهد و همه جهان را درگیر وضعیت خود می‌کند. این است که کاری خلاقه و جذاب شکل می‌گیرد. نمایشی که در عین سادگی به شما می‌گوید از ساده‌ترین چیزها هم ... دیدن ادامه ›› می‌توان نمایشی عمیق درست کرد. می‌گویم عمیق، ولی شاید بعضی‌ها که این اثر را دیده‌اند با این حرف من مخالف باشند و اعتراض کنند، درست مثل همان دو خانمی که پشت سر من در سالن نشسته بودند و به خنده‌ من با تعجب نگاه می‌کردند. ولی من حین دیدن نمایش به عمیق بودن روابط علی و معلولی در متن و زیرمتن‌های اجتماعی و سیاسی‌اش فکر می‌کردم، به این که چطور می‌توان با آوردن اسم‌های متعدد به چنین شرایطی دست پیدا کرد. شرایطی که به ما می‌گوید بسیاری از اتفاقاتی که در ایران و جهان رخ می‌دهد تابع شرایطی خاص است، ولی همه می‌توانند باربط و بی‌ربط کنار هم قرار گیرند. او از «بی‌نظیر بوتو» و آبا و اجدادش، از «شعبان بی‌مخ» و آبا و اجدادش، از «ناصرالدین شاه» و «کریم شیره‌ای» و زنان حرم‌سرای سلطانی و انسان‌های اولیه و میمون‌ها و آدم‌ها حرف می‌زند و در عین حال، هیچ چیزی نمی‌گوید، انگار اصلا نمی‌خواهد چیزی بگوید، اما مفهوم‌های بسیاری را در پس همین بی‌چیزی بیان می‌کند. چند روز بیشتر به پایان این نمایش باقی نمانده، پس این نمایش ساده را که مهدی کوشکی در آن آواز می‌خواند از دست ندهید. شما هم می‌خواهید صدای آوازه‌خوان تاس را بشنوید؟ من که صدای آوازه‌خوان تاس را شنیدم و دوست داشتم.

مطلب در لینک زیر قابل دسترسی است
http://www.farheekhtegan.ir/?nid=1449&pid=7&type=0
« من مهدی کوشکی هستم ... »
نمایش « آوازه خوان تاس » با این جمله شروع می‌شود و راوی با نام بُردن از اجداد ِ خود، به شیوه‌ی شجره‌نامه‌ای ( پسر ِ حسین، پسرِ محمد ... ) ، انتظار ِ مواجهه با یک روایت ِ اتوبیوگرافیک را ایجاد می‌کند. وقتی بیش از ده پشت به عقب باز باز‌می‌گردیم، می‌بینم که اجداد راوی « نقال »، « پرده‌خوان » ، « معین البکاء » و « شبیه‌خوان » بوده‌اند. گویا راویِ اکنون، به سنتِ اجدادی‌اش می‌خواهد « چیزی » را نقل کند ؛ اما هنوز نمی‌دانیم چه چیز را ! تنها می‌دانیم که تا رسیدن به « کریم شیره‌ای » در سلسله‌ی اجداد، نزدیک به سی نام شنیده‌ایم که تقریبا سه برابرِ فاصله‌ی تاریخی ِ امروز تا عهدِ ناصری است!
در ادامه‌ی روایت، همین بیان شجره‌نامه‌ای درباره‌ی آدم‌ها ادامه دارد ؛ شجره‌نامه‌هایی که آشکارا تحریف شده‌اند ( نه لزوما به معنای « تحریف تاریخ » که بیش‌تر به معنای معاصرترِ آن : « تحریفِ رسانه‌ای رویدادهای تاریخی » ) در این تحریف نه تنها ترتیب تاریخی ، بلکه جغرافیا هم به‌هم ریخته‌است ( یکی به لورکا می‌رسد، یکی به مسیح ؛ یکی به یعقوب نبی می‌رسد، دیگری به عبدالله گل! ) ما با نوعی « زیبایی‌شناسیِ تحریف » مواجهیم ؛ قلب وُ‌ عکس کردن ِ وقایع و تفسیر به دلخواه ، کارِ هر روزه‌ی ماست، وَ بخشی از « آوازه خوان تاس » نمایشِ این بیهودگیِ روزمره است.( یکی از نمونه‌های درخشان‌اش رساندنِ نسب سالومه‌ی شبکه‌ی « من‌و‌ُتو » به گردآفرید و گرسیوز و کوروش است! )
در این مالیخولیای روایتِ « نام‌ها » ، نام‌ها از فرط ِ تکرار بی‌معنا می‌شوند وُ می‌شوند مُشتی صدا ؛ صدایی که منبع خود را نیز در این هزارتو گم می‌کند ؛ راوی‌ای که برای معرفی خود، به‌جای خط مستقیم، دایره‌هایی ترسیم می‌کند که اگرچه از نقطه‌ای که او ایستاده آغاز می‌شوند، اما به همان نقطه برنمی‌گردند. ... دیدن ادامه ›› دایره‌ها آن‌قدر تو‌در‌تو وُ درهَم، یکی پس از دیگری می‌آیند تا نقطه‌ی آغازین را گم کنند ؛
راوی با « من مهدی کوشکی هستم » آغاز می‌کند و در پایان به
« من شاید مهدی کوشکی هستم » می‌رسد. وَ این « شاید » شک نیست، گم‌شدن است ؛ گم‌شدن لابلای نام‌ها و چهرها ؛ نام‌هایی که از فرطِ تکرار، بی‌نام شده‌اند ؛ چهر‌ه‌هایی که بی‌چهره شده‌اند. بیش از نیمی از متن را « نام‌ها » تشکیل می‌دهند، جمله‌ای نیست، کلماتْ تن نمی‌دهند به جمله‌شدن، به پیوسته‌شدن، به قولِ گلشیری به « مجموع‌ وُ مطمئن‌شدن » ؛ « گسست » تنها کلمه‌ی پیوند دهنده‌ی روایت‌ها/رویدادها/آدم‌ها/کلمه‌هاست. راوی برای پیدا کردنِ خود، پرانتزهای بسیاری را باز می‌کند، بی آن‌که هیچ‌کدام را ببندد، و تو با خود می‌گویی " خدایا، چه‌گونه/کجا/چرا این روایت تمام می‌شود ؟ کدام پرانتز می‌تواند همه‌ی آن‌ گشوده‌ها را ببندد ؟ " این سوال درست همان جایی به ذهن می‌آید که نمایش/راوی تو را در جهانی به‌نظر دور از واقعیت غرق کرده‌است. مرگ عطار به دستِ مغول، حکایت محمود افغان، قتل امیرکبیر، ماجرای شیخ فضل‌الله نوری، شعبون استخونی و ... شنیده‌ای و گاهی به تحریف‌هایش خندیده‌ای، به چیزهایی که از تو دور شده‌اند، که هر روایتِ موزه‌ایِ وارونه‌شده‌ای را به خوردت داده‌اند و می‌دهند، اما از جایی نام‌ها آشناتر می‌شوند، وَ به تو نزدیک‌تر ؛ بازیِ نام‌ها عوض می‌شود. راوی از « پرده‌خوان » به « شبیه‌خوان » می‌رسد، اما تاب نمی‌آورد، پرده را کنار می‌زند وُ خیابان/خیابان‌ها را نشان می‌دهد، وَ در واقعیتِ خیابان‌ها به زانو درمی‌آید ؛ او/من/ما « شاید » نامی داشته باشیم، اما خیابان‌ها « حتما » نامی دارند :
نوفلوشاتو، پسر ِ شهدا، پسر ِ ژاله، پسر ِ سی‌تیر، پسر ِ فاطمی، پسری که از سر ِ « خوش » به خونه برنگشت، پسر ِ مردی که تو امیرآباد به زانو دراومد، پسر ِ ته ِ نیایش، پسر ِ میدونِ مادر ...
بهترین نوشته ای که بر این نمایش خوندم. ممنون :)
۲۵ مرداد ۱۳۹۳
چه نوشته خوبی. ممنون
۲۵ مرداد ۱۳۹۳
خیلی خوب و دقیق نوشته بودید،اون قسمتی که به شعبون بی مخ سینما اشاره کرده بود عالی بود
۲۶ مرداد ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تاکنون :

یاسر خاسب / اصغر توسلی / سعید چنگیزیان / رضا ثروتی / بهزاد آقاجمالی / الهام کردا / آرزو عالی / الاهه بخشی / پدرام شریفی / حسام محمودی / مهدی چاکری / آزاده شاهمیری و . . . هنرمندانی بودند که به تماشای نمایش "آوازه خوان طاس" نشستند....

تنها شش اجرای دیگر باقی مانده...
فروش هفته پایانی باز شد/در سایت تیوال
http://www.tiwall.com/theater/avazehkhanetas
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یادداشت اصغر توسلی بر نمایش "آوازه خوان طاس"

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که در طول هفته ، ماه، فصل یا سال که روزها همینطور سریع و بی‌وقفه میاند و میرند . یک اتفاق ساده در یک روز ساده اون روز رو برامون بیاد ماندنی و پر خاطره می‌کنه . حالا امشب ( چهار شنبه شب ) این هفته ی من هم از روزهای خوب این ماه در این فصل بود . و اتفاقی‌ که امشب رو خاطره کرد تماشای تئاتر خوب آوازه خان طاس بود . نمیدونم چند بار ، چند روز و به کجاها سفر کردین ؟ منظورم از این سفر‌های سیاحتیست . دیدید که گروهی سیاح رو سوار یک اتوبوس می‌کنن و یک راهنمای معمولا خوش صدا و خوشگل و خوش اطلاعات هم اون جلو می‌‌ایسته و شما رو به تماشای مکان‌های دیدنی‌ میبره و هر کجا براتون کلی‌ حرف‌های شنیدنی و توضیحات در یاد موندنی داره . اون وقت همین اتفاق باعث پرباری سفرتون می‌شه . امشب سوار اتوبوس آوازه خان تاس به رانندگی‌ صحرا فتحی شدیم که دست فرمونش خوب بود و مسیر سفر رو بلد بود و مارو به جاهای دیدنی‌ برد و راهنمای خوش صدا و خوش اطلاعات و خوشگلِ سفر هم مهدی کوشکی بود که او هم سنگ تمام گذشت .
با مهدی کوشکی خودمون رو مرور کردیم .
با مهدی کوشکی به خودمون خندیدیم .
با مهدی کوشکی برای خودمون تأسف خوردیم .
با مهدی کوشکی برای خودمون آواز خوندیم .
با مهدی کوشکی بحال خودمون ... دیدن ادامه ›› چشمامون خیس شد
و با مهدی کوشکی از تماشای آوازه خان طاس لذت بردیم .
صحرا خانوم هنرمند، آقا مهدی بازی فهم و همهٔ دوستانی که تلاشتان سبب این اتفاق هنرمندانه بود ، همیشه خوب باشید.

اصغر توسلی
یادش بخیر مزد ترس،پلیس جوان...درود :)
۲۳ مرداد ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
"آوازه خوان طاس" امشب میزبان اصغر توسلی، تهیه کننده و کارگردان سینما و تلویریون ، بود.
***تنها 8 اجرای دیگر باقیست***

نویسنده: مهدی کوشکی
کارگردان: صحرا فتحی
بازیگر: مهدی کوشکی

هر روز به جز شنبه ها ساعت 19 || تماشاخانه ی آو ||میدان فاطمی، ابتدای شهید گمنام، خیابان جهانمهر، پلاک 26

خرید آنلاین بلیت : http://www.tiwall.com/theater/avazehkhanetas
رزرو تلفنی :09354602309
گروه تئاتر اولیس و سجاد ‌باقری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
%96.55 مخاطبین نمایش "آوازه خوان طاس" که پس از تماشای نمایش در نظرسنجی تیوال شرکت کردند اجرای این نمایش را دوست داشتند...

تنها نه اجرا باقیست. :-) / منتظر حمایتت و حضور همه عزیزان هستیم :-)
وحید هوبخت این را خواند
صحرا خسروی، سجاد ‌باقری و Farzaneh این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
http://www.tiwall.com/podcast/interview-mehdikoushki

گفتگوی تیوال با مهدی کوشکی بازیگر نمایش آوازه خوان طاس


****

http://www.tiwall.com/podcast/interview-sahrafathi

گفتگوی تیوال با صحرا فتحی کارگردان نمایش آوازه خوان طاس
سپهر امیدوار، سجاد ‌باقری، Farzaneh و farzam gh این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آوای تیوال منتشر کرد

گفتگوی من با مهدی کوشکی بازیگر تئاتر. درباره نمایش آوازه خوان طاس از سندیت تاریخی داستان های متن نمایشی و تفاوت های از اجرای قبل تا به اجرای فعلی و نقش حضور مخاطب در نحوه اجرا تا نقل دیالوگی از نمایش باغ آلبالو که به حال و فضای این روزها می خوره

http://www.tiwall.com/podcast/interview-mehdikoushki
چهارشنبه 5/22 ساعت 19
پنجشنبه 5/23 ساعت 19
جمعه 5/24 ساعت 19
یکشنبه 5/26 ساعت 19
دوشنبه 5/27 ساعت 19
سه شنبه 5/28 ساعت 19
چهارشنبه 5/29 ساعت 19
پنجشنبه 5/30 ساعت 19
و
جمــــــــــعه 5/31 ساعت 19

تنها نه اجرا باقی مانده تا بازگویی داستان کریم شیره ای و علیرضا کوشکی،ژیار گل ... دیدن ادامه ›› و مهدی کوشکی،ناز خاتون و فرح پهلوی،شاه دلبران دلبر و کریم شیره ای!

آوازه خوان طاس ما مهدی کوشکی ِ !
هر روز ساعت 19/تماشاخانه آو / 09354602309
خرید با تخفیف ویژه و شرایط به همراه قرعه کشی -من می خوام صدای آوازه خوان طاس رو بشنوم- در سایت تیوال/همین حالا::»»
http://www.tiwall.com/theater/avazehkhanetas
تخفیف دانشجویی نمایش " آوازه خوان طاس" برای دانشجویان کلیه ی رشته ها
بلیت های نمایش" آوازه خوان طاس" ، یکشنبه تا چهارشنبه ی هر هفته برای دانشجویان کلیه ی رشته ها، با 33% تخفیف ، عرضه میشود.
دانشجویان گرامی میتوانند با مراجعه ی حضوری به گیشه ی تماشاخانه ی آو و ارائه ی کارت دانشجویی ، بلیت های نمایش آوازه خوان طاس را با 33% تخفیف خریداری نمایند.
آوازه خوان طاس به کارگردانی صحرا فتحی و با بازی مهدی کوشکی، هر روز به جز شنبه ها ساعت 19 در خانه نمایش آو به روی صحنه میرود. نمایشنامه ی این کار توسط مهدی کوشکی نوشته شده است و اولین اجرا از مجموعه ی " از اجرا مانده ها " ی گروه تئاتر اولیس است. مجموعه ی "از اجرا مانده ها" ، شامل مجموعه ای از متن ها و اجراهای آماده ای است که از سال 88 به بعد تولید شده اند و غالبا به دلیل ممیزی، هیچ گاه فرصت اجرای عموم پیدا نکرده اند. پس از "آوازه خوان طاس " گروه تئاتر اولیس قصد دارد ضمن اجرای سایر نمایش های این مجموعه همچون موضوع انشای دهم و جنوب در سالن های خصوصی، مرور خاطره انگیزی از تک اجراهای چند سال اخیررا برای تماشاگر امروز فراهم ... دیدن ادامه ›› آورد.

آوازه خوان طاس ، شوخ طبعانه کل تاریخ را به بازی میگیرد و در نهایت رنگی از اجتماع معاصر را به آن میزند.
.
گفتنی است بلیت های این نمایش در سایت تیوال به صورت آنلاین به فروش می رسد. همچنین علاقه مندان میتوانند از طریق شماره ی 09354602309 اقدام به رزرو تلفنی نمایند.
تماشاخانه ی آو در میدان فاطمی، ابتدای شهید گمنام، خیابان جهانمهر، پلاک 26 واقع است.